Forum » Igre » FIFA 2003 online šteka
FIFA 2003 online šteka
hojtad ::
kaj je špilo kdo fifo2003 prek neta???
jaz sn špilo na kablu 1024/128 prek arnesa, pa so mi vsi pravli če je kaj narobe z mojo povezavo, ker mi je tak štekalo, da skoraj ni blo za igrat.
vse ostale programe sn mel dol vgašjene, nobenega spyware-a, firewall nastavlen da je samo FIFO sprejemo pa mi je štekalo.
kaj je to mogoče zaradi arnesa, ko ma taki ping??? al je 128k uploada res premalo za fifo???
s kako povezavo ste vi špilali pa če vam je štekalo kaj.
jaz sn špilo na kablu 1024/128 prek arnesa, pa so mi vsi pravli če je kaj narobe z mojo povezavo, ker mi je tak štekalo, da skoraj ni blo za igrat.
vse ostale programe sn mel dol vgašjene, nobenega spyware-a, firewall nastavlen da je samo FIFO sprejemo pa mi je štekalo.
kaj je to mogoče zaradi arnesa, ko ma taki ping??? al je 128k uploada res premalo za fifo???
s kako povezavo ste vi špilali pa če vam je štekalo kaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sony Ericsson S312 Emulator-ji iger (Konzole)?Oddelek: Mobilne tehnologije | 892 (831) | KoMar- |
» | Fifa 08Oddelek: Igre | 4010 (2256) | nejcpirc |
» | Windows XP - po nekaj dneh začnejo "štekat".Oddelek: Operacijski sistemi | 1719 (1197) | glinik |
» | Fifa 2004 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7072 (5125) | ggospe |
» | Zmogljivost bakrenega vodnikaOddelek: Omrežja in internet | 1247 (1080) | Jeebs |