Forum » Šola » Anketa o vplivu dela od doma zaradi pandemije Covid-19 na podjetniško kulturo
Anketa o vplivu dela od doma zaradi pandemije Covid-19 na podjetniško kulturo
LanV ::
Pozdravljeni,
Sem Lan Verdinek, magistrski študent na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. V moji raziskavi za magistrsko delo proučujem vpliv dela na daljavo na organizacijsko kulturo v tehnološko usmerjenih podjetjih. Prosim, če lahko odgovorite na anketna vprašanja, reševanje ankete vam ne bo vzelo več kot 5 minut. Vaši odgovori bodo pripomogli k boljšemu razumevanju sprememb v načinu dela pred, med in po obdobju COVID-19 in pokazali, kako so te spremembe vplivale na spremembo kulture v podjetjih. Vsi podatki bodo obravnavani anonimno in uporabljeni izključno za namen raziskave v magistrskem delu.
Anketa se nahaja na povezavi: https://www.1ka.si/a/56112878
Upam, da sem to objavo naredil pravilno. Podatki pridobljeni v tej anketi bodo uporabljeni v analizi, katera bo javno objavljena na RUL, ko bo magistrska naloga uradno zaključena.
Hvala za sodelovanje!
Sem Lan Verdinek, magistrski študent na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. V moji raziskavi za magistrsko delo proučujem vpliv dela na daljavo na organizacijsko kulturo v tehnološko usmerjenih podjetjih. Prosim, če lahko odgovorite na anketna vprašanja, reševanje ankete vam ne bo vzelo več kot 5 minut. Vaši odgovori bodo pripomogli k boljšemu razumevanju sprememb v načinu dela pred, med in po obdobju COVID-19 in pokazali, kako so te spremembe vplivale na spremembo kulture v podjetjih. Vsi podatki bodo obravnavani anonimno in uporabljeni izključno za namen raziskave v magistrskem delu.
Anketa se nahaja na povezavi: https://www.1ka.si/a/56112878
Upam, da sem to objavo naredil pravilno. Podatki pridobljeni v tej anketi bodo uporabljeni v analizi, katera bo javno objavljena na RUL, ko bo magistrska naloga uradno zaključena.
Hvala za sodelovanje!
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Pomagajte pri dobrodelni magistrski nalogi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 17212 (14834) | Vetrpiha |
| » | Računalniške igre in slovenščina -.^Oddelek: Igre | 4871 (3803) | link_up |
| » | Kako zvesti smo avtomobilskim blagovnim znamkam?Oddelek: Na cesti | 1949 (1547) | HotBurek |
| » | Anketa za magistrsko nalogoOddelek: Šola | 1865 (1624) | Unknown_001 |
| » | raziskava za magistrsko nalogoOddelek: Šola | 2241 (1670) | deltacqb |