Forum » Izdelava spletišč » Fireworks gumbi ?
Fireworks gumbi ?
Davidoff ::
Pozdravljeni,
napravil sem en gumb ki vsebuje žogico posebaj in napis(npr. povezave) tudi posebaj. Izbral sem vse skupaj in lconvert symbol to -> button. Ko sem na gumbo se pravi over state bi rad da se žogica zavrti za 360°, kar sem probal doseči tako, da sem žogico dal zopet convert to symbol -> animation, kar pa mi seveda ni delovalo. A bi se dalo to rešit tako kot si zamšljam ali kako drugače...
Hvala!!!
napravil sem en gumb ki vsebuje žogico posebaj in napis(npr. povezave) tudi posebaj. Izbral sem vse skupaj in lconvert symbol to -> button. Ko sem na gumbo se pravi over state bi rad da se žogica zavrti za 360°, kar sem probal doseči tako, da sem žogico dal zopet convert to symbol -> animation, kar pa mi seveda ni delovalo. A bi se dalo to rešit tako kot si zamšljam ali kako drugače...
Hvala!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanje iz fizikeOddelek: Šola | 2038 (1662) | FrRoSt |
» | Derren Brown - napovedal loto? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4686 (3567) | c3p0 |
» | Wii MotionPlusOddelek: Konzole | 2064 (1624) | RuN |
» | Akustična levitacijaOddelek: Znanost in tehnologija | 2817 (2381) | Luka Percic |
» | Peak power of the human body (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 10628 (7715) | PersonaRudis |