» »

katere driverje?

katere driverje?

lovro1a ::

zivjo!

mam sistem:
nf7-s
amd 2500+ barton (tt volcano 7+ ga hladi na 40°C na low rpm nastavitvi, na medium: 38°C, na hi pa: cca 35,5°C-
radeon 9800pro
512mb ddr 400Mhz
seagate SATA 120giga 7200rpm 8MB cache
chieftec kišta s 360W napajalnikom

Zanima me kere driverje za plato nej dam dol, oziroma če je vseeno, če pustim te, k so prišli v škatli)*
zanima me kere catalyste za radeon nej dam gor?

zanima me kje se pogleda kero verzijo biosa mam oziroma kero verzijo mi priporočate?

zanima me na kok bi se dal brez problema navit oz če mi en kr pove optimalne nastavitve biosa za ta sistem.

*z zadevo je tko. jes sm dal dol 3.13 driverje od nividie in pol mi je javu error, če sem odpru nastavitve za sounstorm. in namest 6 jezičkov so bli sam 4je. problem je še neki...!
pol sm dal obnovitev sistema, na čas preden sm da 3.13 gor, in vse dela, sam na c disku je še vedno mapa "NVIDIA" in vsebuje "3.13" mapo za driverji. kako bi popolnoma odstrail ta 3.13 driverje (najbrž ni dobr če so dvoji na enkrat gor (vsaj jes mislm da je zdej tko)); in kako bi potem pravilno namestil 3.13 driverje (če je to sploh porebno< =a so kšne pomembne izbolšave v 3.13,a so bol stabilni...?)

thx

MKrmec ::

Kar se tiče plate 3.13 bi mgl delat normalno brez vsakih errorjev!!! Tist Dir na C:\ so sam fajli k jih setup skopira tja ko instaleras driverje ta DIR lahko zbrišeš kadar hočeš!!! Če si uporabu system restore maš zdej original driverje če se ne motim!!! Probaj še enkrat gor dati 3.13 ampak ugasni vse programe čist vse kar ni pomembno za laufanje!!! Lahko da je bil kašn nesporazum med Softwareom!!!

Za grafično dej gor Catalyst 3.9 al pa če so kšni novejši link ATI!!!

PROBAJ IN SPOROČI :))

lovro1a ::

aj kul ce snamem driverje z strani od proizvajalca kartice. na club-3d so lih tko catalyst 3.9 in kartica je skor cist glih k od atija. pa se najbrz bo bol, da mi bo tv izhod normalno delal.

boštjan ::

jutri oz. že danes,bodo novi catalyisti 3.10

YenLoWang ::

imam enako plato (nf7-s rev2) in mi 3.13 drajverji delajo brez problemov.

verzijo BIOSa lahko vidis na zacetku ko prizges rac. prav tako pa tudi v biosu samem pise, kateri je.

navijes lahko mirne vesti na 11*200, brez da bi spreminju voltazo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

5.1 surround

Oddelek: Zvok in slika
61162 (959) droid
»

Novi "predelani" gonjači za nForce 2 chipset. (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
615230 (3545) JIM22
»

KT880 review!

Oddelek: Strojna oprema
111097 (974) VASkO
»

WinXP resetiranje&stuff

Oddelek: Operacijski sistemi
191330 (1091) AvAkI
»

Nvidia Nforce 3.13 drivers !!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
846037 (4725) BlackHole

Več podobnih tem