Forum » Pomoč in nasveti » blue screen - nevem kaj še naj naredim
blue screen - nevem kaj še naj naredim
SleepLess ::
Zanima me če ve kdo rešit blue screen z napak DRIVER_IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL al nekaj takega. Po forumu sem gledal. da je to pogosta napaka pri overclockanju, ampak tudi že sistem ni niti malo navit je taka bluee screen zelo pogost. Zanimivo pa je, da se NIKOLI ne pojavi če nisem povezan na internet (ISDN na usb-ji), sumil sem rame, z novimi rami - enako. Je možno da je kriv napajalnik, ker ko sem gledal v biosu so nihanja kar velika. Moj celi sistem pa je: gigabyte 7vaxp-a, SATA maxtor 120gb, twinmos twister pc3200, amd barton 2500+, ti4200. Plis pomagite ker bom znorel.
kuglvinkl ::
Vrag te vzel! Če že pišeš o PSUju, potem vsaj napiši kakšen je in kakšna so nihanja.
Your focus determines your reallity
SleepLess ::
ja o napajalniku nisem napisal podrobnosti, saj mislim da ni krivec. Je pa 300W neki noname firm, nihanja pa so od 1,823 - 1,750 recimo ko je voltaža zvišana na procu. Če ni zvišaana pa okrog 1,692 - 1,720.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nekaj uničuje trde diske...?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5239 (3744) | solatko |
» | Blue screenOddelek: Strojna oprema | 924 (912) | m4dj |
» | Powerstream vs. Modstream (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3749 (2892) | GUFY |
» | Zakaj se mi računalnik resetira?? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3543 (3160) | c3R4R |
» | Random reseti, problem ni v napajalniku !Oddelek: Navijanje | 1437 (1168) | Boško |