» »

Težave s kakovostjo izpisa – toner ali kaj drugega?

Težave s kakovostjo izpisa – toner ali kaj drugega?

Matevž11 ::

Zadnje čase imam problem z izpisom (črte / slab print) in nisem prepričan, ali je problem v tonerju ali v čem drugem.

Sem že menjal toner, pa ni bistvene razlike.

Je imel kdo podoben problem? Je možno, da je kriv boben (drum) ali kaj drugega v tiskalniku?

starfotr ::

Verjetno je boben treba menjat, če ni izboljšanja z novim tonerjem.

sbawe64 ::

Yep, boben bo potreben zamenjave (most likely)
https://www.tonerbuzz.com/blog/what-is-...

Kateri laser tiskalnik, koliko kopij ima boben ? Toner je original ali aftermarket ?
2020 is new 1984
Corona World order

twom ::

Jaz sem uporabil 2 obnovljena tonerja. Pri drugem sem obupal in šel kupit original toner (hp), zraven sem pa kupil še dva poka A4 originalnega papirja (cena je bila ugodna).

Tastar problematičen toner mi je z novim papirjem printal v redu še kar nekaj časa, preden se je zares izspraznil.

Kaj je bil problem poceni papirja iz Špara ne vem, morda kvaliteta, vlaga. Probaj drug papir (po možnosti nekaj originalnega - da ni kje pozabljena paleta, in svežega - tam kjer se zaloge hitro menjajo).

AI-SLOP ::

na nekaj let starem barvnem hp uporabljamo samo kompatibilne tonerje (original bi bilo en toner toliko kot sicer ves set) in to vse dela, če se zmenijo na začetku (downgrade fw, če je potrebno), nima veze, če je pergament, papir ali mumijina koža

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

laserski tiskalnik težava s tiskom

Oddelek: Pomoč in nasveti
162011 (1720) Nejcos
»

Za vse tiste, ki kupujete printer za lastno podjetje oz. kjer se bo delalo večje št. (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
549453 (4206) noraguta
»

Laserski tiskalnik, kateri

Oddelek: Kaj kupiti
4010607 (7799) MStrix
»

Laserski tiskalnik

Oddelek: Kaj kupiti
214528 (3769) nightbird
»

Čiščenje tiskalniškega valja laserskega tiskalnika