» »

Izkušnje s polnjenjem tiskalnikov kartuš inkjet

Izkušnje s polnjenjem tiskalnikov kartuš inkjet

Mogoče ::

Pozdravljeni, ker se borim proti svetu kjer lahko manupulirajo trgovci z malimi potrošniki tako, da čipirajo vse kar prodajajo in s tem ustvarjajo nadzor nad nami in "planned obsolescence", sem se odločil zaupati podjetju Svet Črnil za polnjenje kartuš. Vendar nič ni delovalo kot bi moralo, barve ki jih prodajajo so zanič, tako sem bil primoran kupiti spet originale. Zanima me imate kakšne izkušnje s polnjenjem kartuš, kje se pozanimati?

feryz ::

Itak da jih imamo.
Kupimo tiskalnik, ki omogoča nalivanje tinte in printamo na polno.
Vsaj včasih smo.

Lahko pa kupiš tudi takega, ki prebavlja nečipirane kartuše.
Ampak je treba prej misliti, ne kasneje.

Seveda sem pozabil napisati da se gre za tiskalnik(risalnik) velikosti 1000mm+, kjer mogoče ne vem če obstaja takšen z polnilnimi kartušami.

fikus_ ::

Napiši model tiskalnika.
Glede na format, domnevam da služiš z njim, tako da šparanje ni ravno OK.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: fikus_ ()

Epson Surecolor T7200
Seveda, saj sem plačal zanj, kar se tiče pa barv, pa nisem podpisal z njimi pogodbe, da moram uporabljati le njihove.
Tu se ne gre v osnovi za šparanje, ampak protestiranje proti temu, da se danes razvoj tiskalnikov vrti v smeri nadzora, da bi kupovali le vse od njihove ga podjetja.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mogoče ()

fikus_ ::

Sem malo pogledal cene.
Za originalne kartuše si lahko prej vedel cene.
Poglej izven SLO, je po navadi precej cenejše, na hitro en zadetek, nisem preverjal poštnine,....

https://www.coloreurope.eu/shop/blaekpa...
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

feryz ::

Piše da lahko kupiš kartuše za filanje s črnilom.
Probaj, pa boš videl.
Barve lahko pa Epsonove kupiš. Niso ravno poceni, cenejše od kartuš pa zagotovo. Če so vse barve ostale zanič.

Jaz sem na koncu v Canona (v tega sem nalival kar v originalne, hermetično zaprte kartuše, v katere zvrtaš luknje) in Epsona (ta je imel sistem za nalivanje že vgrajen) nalival vse živo. Pa sta vse prebavila in so bili tiski za domačo rabo popolnoma užitni. Laično gledano, ni bilo razlike z originali, čeprav je zagotovo bila.

borisk ::

če ne printaš dlih grafike, gre tudi z original rezervoarji zelo dolgo. Sam imam Canona Ipf770 za načrte in kartuše niso drage če upoštevaš koliko stanejo druge in če upoštevaš da je notri 1,3 deci barve. seveda je lupljenje, ampak manj kot pri hišnih.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Polnjenje kartuš (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
5520640 (15220) matej5734
»

Philips želi s trikom izsiliti uporabo lastnih baterij v svojih slušalkah

Oddelek: Novice / NWO
4916406 (12697) Jst
»

Kateri tiskalnik za tiskanje CD/DVD? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7215922 (12845) s1m0n
»

Polnjenje kartuše

Oddelek: Strojna oprema
144910 (4711) mersol
»

Cheap-Ass tiskalnik

Oddelek: Kaj kupiti
435907 (5331) TheJack

Več podobnih tem