Forum » Sedem umetnosti » Cape Fear TV serija (2026- )
Cape Fear TV serija (2026- )
oo7 ::
Tole bi znalo biti zanimivo. Dobra igralska zasedba.
Executive producers
Martin Scorsese
Steven Spielberg
Igrajo
Javier Bardem as Max Cady
Amy Adams as Anna Bowden, an attorney and Tom's wife
Patrick Wilson as Tom Bowden, an attorney and Anna's husband
A happily married couple faces a growing threat when a notorious killer from their past, Max Cady, is released from prison and seeks revenge.
5 junij 2026
Cape Fear — Official Teaser | Apple TV
Executive producers
Martin Scorsese
Steven Spielberg
Igrajo
Javier Bardem as Max Cady
Amy Adams as Anna Bowden, an attorney and Tom's wife
Patrick Wilson as Tom Bowden, an attorney and Anna's husband
A happily married couple faces a growing threat when a notorious killer from their past, Max Cady, is released from prison and seeks revenge.
5 junij 2026
Cape Fear — Official Teaser | Apple TV
FTad ::
Si kar preprican v gledanost te serije, da si lastno temo o njej odprl :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: FTad ()
Kurzweil ::
Ojoj, še en remake/reboot/restart/prequel/sequel... zgleda pa casting soliden in seveda oba producenta... bo treba pogledat.
So pa seveda stopili v velike čevlje, vsaj kar se mene tiče, ene od klasik... posledično pa seveda visoka pričakovanja in kar nekaj možnosti, da vsaj mene osebno razočarajo. Pa da vidimo, če jim bo uspelo ustvarit podobno atmosfero, temačnost... brez raznih novodobnih trendov, agend in ideologij...
So pa seveda stopili v velike čevlje, vsaj kar se mene tiče, ene od klasik... posledično pa seveda visoka pričakovanja in kar nekaj možnosti, da vsaj mene osebno razočarajo. Pa da vidimo, če jim bo uspelo ustvarit podobno atmosfero, temačnost... brez raznih novodobnih trendov, agend in ideologij...
tikitoki ::
oo7 ::
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Godzilla-Kong (film series) (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Sedem umetnosti | 71763 (2274) | opeter |
| » | Serija: True Detective - spoiler contaminated (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Sedem umetnosti | 137518 (10773) | IL_DIAVOLO |
| » | Fear the Walking Dead (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Sedem umetnosti | 386384 (66371) | oo7 |
| » | Knives Out - skriti dragulj 2019? (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 14099 (7258) | ahac |