Forum » Problemi človeštva » Iran - Vojna
Iran - Vojna
Temo vidijo: vsi

Stane2 ::
Bolibri ::
Tudi mi in rusi smo jih imeli, ko smo se branili pred originalnimi naciji. So vojno zmagali naciji, ker so imeli manj žrtev?
Poldek, nismo leta 1945. Saj vidiš gor v Ukrajini.
Tehnično so Izraelci tako nadmočni, da sploh ne moreš primerjat.
Pozabil si napisati, da že 20 let zmagujejo.

Israeli soldiers killed in southern Lebanon fighting:
At least 10-12 total since March 2, with several clusters in late March.
Israeli estimates (IDF):
Around 1,000 Hezbollah operatives killed since March 2 (with the number continuing to rise
At least 10-12 total since March 2, with several clusters in late March.
Israeli estimates (IDF):
Around 1,000 Hezbollah operatives killed since March 2 (with the number continuing to rise
kow ::
shmandi ::
Tudi mi in rusi smo jih imeli, ko smo se branili pred originalnimi naciji. So vojno zmagali naciji, ker so imeli manj žrtev?
Pa saj v Ukrajini tudi rusi zmagujejo, ker imajo 100x več (nepotrebnih) žrtev...
Še posebej bo orange zmagal, če bo Iran res računal 2 miljona USD, verjetno v juanih, vsaki ladji, ki bo šla skozi ožino.
Vprašanje je, koliko milijard bo moral retard spušiti, da bo ožina spet odprta (eden izmed njegovih trenutnih ciljev).
Vprašanje je, koliko milijard bo moral retard spušiti, da bo ožina spet odprta (eden izmed njegovih trenutnih ciljev).

Še posebej bo orange zmagal, če bo Iran res računal 2 miljona USD, verjetno v juanih, vsaki ladji, ki bo šla skozi ožino.
Vsaki ladji? Bojda kitajskim ni treba, teh je pa cca 33%.
JD Vance?
https://x.com/BarakRavid/status/2041934...
Vice President Vance will head the U.S. negotiating team for talks with Iran, White House press secretary Karoline Leavitt said. Trump's Envoys Jared Kushner and Steve Witkoff will also participate in the negotiations. The first round of talks will take place on Saturday morning in Islamabad
To ni dobr...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stane2 ()
Poldi112 ::
Kolega, evo par ameriških stand up komikov, ki pogosto bolje komunicirajo konflikt na Bližnjem Vzhodu, kot gola dejstva:
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()

36 let stare blodnje?
"gola dejstva" so ziher boljša
Nekdo napada Iran, pa se ne ve kdo...
https://x.com/Terror_Alarm/status/20419...
Unbelievable! A mystery actor - apparently neither Israel nor the U.S. - is launching an attack on the Iranian capital at this very moment!
Habibi Dubai, is that you?
"gola dejstva" so ziher boljša
Nekdo napada Iran, pa se ne ve kdo...
https://x.com/Terror_Alarm/status/20419...
Unbelievable! A mystery actor - apparently neither Israel nor the U.S. - is launching an attack on the Iranian capital at this very moment!
Habibi Dubai, is that you?
Zgodovina sprememb…
Kolega, ravno to je celotna poanta - da uvidite, da vam že desetleta v stilu Fast & Furious franšize prodajajo eno in isto zgodbo.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()

https://x.com/VaibhavSisinty/status/204...
I think this is the most insane thing the CIA has ever made public.
They have a secret AI tool called Ghost Murmur.
It detects your heartbeat from 40 miles away using AI.
Not your phone. Not a tracker. Not a radio signal.
Your heartbeat.
It uses sensors built from synthetic diamonds to lock onto the electromagnetic fingerprint your heart produces every single beat, then pairs it with AI to filter that one signal from 1,000 square miles of noise.
Last week, a wounded American pilot was hiding in a mountain crevice in Iran.
No phone. No tracker. No way to call for help.
America found him anyway. From the sky. By listening to his chest.
But nobody mentioned the most important detail.
This was Ghost Murmur's first operational use. It's been sitting classified for years. Tested. Ready. Waiting.
They didn't reveal it to impress you. They revealed it because the rescue was already public.
Every technology a government admits to is the one they've already moved past.
Your heart has been broadcasting your location your entire life.
Someone just built the receiver.
Kolega, evo par ameriških stand up komikov, ki pogosto bolje komunicirajo konflikt na Bližnjem Vzhodu, kot gola dejstva:
Na linku se Carlin sprasuje kdaj so Ameri nazadnje bombardirali bele ljudi... Ko pogledam irance, se mi zdijo precej beli.
Kolega, to je pa poslidica odraščanja v WOKE okolju.

Natanjahu je že spet bolj pameten od Poldiča
https://x.com/VividProwess/status/20419...
"Iran is weaker than ever, Israel is stronger than ever. We still have objectives to complete, and we will achieve them. We are prepared to return to fighting at any moment. Our finger is on the trigger."
https://x.com/VividProwess/status/20419...
"Iran is weaker than ever, Israel is stronger than ever. We still have objectives to complete, and we will achieve them. We are prepared to return to fighting at any moment. Our finger is on the trigger."

+
https://x.com/VaibhavSisinty/status/204...
I think this is the most insane thing the CIA has ever made public.
They have a secret AI tool called Ghost Murmur.
It detects your heartbeat from 40 miles away using AI.
Not your phone. Not a tracker. Not a radio signal.
Your heartbeat.
It uses sensors built from synthetic diamonds to lock onto the electromagnetic fingerprint your heart produces every single beat, then pairs it with AI to filter that one signal from 1,000 square miles of noise.
Last week, a wounded American pilot was hiding in a mountain crevice in Iran.
No phone. No tracker. No way to call for help.
America found him anyway. From the sky. By listening to his chest.
But nobody mentioned the most important detail.
This was Ghost Murmur's first operational use. It's been sitting classified for years. Tested. Ready. Waiting.
They didn't reveal it to impress you. They revealed it because the rescue was already public.
Every technology a government admits to is the one they've already moved past.
Your heart has been broadcasting your location your entire life.
Someone just built the receiver.
https://x.com/TheProjectUnity/status/20...
CIA spook wrote in a book over a decade ago that they have satellites that can detect & track a single humans aura/EMG field.
imagodei ::
Kaj naj ti recem. Izraelce vsi razbijejo, hkrati pa je Izrael vse vecji. Morda pa so Zidi ubermenschi?
Sej ne vem, kako se razsoden potomec ljudi, ki so preživeli WW II lahko tako navdušuje nad nelegalnimi vojnami, eklatantnimi kršitvami ustanovne listine ZN, kršitvami človekovih pravic, vojnimi zločini ... Za bruhat. Sploh ne skrivate več, da "našim" dovolite vse, med tem ko "vaši" ne smejo.
Kako to čez 5, 10, 20 let koristi Sloveniji? Misliš, da te bodo takrat kar koli spraševali?
- Hoc est qui sumus -

mtosev ::
Strait of Hormuz: Iran stopped oil tanker traffic through the crucial waterway after Israel attacked Lebanon, Iran's semi-official Fars News Agency reported. According to Fars, just two oil tankers have crossed the strait since the ceasefire took effect.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Kolk mislite da je poldi star? 70+?
Ne boš verjel, nekateri so na tem forumu že četrt stoletja. Nismo vsi še prejšnji teden z dudo v ustih hodili naokrog, tako kot si predstavljate Gen Z-jevci.
- Hoc est qui sumus -

CharlieKK ::
Kolk mislite da je poldi star? 70+?
Ne boš verjel, nekateri so na tem forumu že četrt stoletja. Nismo vsi še prejšnji teden z dudo v ustih hodili naokrog, tako kot si predstavljate Gen Z-jevci.![]()
Saj tudi kažeš tipično zastarelo boomer mentaliteto in podcenjevanje vseh mlajših, zato s tabo ni vredno debatirati, ker si izgubljen v svetu in to iz dneva v dan bolj. Tisto Yugo obdobje vam je zelo zelo škodilo in tega se ne da popravit.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CharlieKK ()

Telbanc ::
https://x.com/ejmalrai/status/204190428...
"Iran je mediatorje obvestil, da se bo umaknil iz sporazuma o odprtju Hormuške ožine, potem ko sta ga kršila Trump in Izrael."
En je vprašal o situaciji, kaka da je? Takšna ko včeraj pred premirjem.
"Iran je mediatorje obvestil, da se bo umaknil iz sporazuma o odprtju Hormuške ožine, potem ko sta ga kršila Trump in Izrael."
En je vprašal o situaciji, kaka da je? Takšna ko včeraj pred premirjem.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
asdf_jklc ::
Še ena bolj zanimiva: https://oilprice.com/Latest-Energy-News.... Tip je skadil na celi črti - res oranžni nesposobni orangutan.
Čakam še napoved umika iz Nata. Rutte bo verjetno letel iz bele hiše ven.
Čakam še napoved umika iz Nata. Rutte bo verjetno letel iz bele hiše ven.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: asdf_jklc ()

Iranci so že spet lagali... kaj čmo, tko je to, ko imaš četrt nacije inbred
Cousin marriage in the Middle East @ Wikipedia
Zgodovina sprememb…

Še ena bolj zanimiva: https://oilprice.com/Latest-Energy-News.... Tip je skadil na celi črti - res oranžni nesposobni orangutan.
Kaj točno je kdo "skadil". Iranci so kriminalci. Saj to vsi vemo.
Telbanc ::
https://x.com/Megatron_ron/status/20419...
"The Iran Ceasefire Is Over before even started
White House Spokeswoman Caroline Leavitt says Iran's 10-point-plan was "thrown in the trash"."
Konc premirja. Vojna gre naprej.
"The Iran Ceasefire Is Over before even started
White House Spokeswoman Caroline Leavitt says Iran's 10-point-plan was "thrown in the trash"."
Konc premirja. Vojna gre naprej.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Iranci so dali Trumpu nekih 10 točk plana in v medijih objavili drugih 10 točk.
Saj pravim, inbred IS REAL.

Škoda, da je šlo premirje. Nič vračamo se nazaj v vojno.
asdf_jklc ::
Meni je naravnost smešno, koliko se eni ukvarjate z drugimi državami. Poročajo se v družini, fukajo 9 letne otroke, pokrivajo babe, mučijo ljudi... in kaj imamo mi s tem? Zakaj zaboga eni na zahodu mislijo, da je samo njihov način življenja edini pravilen?!? Nam s tem, kar povzročajo v svoji državi, ne delajo nobene škode. Njihova država, njihov način življenja. Zakaj bi se mi s tem ukvarjal. Edino kar je problem - tu imajo ameroti prav - je potencialno jedrsko orožje in grožnje z raketami... ok in to je to. Kaj delajo pa sicer pa ni naš problem.
Glede trgovanja pa: a rabimo nafto mi al oni. Mi. Zdej je pa sam treba odločit, al jo hočemo kupit al ne in koliko drago smo jo prpravlen plačat.

Iranci so dali Trumpu nekih 10 točk plana in v medijih objavili drugih 10 točk.
A če ni inbred, je pa to tole? Direktna posledica oranžnega retarda z navijači:
Outcome of "that pressure" :
-Increased Russia’s revenue
-Increased Iran’s revenue through hormuz
-Increased trade in Chinese currency
-Failed to stop Uranium Enrichment
-Lost support from NATO countries
-Failed to change the regime
- pa ožino imate spet zaprto

-Increased Russia's revenue
A si ziher, po vsem uničenju ruskih pristanišč v zadnjih tednih??
-Increased Iran's revenue through hormuz
Uff, to pa je, stari pomembno, kot da ne padajo bombe po Iranu
-Increased trade in Chinese currency
ja in??
-Failed to stop Uranium Enrichment
Kje v Iranu obogatujejo uran??
- pa ožino imate spet zaprto
Kje pa ti živiš? Na Marsu? Al kaj točno bluziš? A je to naša ožina?? Daj se spravi k pameti.
Saj tudi kažeš tipično zastarelo boomer
Šur de. Predvsem Gen Z-jevci kažete lastno neumnost, ko za vse, kar je starejše od Gen-Z uporabljate izraz Boomer. Pri čemer brez ChatGPT-ja al pa Geminija seveda niti približno ne veste, od kod in čemu izraz "boomer" sploh prihaja.
- Hoc est qui sumus -

CharlieKK ::
Boomer se uporablj kot slang ti modrec tromotorni.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CharlieKK ()
Sej ne vem več, a je to tvoja psihoza, al gre za versko blaznost, al pa si podkupljen od Mossada?
Saj to ti je jasno, da če lažeš sebi in če lažeš nam, realnosti ne spremeniš? Svet zato ne bo nič varnejši.
Boomer se uporablj kot slang ti modrec tromotorni.
A to ti je Gemini razložil?
- Hoc est qui sumus -
Zgodovina sprememb…
- spremenil: imagodei ()

https://x.com/nexta_tv/status/204196202...
Ramzan Kadyrov refuses to fight for Iran
The Chechen leader said he would not support Iran because the country is "attacking the brothers" of Chechnya. But this is not Israel and the USA by the way
He was responding to reports circulating online claiming that Chechen units were ready to deploy to Iran to repel a potential US ground operation.
Kadyrov added that such a scenario would only be possible if Iran were fighting exclusively against the US and Israel.
Ramzan Kadyrov refuses to fight for Iran
The Chechen leader said he would not support Iran because the country is "attacking the brothers" of Chechnya. But this is not Israel and the USA by the way
He was responding to reports circulating online claiming that Chechen units were ready to deploy to Iran to repel a potential US ground operation.
Kadyrov added that such a scenario would only be possible if Iran were fighting exclusively against the US and Israel.
Ker naslov na MMC. Spet sem skor iz stola padel od smeha:
"Izrael kljub premirju med ZDA in Iranom izvedel najsmrtonosnejše napade na Libanon od začetka vojne"
"Izrael kljub premirju med ZDA in Iranom izvedel najsmrtonosnejše napade na Libanon od začetka vojne"
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Evropska Naftna Kriza (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Problemi človeštva | 115787 (307) | Zimonem |
| » | Propad ZDA - Odštevanje (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 7007 (2027) | Mr.B |
| » | Iran - naslednja tarča zahodnih imperialistov? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 51242 (48485) | Mipe |