Forum » Problemi človeštva » Iran - Vojna
Iran - Vojna
Temo vidijo: vsi

mtosev ::
Berem, da so ZDA in Iran blizu dogovora. Upam, da je to res in se vojna konča.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Stane2 ::
Vzemi si malo več časa, pa razmisli, zakaj vojaček Poldi že ne vem katerič govori o tem, da bo IRAN DOMINNIRAL?? KOGA BO DOMINARAL? ZAKAJ BI MORAL IRAN KOGARKOLI DOMINIRAT?
To so taki trenutki, ko se lowIQ vojački tipa Poldi112 izdajo, ker dobro vejo, kaj iranski islamofašisti so in kaj je njihov namen. Tukaj pa on kuca, kako se Iran edini hrabro bori proti nekim Zionistom, v resnici pa hočejo lunatiki v Teheranu dominirat predvsem Sunite, Savdsko Arabijo in priti do Meke in Medine še zraven.
Če to ni res, zakaj potem bi moral Iran nekoga dominirat? A so miroljubna država, ki skrbi za svoje prebivalstvo in gospodarstvo? LOL Seveda ne.
To so taki trenutki, ko se lowIQ vojački tipa Poldi112 izdajo, ker dobro vejo, kaj iranski islamofašisti so in kaj je njihov namen. Tukaj pa on kuca, kako se Iran edini hrabro bori proti nekim Zionistom, v resnici pa hočejo lunatiki v Teheranu dominirat predvsem Sunite, Savdsko Arabijo in priti do Meke in Medine še zraven.
Če to ni res, zakaj potem bi moral Iran nekoga dominirat? A so miroljubna država, ki skrbi za svoje prebivalstvo in gospodarstvo? LOL Seveda ne.
DarwiN ::
Torej Iran je v letu 2025 sanjal o tem, kako bo napadel 6 držav.. Izrael pa je v letu 2025 DEJANSKO napadel 6 držav.. Izrael lahko ima jedrsko orožje, Iran pa ne. Got it!
Berem, da so ZDA in Iran blizu dogovora. Upam, da je to res in se vojna konča.Ja, nekaj se kuha:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()
kow ::
"Izrael pa je v letu 2025 DEJANSKO napadel 6 držav.. "
To niso dejstva, ampak propaganda. Lahko pa jih nastejes, da se osmesis.
To niso dejstva, ampak propaganda. Lahko pa jih nastejes, da se osmesis.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
Kaj nimaš googla, sine? Iran, Libanon, Sirija, Jemen, Palestina, Katar.
Lahko ti še narišem za lažjo predstavo.
Gaza and the occupied West Bank 8,332 times
Lebanon 1,653 times
Iran 379 times
Syria 207 times
Yemen 48 times
Qatar once
Tunisian waters twice, Maltese and Greek waters once each
Lahko ti še narišem za lažjo predstavo.
Gaza and the occupied West Bank 8,332 times
Lebanon 1,653 times
Iran 379 times
Syria 207 times
Yemen 48 times
Qatar once
Tunisian waters twice, Maltese and Greek waters once each
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Zdaj pa se napisi vse drzave, ki so napadle Izrael. Dodaj se vse drzave, ki sta jih napadla Rusija in Iran.
Mimogrede, Gaza ni drzava.
Mimogrede, Gaza ni drzava.
Zgodovina sprememb…
Zakaj bi ti to pisal? Izrael krade tujo zemljo in si zasluži, da jih napadejo vsi po spisku. Koliko ozemlja pa je Iran ukradel lately?
Če nam začnejo Hrvati krasti zemljo in postavljat naselbine v Portorožu, jih bomo mi tudi upravičeno napadli, a ne? Ali pa kateri močnejši prijatelji. Nemci nam pridejo na pomoč in skupaj udarimo.. Logisch , ane?
Če nam začnejo Hrvati krasti zemljo in postavljat naselbine v Portorožu, jih bomo mi tudi upravičeno napadli, a ne? Ali pa kateri močnejši prijatelji. Nemci nam pridejo na pomoč in skupaj udarimo.. Logisch , ane?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()
Ne razumes. Ko napises, da je Izrael napadel Jemen. Seveda, ne omenis da je Jemen prvi napadel Izrael. Malo smesno, da si tak "borec za pravico". Izkaze pa se, da si nizkotnez.
Napisal bi zato, da vidis kako dolg seznam je.
Napisal bi zato, da vidis kako dolg seznam je.
Zgodovina sprememb…
BTW, lep backpaddle si demonstriral s prehodom iz "naštej 6 držav, lažof" na "ja, ampak izraela tudi tepejo". \o/
Koliko ozemlja pa je Iran ukradel lately?
Ga ne rabi, ker so imperij in so vse nakradli ze v preteklosti. Mene predvsem zanima zakaj od njih ne zahtevas, da vrnejo ukradeno ozemlje? Kaj hudica imajo iranci genocidirati po kurdskem, azerskem ipd ozemlju? Nam razlozis?
BTW, lep backpaddle si demonstriral s prehodom iz "naštej 6 držav, lažof" na "ja, ampak izraela tudi tepejo". \o/
Ok. priznam. Izrael je napadel Jemen. Seveda kot povracilo za prejsnje napade. Ce stejes tako.. ok. Samo potem je Iran napadel Ciper in Zdruzeno kraljestvo. Pa Rusija Romunijo itd.
Mi podas kaksne link na tvoje zapise na slo-techu, kjer si zaradi tega zganjal histerijo? Hvala!
Zgodovina sprememb…

mtosev ::
Letos so volitve v Izraelu in bomo videli, če bo Bibi še vedno predsednik vlade. Sam upam, da izgubi na volitvah.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
To je res. V Izraelu imajo volitve. V islamofasisticnih drzavah.. jih nimajo :)
Kaksno je javno mnenje v Gazi, ne bomo nikoli izvedeli.
Kaksno je javno mnenje v Gazi, ne bomo nikoli izvedeli.
Zgodovina sprememb…
PovemVfaco ::
fikus_ ::
Fikus spet sanjaš kot vedno. Tvoja ocena, da se nič ne gradi in da nas bo rešil plin iz Gaze, popolnoma zgreši realne številke. Savdijci in ZAE že na polno investirajo milijarde v širitev naftovoda vzhod-zahod in pristanišča v Fudžajri ter Omanu, da bi obšli Hormuz - to ni teorija, to so gradbišča na terenu.
Praviš, da so tankerji poceni? Tankerji so dragi kot žafran, ko zavarovalnice zaradi iranskih dronov dvignejo premije za 1000 % noben kapitan noče tvegati glave v ožini.
Kar se pa tiče Chevrona in Gaze: polje Gaza Marine ima komaj 30 milijard kubikov plina, EU pa jih letno porabi 400. To polje je kaplja v morje in ne more zamenjati niti enega tedna katarskega plina iz Hormuza. Šejki ne zapravljajo denarja brezveze cevi skozi puščavo gradijo zato, ker vedo, da je Iran s to blokado postal preveč nepredvidljiv poslovni partner in da svet ne bo večno talec njihovega jokerja.
Investirajo?! Kaksen link, ali "trust me bro"?
Plina je pred Gazo in proti SV precej več. Najprej se pozanimaj, prden pišeš neumnosti.
Sem prav razumel? Vsak dan berem o genocidu nad Palestinci, v resnici pa so Izraelci zrihtali palestincem kruh? Lmao.
Lahko se norčujes in podpiras genocid, ampak tisti plin bo imel Chevron čez, za prebivalce gaze ne bo nič!
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fikus_ ()
shmandi ::
Fikus spet sanjaš kot vedno. Tvoja ocena, da se nič ne gradi in da nas bo rešil plin iz Gaze, popolnoma zgreši realne številke. Savdijci in ZAE že na polno investirajo milijarde v širitev naftovoda vzhod-zahod in pristanišča v Fudžajri ter Omanu, da bi obšli Hormuz - to ni teorija, to so gradbišča na terenu.
Praviš, da so tankerji poceni? Tankerji so dragi kot žafran, ko zavarovalnice zaradi iranskih dronov dvignejo premije za 1000 % noben kapitan noče tvegati glave v ožini.
Kar se pa tiče Chevrona in Gaze: polje Gaza Marine ima komaj 30 milijard kubikov plina, EU pa jih letno porabi 400. To polje je kaplja v morje in ne more zamenjati niti enega tedna katarskega plina iz Hormuza. Šejki ne zapravljajo denarja brezveze cevi skozi puščavo gradijo zato, ker vedo, da je Iran s to blokado postal preveč nepredvidljiv poslovni partner in da svet ne bo večno talec njihovega jokerja.
Investirajo?! Kaksen link, ali "trust me bro"?
Sem prav razumel? Vsak dan berem o genocidu nad Palestinci, v resnici pa so Izraelci zrihtali palestincem kruh? Lmao.
Lahko se norčujes in podpiras genocid, ampak tisti plin bo imel Chevron čez, za prebivalce gaze ne bo nič!
Trust me bro prepričevanje je sicer bolj v tvoji domeni...
https://www.idnfinancials.com/news/6398...
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Evropska Naftna Kriza (strani: 1 2 3 4 … 80 81 82 83 )Oddelek: Problemi človeštva | 166267 (239) | Zimonem |
| » | Havana Collapse: Ameriški Prevzem Kube 2026 (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 2681 (405) | tikitoki |
| » | Iran - naslednja tarča zahodnih imperialistov? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 52001 (49244) | Mipe |