Forum » Loža » AI prevajanje: angleščina-slovenščina
AI prevajanje: angleščina-slovenščina
Kinar123 ::
Pozdravljeni
Katero je najboljše AI orodje za prevajati iz angleščine v slovenščino?
Imam nekaj besedil za prevesti iz angleščine v slovenščino.
Gre za 20 do 30 strani in poljundi in dokaj nestrokovni jezik in bi si rad pomgal za AI.
Katero je po vaših izkušnjah najboljše AI orodje za prevajanje?
Hvala
Katero je najboljše AI orodje za prevajati iz angleščine v slovenščino?
Imam nekaj besedil za prevesti iz angleščine v slovenščino.
Gre za 20 do 30 strani in poljundi in dokaj nestrokovni jezik in bi si rad pomgal za AI.
Katero je po vaših izkušnjah najboljše AI orodje za prevajanje?
Hvala
arnecan1 ::
Jaz rad uporabljam https://sider.ai/sl/translator/text-tra...
Je soliden, predvsem pa lahko naenkrat prevedeš kar 20.000 znakov, kar je čisto solidno. V google prevajalnik lahko vpišeš npr. samo 5.000 znakov. Prevajata pa meni osebo podobno, mogoče google malenkost boljše.
Je soliden, predvsem pa lahko naenkrat prevedeš kar 20.000 znakov, kar je čisto solidno. V google prevajalnik lahko vpišeš npr. samo 5.000 znakov. Prevajata pa meni osebo podobno, mogoče google malenkost boljše.
elliotfrost ::
Za daljša besedila bi jaz kombiniral DeepL in ChatGPT. DeepL je običajno najbolj naraven za evropske jezike , ChatGPT pa je uporaben za popravljanje tona ali nejasnih delov. Če gre za 20-30 strani, poskusi še primerjati rezultate (npr. več orodij) in izbrati najbolj naravno verzijo.
Nikonja ::
Predlgana orodja ti bodo pomagala, ampak ker si sam napsial da se gre za "dokaj nestrokovni jezik" ne vem sicer kako planiraš preverit če je vse pravilno in logično napisano? A si ziher ta prava oseba za to?
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Praktična uporaba AI (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 17690 (8048) | Okapi |
| » | Google Translate dobil dodatnih 110 jezikovOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6365 (4344) | ˙janezvalva |
| » | ChatGPT lahko piše prepričljive povzetke znanstvenih člankov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 20561 (14930) | phnj90 |
| » | Turnitin bo prepoznaval generativna besedila ChatGPT in podobnihOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8689 (6402) | nejc_nejc |