Forum » Loža » Poslovni račun Revolut ali N26 za d.o.o.
Poslovni račun Revolut ali N26 za d.o.o.
kexooo ::
Zdravo,
je kdo odprl d.o.o. in uporabljal samo Revolut ali pa N26 kot poslovni račun. Če da, kako lahko nakažem gor osnovni kapirtal in potem javim organu, da je osnovni kapital naložen?
Hvala.
je kdo odprl d.o.o. in uporabljal samo Revolut ali pa N26 kot poslovni račun. Če da, kako lahko nakažem gor osnovni kapirtal in potem javim organu, da je osnovni kapital naložen?
Hvala.
velikBrokoli ::
Najprej odpres doo, potem pa z dokumentacijo odpres poslovni racun. Revolut for business je 20€ na mesec, kar je dokaj drago, dobis slovenski poslovni racun ceneje...
Groot ::
Ustanoviti družbe ne boš mogel z N26 ali Revolut računom. Zatakne se namreč pri izdaji potrdila o vplačilu ustanovnega kapitala. Hkrati pa so tetke na sodnem registru začele z nekim svojstvenim pristopom v zadnjem obdobju in trdijo, da za ustanovni kapital mora biti TRR odprt pri slovenski banki.
FireSnake ::
Ustanoviti družbe ne boš mogel z N26 ali Revolut računom. Zatakne se namreč pri izdaji potrdila o vplačilu ustanovnega kapitala. Hkrati pa so tetke na sodnem registru začele z nekim svojstvenim pristopom v zadnjem obdobju in trdijo, da za ustanovni kapital mora biti TRR odprt pri slovenski banki.
N26 business je zastonj. Uporabljam tudi jaz.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
amacar ::
Pa pri novem doo ni nujno, da ti bodo sploh odprli racun. Meni ga na Revolutu niso hoteli, zakaj seveda niso povedali.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: amacar ()
Shait ::
Za d.o.o.? Bile kakšne komplikacije? https://support.n26.com/en-at/membershi...
s.p. da d.o.o. ne... tipičen marketinški trik
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Shait ()
FireSnake ::
Ne, za normiran SP.
Imel sem navadno verzijo. nakar sem pred štirimi leti začel (dodatno) delati preko normiranega SPja.
Zato sem navaden račun zaprl in odprl business.
Šlo je zelo gladko in niti niso vprašali nič.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
XLapsus ::
Ne, za normiran SP.
Imel sem navadno verzijo. nakar sem pred štirimi leti začel (dodatno) delati preko normiranega SPja.
Zato sem navaden račun zaprl in odprl business.
Šlo je zelo gladko in niti niso vprašali nič.
Brat se nauči, tema je o doo.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | mBills v praksi (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 162178 (8678) | delavec44 |
| » | Normiran s.p. bancni racun (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 37931 (3528) | velikBrokoli |
| » | N26 in popoldanski S.P. - plačilo prispevkov (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23883 (6024) | jeremenen |
| ⊘ | Kako do ustanovnega kapitala? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14701 (11537) | s1l3 |
| » | Ustanovitev podjetja v Romuniji (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19725 (17329) | PrihajaNodi |