Forum » Zvok in slika » Philips TV daljinec
Philips TV daljinec
ZiedRieke ::
Imam starejši Philips Android TV zraven katerega je prišel katastrofalno slabo zasnovan daljinec:
https://ibb.co/4wM5Fy1z
Težave z originalnim daljincem:
-tipke so popolnoma ravne, brez reliefa in postavljene čisto skupaj, zato jih je praktično nemogoče ločiti na otip, vedno moraš gledati, kaj pritiskaš
-oznake so gravirane belo na srebrno podlago. Na sliki je še nekako vidno, v praksi pa skoraj neberljivo
-ima osvetlitev tipk (backlight), kar pomeni da se baterije izpraznijo izredno hitro
-prevelik in neergonomičen, sploh ne sede v roko
-NAJVEČJA TEŽAVA: tipka HOME je postavljena čisto ob navigacijski tipki "dol", kar pomeni, da čisto vedno ponesreči zapustiš predvajalnik :S
Originalni daljinec sem uporabljal samo 3 dni, nato pa sem začel kupovati nadomestne. Problem je, da imajo čisto vsi zelo kratko življenjsko dobo, nekje od 3 mesecev do največ pol leta, potem pa začnejo odpovedovati in nagajati.
Trenutno uporabljam tega:
https://www.amazon.ca/Wireless-Gyroscop...
Deluje v redu, vendar se je začelo dogajati, da pogosto izgubi povezavo in potem potrebuje nekaj sekund, da ponovno začne delovati.
Prosim za priporočilo za zanesljiv daljinec, ki ima normalno življenjsko dobo.
https://ibb.co/4wM5Fy1z
Težave z originalnim daljincem:
-tipke so popolnoma ravne, brez reliefa in postavljene čisto skupaj, zato jih je praktično nemogoče ločiti na otip, vedno moraš gledati, kaj pritiskaš
-oznake so gravirane belo na srebrno podlago. Na sliki je še nekako vidno, v praksi pa skoraj neberljivo
-ima osvetlitev tipk (backlight), kar pomeni da se baterije izpraznijo izredno hitro
-prevelik in neergonomičen, sploh ne sede v roko
-NAJVEČJA TEŽAVA: tipka HOME je postavljena čisto ob navigacijski tipki "dol", kar pomeni, da čisto vedno ponesreči zapustiš predvajalnik :S
Originalni daljinec sem uporabljal samo 3 dni, nato pa sem začel kupovati nadomestne. Problem je, da imajo čisto vsi zelo kratko življenjsko dobo, nekje od 3 mesecev do največ pol leta, potem pa začnejo odpovedovati in nagajati.
Trenutno uporabljam tega:
https://www.amazon.ca/Wireless-Gyroscop...
Deluje v redu, vendar se je začelo dogajati, da pogosto izgubi povezavo in potem potrebuje nekaj sekund, da ponovno začne delovati.
Prosim za priporočilo za zanesljiv daljinec, ki ima normalno življenjsko dobo.
mat xxl ::
Kaki problemi ??? Je z vami in motoriko vse Ok ??? Imam popolnoma enak daljinec na vrhunskem 3 leta starem Philips Tv ju mini Led in nikoli mi ni bil neuporaben. Tudi nadomestni daljinec kitajski poznam, vendar to je 3d daljinec ni za tak tv, uporablja se za Android mini compe recimo Beelink, kamor namestimo Eon ali tovrstne aplikacije z kodo za na gsm. Ta boljši se znajo celo predstaviti z imenom gsm-a po želji.
Če že hočete drug daljinec potem nekaj v smislu Logitech Harmony, dobite tudi popolnoma programibilne verzije, ki jih vi zasnujete .
Če že hočete drug daljinec potem nekaj v smislu Logitech Harmony, dobite tudi popolnoma programibilne verzije, ki jih vi zasnujete .
ZiedRieke ::
Logitech je žal že nekaj let nazaj ukinil Harmony daljince, tako da zdaj iščem neko alternativo. Ne potrebujem pa nobenih naprednih funkcij, airmouse ali programabilnih tipk.
Idealno bi bilo, da bi se dobil dongle, da bi lahko uporabljal Chromecast 4 daljinec. Ta daljinec mi je res super, uporabljam ga na več starejših TV-jih brez Android TV in povsod že več let vsi delujejo brez problema.
Idealno bi bilo, da bi se dobil dongle, da bi lahko uporabljal Chromecast 4 daljinec. Ta daljinec mi je res super, uporabljam ga na več starejših TV-jih brez Android TV in povsod že več let vsi delujejo brez problema.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Chromecast 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 85382 (3911) | Ulixes |
| ⊘ | Android tv box (strani: 1 2 3 4 … 145 146 147 148 )Oddelek: Zvok in slika | 1293232 (553239) | Mavrik |
| » | HTPC - Gradnja domačega kina kaj kupiti?Oddelek: Zvok in slika | 10374 (9778) | Blindeye |