» »

počasen internet...gmail youtube

počasen internet...gmail youtube

turist1 ::

zadnji teden mi v brskalniku zelo počasi loada strani...pač za vsako stran je 2sekundi zamika...youtube video, če premaknem drsnik je 2 sekundi preden začne streamat....in tako je z nalaganjem vseh strani. zmogljiv PC, optika... sem flushal dnsje ni razlike. pingam gogole.com je 40ms. ali 43ms povprečje 42ms ...to ni normalno.
je kaj z ISPjem? la kaj v vseh browserjih isto, update narjenen, restart tudi win10 64bit.16gb. i5...addoni na browserju disablani.... nazadnje sem izklopil routerin vklopil nazaj v elek.t omrežje ,drugega ni bilo v zadnjem tednu..... spedtest 400 mbps/80mbps

turist1 ::

mi pa tudi na telefonu gmail dolgo odpira več minut... le prenos podatkov ni na wifiju, sredi ljubljane na prostem... vem ni povezano a le zanimivo...da 10 min odpria gmail, res da je 99% zasedenost gmaila a vseeno.

srus ::

turist1 je izjavil:

zadnji teden mi v brskalniku zelo počasi loada strani...pač za vsako stran je 2sekundi zamika...youtube video, če premaknem drsnik je 2 sekundi preden začne streamat....in tako je z nalaganjem vseh strani. zmogljiv PC, optika... sem flushal dnsje ni razlike. pingam gogole.com je 40ms. ali 43ms povprečje 42ms ...to ni normalno.
je kaj z ISPjem? la kaj v vseh browserjih isto, update narjenen, restart tudi win10 64bit.16gb. i5...addoni na browserju disablani.... nazadnje sem izklopil routerin vklopil nazaj v elek.t omrežje ,drugega ni bilo v zadnjem tednu..... spedtest 400 mbps/80mbps

Pritisni F12 v brskalniku in izberi Network sekcijo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

YouTube počasen? (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
9414848 (8456) Bakunin
»

youtube - počasno delovanje

Oddelek: Omrežja in internet
62239 (2137) Pesimist
»