Forum » Pomoč in nasveti » počasen internet...gmail youtube
počasen internet...gmail youtube
turist1 ::
zadnji teden mi v brskalniku zelo počasi loada strani...pač za vsako stran je 2sekundi zamika...youtube video, če premaknem drsnik je 2 sekundi preden začne streamat....in tako je z nalaganjem vseh strani. zmogljiv PC, optika... sem flushal dnsje ni razlike. pingam gogole.com je 40ms. ali 43ms povprečje 42ms ...to ni normalno.
je kaj z ISPjem? la kaj v vseh browserjih isto, update narjenen, restart tudi win10 64bit.16gb. i5...addoni na browserju disablani.... nazadnje sem izklopil routerin vklopil nazaj v elek.t omrežje ,drugega ni bilo v zadnjem tednu..... spedtest 400 mbps/80mbps
je kaj z ISPjem? la kaj v vseh browserjih isto, update narjenen, restart tudi win10 64bit.16gb. i5...addoni na browserju disablani.... nazadnje sem izklopil routerin vklopil nazaj v elek.t omrežje ,drugega ni bilo v zadnjem tednu..... spedtest 400 mbps/80mbps
turist1 ::
mi pa tudi na telefonu gmail dolgo odpira več minut... le prenos podatkov ni na wifiju, sredi ljubljane na prostem... vem ni povezano a le zanimivo...da 10 min odpria gmail, res da je 99% zasedenost gmaila a vseeno.
srus ::
zadnji teden mi v brskalniku zelo počasi loada strani...pač za vsako stran je 2sekundi zamika...youtube video, če premaknem drsnik je 2 sekundi preden začne streamat....in tako je z nalaganjem vseh strani. zmogljiv PC, optika... sem flushal dnsje ni razlike. pingam gogole.com je 40ms. ali 43ms povprečje 42ms ...to ni normalno.
Pritisni F12 v brskalniku in izberi Network sekcijo.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | YouTube počasen? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14848 (8456) | Bakunin |
| » | youtube - počasno delovanjeOddelek: Omrežja in internet | 2239 (2137) | Pesimist |
| » | Ping in speedtestOddelek: Omrežja in internet | 3287 (3007) | fRiK0 |
| » | Telemach pritozba (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9604 (6730) | VASkO |
| » | Loadanje sajta?Oddelek: Omrežja in internet | 979 (774) | milosm |