Forum » Sedem umetnosti » SCP Foundation
SCP Foundation
Okapi ::
A kdo pozna / spremlja / bere SCP Foundation? Mnenja? Se splača začeti brati, spremljati?
SCP Foundation @ Wikipedia
SCP Foundation @ Wikipedia
yayo ::
Se bojim, da gre za zelo suhoparno branje, če sodim po temu, da ne gre za zgodbe ampak za kvazi dopise in dokumente. Sem pa igral igro Control od Remedy Entertainment (Max Paine), ki je zelo očitno dobila navdih pri SCPF. Igra je odlična in je bila tako uspešna, da je razvijalec večino svojih ostalih iger retroaktivno vmestil v isti univerzum. Ne v SCPF ampak v Remediyevo verzijo.
JanBrezov ::
Sem pa igral igro Control od Remedy Entertainment (Max Paine), ki je zelo očitno dobila navdih pri SCPF. Igra je odlična in je bila tako uspešna, da je razvijalec večino svojih ostalih iger retroaktivno vmestil v isti univerzum. Ne v SCPF ampak v Remediyevo verzijo.
+1
Ko sem končal z igro in DLC-ji, sem gledal precej videjev o tej igri, še posebej s kanala Gaming University, ki analizira vsak še najmanjši detajl iz igre, vsak najden papir in podaja teorije, kaj se v igri dogaja in zakaj. Pri tem gre tudi v fiziko, religijo, psihologijo in Jungove arhetipe.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Control (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 15337 (250) | Gregor459 |
| » | Alan Wake 2 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 19271 (4676) | JH84 |
| » | Max Payne 3 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 39680 (8605) | oo7 |
| » | Quantum Break (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 46877 (32281) | oo7 |
| » | Max Payne 3 napovedan za to zimoOddelek: Novice / Igre | 5518 (3846) | BigWhale |