Forum » Šport » športni rekviziti
športni rekviziti
polozweii ::
Kateri športni rekviziti ali način telovadbe so primerni za odpravljanje mišičnih vozlov okoli zatilja?
https://vizita.si/zdravje/misicni-vozli...
Tu sem našel da pomaga penasti valjček.
https://www.rubiconshop.me/en/shop/Fitn...
Tu sem našel da pomaga penasti valjček.
https://www.rubiconshop.me/en/shop/Fitn...
Groot ::
Kako točno se misliš okrog zatilja valjčkati me pa zanima 
Članek je napisan povsem pavšalno. Ja valčkanje je super zadeva, ampak iz logičnih razlogov pač ne ustreza ravno za vse dele telesa. Če govorimo striktno o zatilju, potem je težava največkrat napačno nastavljen zaslon oziroma pozicija med sedenjem. Glava je pomaknjena preveč naprej in navdzol, zaradi česar pride do vozlov. Na kratek rok zagotovo primarna rešitev masaža, na dolgi rok bo treba spremeniti kaj drugega.
Če pa govorimo o vozlih v območju lopatic, je to spet malce drugačen problem in drugi vzroki itd.
Na koncu je v večini pri.erov tako ali tako glavna težava prekomerno sedenje in slaba prisilna drža. Potem je pa samo vprašanje kateri del točno ti povzroča težave.
Članek je napisan povsem pavšalno. Ja valčkanje je super zadeva, ampak iz logičnih razlogov pač ne ustreza ravno za vse dele telesa. Če govorimo striktno o zatilju, potem je težava največkrat napačno nastavljen zaslon oziroma pozicija med sedenjem. Glava je pomaknjena preveč naprej in navdzol, zaradi česar pride do vozlov. Na kratek rok zagotovo primarna rešitev masaža, na dolgi rok bo treba spremeniti kaj drugega.
Če pa govorimo o vozlih v območju lopatic, je to spet malce drugačen problem in drugi vzroki itd.
Na koncu je v večini pri.erov tako ali tako glavna težava prekomerno sedenje in slaba prisilna drža. Potem je pa samo vprašanje kateri del točno ti povzroča težave.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Groot ()
Kako točno se misliš okrog zatilja valjčkati me pa zanima
Shiatzu masažni aparati za vrat in ramena (stanejo samo par10€) so uporabni za tam kjer valjček ne pride zraven?

gruntfürmich ::
streljanje iz ležečega položaja mogoče.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Masaže v Ljubljani in okoliciOddelek: Loža | 3838 (1566) | Fizikalko |
| » | Strižnik lasOddelek: Loža | 3590 (1748) | janezvalva |
| » | UVI Chair mnenja? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 17043 (9171) | smacker |
| » | Po nakupih v bosnoOddelek: Loža | 29740 (27882) | shotalick |
| » | Muskofibr dober ali slab? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12223 (9660) | starboi |