Forum » Programiranje » C#
C#
jlpktnst ::
Ker je ravno tema odprta, naj mi prosim nek poznavalec c/c++ pa c# pove kje je takšen grozen napredek? hvala.
DMouse ::
Jezik je malo poenostavljen (v primerjavi s c++) in moderniziran, tako da objektno programiranje pride še bolj do izraza. Če si že kdaj programiral v javi, ti lahko povem da sta si zelo podobna. V .NET frameworku, ki paše zraven, pa imaš praktično vse knjižnice, ki jih pri programiranju potrebuješ.
zoune ::
Alo!
Men je c# veliko boljsi kot c++, ceprav mi je c tud spica. Je pa c# ist kot java tak da ce znas eno znas drugo. Drugace je samo med (c# in javo) brskanje po dokumentaciji Ms se je lepo znajdo.
Men je c# veliko boljsi kot c++, ceprav mi je c tud spica. Je pa c# ist kot java tak da ce znas eno znas drugo. Drugace je samo med (c# in javo) brskanje po dokumentaciji Ms se je lepo znajdo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Visual Basic.NET - za začetnika ?Oddelek: Programiranje | 4761 (3880) | mHook |
» | Totalen začetnikOddelek: Programiranje | 3200 (2423) | root987 |
» | Visual Basic, C#, C++, razlike... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 12564 (10235) | 64202 |
» | C++ vs. C (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 6851 (5842) | rokpok |
» | Fakulteta za računalništvo in informatikoOddelek: Šola | 6315 (5660) | kopernik |