Forum » Navijanje » Problemi z Cel. 633Mhz
Problemi z Cel. 633Mhz
sirotka ::
Hmmmm. Pred nekaj meseci sem ves vesel kupil CII 633Mhz, ker sem bral, da se zelo dobro navija. Zraven sem kupil še FIC FA11 ploščo. No, ko v biosu naštimam fsp na 75Mhz, se mi med nalaganju winsov ustavi. Nekajkrat sem celo prišel notri, ampak je zadeva kmalu zamrznila. Kaj naj naredim???
Hvala za odgovore!
Hvala za odgovore!
Boško ::
Dobr hladilnik gor pa voltažo na 1.9V pa bo!!! Če pa ne bo, si mel pa veliko smole pri nakupu!!!!
L.p.
L.p.
Ker hladilnik pa? Gorba? Aja moja plata ima s370, tako da ne je morm hackat, u knigci k sm jo zravn dobu piše, da se da tud voltažo povišat, zdej sm pa zvedu, da naj bi se z mojo plato dalo navijat samo p3, ker majo nižji multiplier, a je to lahko res?
element ::
VASkO, jest use preberem, sam kva je to za ena plata FIC??? VASkO, sm se pač zmotu, se zgodi...
Jinxy ::
sirotka, a si mogoce pomislu na to, da pri 75 MHz ne zmerzne zaradi procesorja, ampak zaradi kaksne druge komponente?
Ker CII 633 so ful overclockabilni procesorji in sem 100% preprican, da bi ti mogu vsaj na 83 MHz laufat...
probi ga dat kr na 100, pa voltazo na ene 1.8V, pa bo (mogoce) delal :)
Men dela na 950 z original coolerjem na 1.75V
Ker CII 633 so ful overclockabilni procesorji in sem 100% preprican, da bi ti mogu vsaj na 83 MHz laufat...
probi ga dat kr na 100, pa voltazo na ene 1.8V, pa bo (mogoce) delal :)
Men dela na 950 z original coolerjem na 1.75V
MadMax ::
Zaenkrat se nisem videl celerona, ki na 83MHz ne bi laufal (po moznosti def. napetost)...
Za uno plato pa res prvic slisim..Kje si jo pa staknu??
Za uno plato pa res prvic slisim..Kje si jo pa staknu??
Možno da bi mi zarzovalo zarad Geforca, na katermu je crknu vent, pol pa sem si zdej s pomošjo bratranca naredu hlajenja tako, da sem dal na distančnike kr vent od proca! A bi blo lahko to krivo? No v rač. mam še liva 1024, pa awer media tv kartico, pa 160 Mb rama, 4,3 Gb seagate diska, teac 32* cd rom, pa rekorder!.
FIC plate naj bi ble priznane v tujini, saj tako je pisalo v rač. novicah:(!!! Sej pomoje je tud plata kriva!! Pa še neki v q3 mi dela 38 Fps v 640*480, v 1280*1024 pa mi nardi spet 38 fps, ko vklopm 4*Fsaa mi sploh ne padejo velik, tko da mi skos dela enako!!!!!! v serious samu je spet isto, zato je sigurno plata kriva
Bondek ::
Ta sosed ;( ne ve kaj dela. Kupuje nekšne x plošče .Še to moj sosed ima psihične težave.
No, in to je to !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PROSIM ZA KOMENTARJEOddelek: Navijanje | 1222 (931) | abcde7 |
» | Lastniki Celeronov 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4215 (3513) | Boško |
» | Naviti CII566 na ? problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1111 (1000) | ABX |
» | ČE SE KOMU DA?!Oddelek: Navijanje | 1180 (955) | scenic |
» | OC CII 633Oddelek: Navijanje | 1713 (1557) | Jinxy |