Forum » Na cesti » Brezžični android auto play
Brezžični android auto play
FiReFTW ::
Ima kdo izkušnje z temi adapterji ki se jih vtakne v avto pa potem brezžično imaš android auto play v avtu? Zdi se mi boljša alternativa kot pa vedno v kabel vklapljat mobitel.
Na internetu pa vidim mešane izkušnje eni so zadovoljni eni pa pravijo da je delay pri skipanju pesmi in med pogovorom itd..
Na internetu pa vidim mešane izkušnje eni so zadovoljni eni pa pravijo da je delay pri skipanju pesmi in med pogovorom itd..
Lonsarg ::
Imam AAWireless in je top zadeva, avtomatsko v 5-10 sekundah se zacne spotify predvajat preko Android auto brez da kaj vklapljam.
Preko njihove aplikacije lahko nastavljam kafer mobitel ima priority ker imam hkrati pairan moj telefon in od zene. S tem overwritam priority od Toyote (ki je bolj random).
Preko njihove aplikacije lahko nastavljam kafer mobitel ima priority ker imam hkrati pairan moj telefon in od zene. S tem overwritam priority od Toyote (ki je bolj random).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
skyline ::
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Android Avto Wireless brezžični adapter (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 28376 (1645) | skyline |
| » | Android auto težavaOddelek: Mobilne tehnologije | 11124 (7626) | J.McLane |
| » | Avtomobili in povezava s telefonomOddelek: Na cesti | 5483 (4592) | todjo |
| » | Android Auto na Galaxy Note 8 (Android 9)?Oddelek: Mobilne tehnologije | 7728 (6068) | OK.d |
| » | navigacija v avtuOddelek: Pomoč in nasveti | 6752 (5742) | feryz |