» »

Android Avto Wireless brezžični adapter

Android Avto Wireless brezžični adapter

«
1
2 3

Kodi ::

Je kaj novega na tem področju?
Zadnje kar sem zasledil sta bila adapterja AAwireless in Carsifi. Je še kaj novejšega?
Ima kdo, se obnese, deluje, kako hitro se poveže, kaj prekinja?
Predvsem se mi gre za navigacijo.
Sem malo gledal, da bi to kupil pa so nenormalni roki dobave tudi po par mesecev. Kdo ve kje se to da dobit najhitreje in najugodneje? Ima kdo za prodat kupim.

Nikonja ::

Nekaj je govora da se aaWireless bo v kratkem pojavil na Amazonih v EU tko da tudi jaz čakam.
Tudi tega od Motorole kar velik hvalijo na forumih ampak ga ne nadjdem v EU nikjer.
https://motorolasound.com/audio-product...

Če najdeš kaj javi prosim ker je ful praktično na krajših vožnjah!

al1976 ::

https://www.aawireless.io/

Mam ta dongle ze dobro leto in dela brez problemov. Nic ne prekinja in se z S20ko čisto dobro razumeta. Končno nekaj k dela prav brez kablov :)

Lahko se naroči direktno (jaz sem ga še ko je bil v razvoju), bil je ze na amazon.com:
https://www.amazon.com/AAWireless-Wirel...

na EU delu pa ga še nisem videl.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: al1976 ()

buneech ::

Js mam tud AAWireless, drugi batch je bil. Na začetku je mel mal težav, pol so zrihtal. V2 firmware je pokvaril klice pri meni, ampak po resetu pa nastavitvi dongle mode, k so takrat dodal, dela pa res perfektno.

Je pa odvisno od avta, najverjetnej. En kolega ga je prodal, ker mu je skoz prekinjalo v Nissanu. Meni dela super v Oplu, z zadnjim FW se mi zdi, da se še hitreje poveže.

al1976 je izjavil:

https://www.aawireless.io/

Mam ta dongle ze dobro leto in dela brez problemov. Nic ne prekinja in se z S20ko čisto dobro razumeta. Končno nekaj k dela prav brez kablov :)

Lahko se naroči direktno (jaz sem ga še ko je bil v razvoju), bil je ze na amazon.com:
https://www.amazon.com/AAWireless-Wirel...

na EU delu pa ga še nisem videl.

Ja za to zadevo vem, kot sem že napisal v prvem postu. Toda je treba čakat tudi do 3 mesecev.
Jaz bi rad to takoj, no da bi bilo vsaj tam v 2-3 tednih in pa da se da naročit v EU, ne bom naročeval tam nekje iz USA pa da bo potem še kakšna huda poštnina-carina.
Sem gledal na amazon de pa ni nič pametnega.

blackbird42 ::

A ti to mal v tri dni al si šel dejansko preverit?
Ker če grem probat naročit prek njihove spletne strani https://www.aawireless.io/ dobim ven "Free shipping with DHL Germany (est. 3-8 days )"

Drugače pa sem tudi sam lastnik AAWireless že od samega začetka in moram reči da vsaj pri meni ni bilo kakšnih večjih težav. Lahko le priporočam.

blackbird42 je izjavil:

A ti to mal v tri dni al si šel dejansko preverit?
Ker če grem probat naročit prek njihove spletne strani https://www.aawireless.io/ dobim ven "Free shipping with DHL Germany (est. 3-8 days )"

Drugače pa sem tudi sam lastnik AAWireless že od samega začetka in moram reči da vsaj pri meni ni bilo kakšnih večjih težav. Lahko le priporočam.

Zadnjič sem preverjal kakšen mesec nazaj. Takrat je bila dostava tam oktobra, novembra. Tudi po drugih forumih, če bereš še ne dolgo nazaj so pisali, da čakajo po par mesecev na dostavo. Očitno so zadevo pospešili glede na to, da je sedaj v igri nekaj novih igralcev. Če je to res takoj naročim.

blze ::

Ima kdo carsifi dongle?
uživejte
blze

Maxl ::

Kupil sem AAwireless konec junija preko Indiegogo, ker drugje se ga za Evropo ni dalo dobiti in ga dobil v dobrem tednu. Tako, da ne vem od kje tebi informacija, da naj bi bilo potrebno čakati več tednov oziroma mesecev. Na začetku res niso bili dobavljivi, sedaj ga pa takoj dobiš :).
Dela pa brezhibno in odlično, uporabljam vsak dan. Hitro se poveže in hitro prikaže na zaslonu zemljevid oz. kar si pač imel nazadnje odprto. Priporočam!

Dobil AAwireles v 5 dneh. Po prvi povezavi in nastavitvah se je adapter povezal hitro in brez težav. Sedaj pa se noče več povezat, oziroma se povezuje zelo dolgo. Adapter posodobljen na najnovejšo verzijo.
Ne vem kaj ga teži. Včasih se poveže, ko izklopim wifi, (zakaj je sploh potrebna wifi povezava) poveže se tudi, če samo izklopim in vklopim kabel... Povezava z avtomobilom oziroma telefonom je vzpostavljena. Gori modra lučka brez utripanja takoj ko pridem v avto...
Če bom moral vedno nekaj prčkat po telefonu in vklapljat ali izklapljat potem mi je to neuporabno in raje priklopim tisti kabel pa dela brez problema.
Ne vem ali moti preveč BT povezav + ura...
Sedaj bom probal vse še enkrat resetirat in na novo povezat potem pa da vidimo če bo delovalo?
Lahko kdo deli svoje nastavitve v aplikaciji aaw.
Kaj imate nastavljeno pod: usb mode in ostale nastavitve, če je kaj pomembno oziroma kakšna fora?

PARTyZAN ::

Zato, ker wireless AA dejansko uporablja wi-fi.

Naše izkušnje ti bodo težko pomagale, zato ker je dosti odvisno od avtomobila in pa telefona. Najboljše, da se obrneš na podporo.

Zanimajo me osnovne nastavitve, ki jih imate nastavljene v aplikaciji. Te morajo bit več ali manj enake in če je treba v telefonu še kaj posebej in kako nastavit. Seveda vsa dovoljenja, ki so zahtevana sem omogočil toda vedno so kje kakšne fore za še boljše nastavitve. Bolj me skrbi, da sem kaj sam narobe nastavil, ker sem probaval vse možnosti in da malo razumem zakaj je katera nastavitev potrebna.

Daj poresetiraj device, vklopi na telefonu bt in wifi in samo sledi navodilom ob uparjanju.
Sam nisem imel tezav. Samo to sem naredil in dvakrat mislim, da je prisel update.

Zgodovina sprememb…

Po dobrih 10 dneh "uporabe" AA Wireles zame neuporaben. Se poveže, se ne poveže, se izklaplja... skratka gre naprej, če koga zanima, prodam.
Zanima me, če ima kdo Carsifi in če ga je isto možno naročit kot AA Wireles oziroma, če tudi pošiljajo iz EU skladišča, da ni potem še kakšnih carinskih dajatev?

AvtoR ::

Vsi ki imate AAwireless, ali so fukcije in vmesnik enak kot če imate priklopljeno preko kabla? Sam imam imam Carlinkit4. Čeprav deluje na androidu se predstavi kot Carplay!?.
Sicer deluje ok. Muziko lahko poslušam samo preko Spotify. To je malo nadležno ker nimam naročnine. če priklopim preko kabla imam Toyotin vmesnik za telefonijo, če se brezžično priklopim pa je googlov vmesnik za telefonijo. Dejansko iščem vmesnik, ki bi brezžično deloval popolnoma enako kot na kablu...

dunda ::

Kodi je izjavil:

Po dobrih 10 dneh "uporabe" AA Wireles zame neuporaben. Se poveže, se ne poveže, se izklaplja... skratka gre naprej, če koga zanima, prodam.
Zanima me, če ima kdo Carsifi in če ga je isto možno naročit kot AA Wireles oziroma, če tudi pošiljajo iz EU skladišča, da ni potem še kakšnih carinskih dajatev?

Imam Carsifi.
Ravno v petek sem objavil članek na blogu o Carsifi.
Če te kaj zanima, kar vprašaj.

AvtoR je izjavil:

Vsi ki imate AAwireless, ali so fukcije in vmesnik enak kot če imate priklopljeno preko kabla? Sam imam imam Carlinkit4. Čeprav deluje na androidu se predstavi kot Carplay!?.
Sicer deluje ok. Muziko lahko poslušam samo preko Spotify. To je malo nadležno ker nimam naročnine. če priklopim preko kabla imam Toyotin vmesnik za telefonijo, če se brezžično priklopim pa je googlov vmesnik za telefonijo. Dejansko iščem vmesnik, ki bi brezžično deloval popolnoma enako kot na kablu...

Pri Carsifi deluje Android Auto popolnoma enako, kot bi bil priključen s kablom. To je tudi osnovna ideja.
https://www.kacnje.eu

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dunda ()

dunda je izjavil:

Kodi je izjavil:

Imam Carsifi.
Ravno v petek sem objavil članek na blogu o Carsifi.
Če te kaj zanima, kar vprašaj.

Ja, a mi lahko potem odgovoriš, kar sem vprašal?

Hja, ne vem, če ga je možno naročiti kot AA Wireless. Niti nisi povedal, kako si ga naročil :-)
Naročiš pač na Carsifi spletni strani. Pošljejo iz Kitajske, je pa res, da ni posebnih stroškov s carino, davkom ali poštnino. Je že vse vključeno.
Po mojih informacijah paketi k nam prihajajo od 7-14 dni.

Napisano je bilo v prejšnjih komentarjih. Naročil sem ga preko https://www.aawireless.io/
Kakšna je bila cena, koliko časa si čakal nanj(po tvojih informacijah paketi k nam prihajajo od 7-14 dni? Kaj potem ne veš? Si ti kje drugje naročil?).
Če ni skrivnost, če ne lahko tudi preko ZS.
Ali si imel tudi aawireles? Primerjava?
Zakaj bi raje imel Motorolo?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kodi ()

skyline ::

AvtoR je izjavil:

Ja, vse je isto kot prek kabla.

Kodi je izjavil:

Si dal wifi na 2,4 GHz?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: skyline ()

Kodi je izjavil:

Napisano je bilo v prejšnjih komentarjih. Naročil sem ga preko https://www.aawireless.io/
Kakšna je bila cena, koliko časa si čakal nanj(po tvojih informacijah paketi k nam prihajajo od 7-14 dni? Kaj potem ne veš? Si ti kje drugje naročil?).
Če ni skrivnost, če ne lahko tudi preko ZS.
Ali si imel tudi aawireles? Primerjava?
Zakaj bi raje imel Motorolo?

Včeraj nisem prebiral nazaj po temi, zato nisem vedel, kje si naročil. Se opravičujem, če sem te vznemiril, samo pomagati ti želim.
Nobene skrivnosti ni. Naročil sem na njihovi spletni strani in plačal 89 dolarjev. Na spletni strani imajo napisano, koliko časa se čaka in tako je tudi bilo. Pri meni je bilo 14 dni, pri kolegu bolj 7 (če se ne motim) in druga dostavna služba.
AA Wireless še nisem imel, za Motorolo pa bi se odločil po prebranih odzivih na spletu in ugledu znamke v primerjavi s konkurenco.
Glede težav, ki si jih imel - si kontaktiral njihovo podporo? Si preizkusil različne kanale in frekvence, če to AA Wireless omogoča? Sklepam, da zadeve delujejo zelo podobno.
Te zanima še kaj?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dunda ()

Ne, nič me nisi vznemiril. Spremljam tvoj blog in končno se je oglasil nekdo, ki malo ve kaj piše. Takih je tu gor premalo, s tem da se znaš še obnašat. Hvala.

Ni mi pa všeč, ko se nekateri oglašajo brez, da bi prebrali vsaj kakšen komentar za nazaj in potem pametujejo o nekih stvareh, ki so meni jasne, da nimajo pojma. Ko pa sem potreboval pomoč oziroma prosil za deljenje nastavitev pa ni bilo nobenega od nikoder.

Ni problem. Bom vse sam ugotovil in nastavil. Mi bo že uspelo, kot mi je še vse do sedaj. Sem hotel le, da bi to ugotovil hitreje in da delimo informacije, da bi še komu prišlo prav, saj temu je namenjen forum kaj ne.
Samo nikar potem ne pričakujte, da bi delil svoje izkušnje s kom drugim.

Verjemi, da sem v teh 10 dneh preizkusil vse možnosti, prebral vse napotke na njihovi strani za pomoč, tako da verjetno vem več od večine tu gor in bi lahko še komu kaj svetoval, toda zadeva ne deluja tako kot želim. Nekaj na pol pa ni v mojem interesu.
Ja verjamem, da je kje kakšna fora in da bi se dalo z določenimi nastavitvami to usposobit toda glede na to kar sem preizkusil se mi ne da več ubadat s tem, pričakujem da bo zadeva delovala brezhibno out of the box, ne pa da potrebuješ magisterij, da boš to usposobil.

Pričakujem samo brezhibno povezavo.
Avto Peugeot-Samsung telefon. Verjamem tudi da v povezavi drug avto/telefon deluje brezhibno.
Carsifi pa v svojem reklamnem videu prikazuje povezavo ravno v vozilu Peugeot, mogoče bo zato bolj kompatibilen?

Kot prvo, da se poveže takoj in takrat, ko jaz to hočem. Če trenutno nočem, torej ko pridem v avto ga zaženem, če trenutno ne potrebujem AA in hočem da se mi zažene na radiu ali pač kjer koli drugje pričakujem, da tam tudi ostane, ne pa da, ko išče povezavo oziroma se povezuje preklaplja na meni za povezave. V nastavitvah AA nastavljeno naj se zažene le, če je bil uporabljen pri zadnji vožnji(to mu torej ni jasno) seveda preizkusil tudi vse druge možnosti.
Žično deluje brezhibno.

Kot drugo, da povezava ostane brezhibna, ne da mi med samim navigiranjem izgubi povezavo.
Nimam časa se jaz ukvarjat z njim med vožnjo in nastavljat določene nastavitve.
Adapter predolgo potrebuje, da se poveže. Pričakujem, da se poveže v roku 1-2 minut. Kar se ne, če pa že na zaslonu pokaže obarvano ikono AA(v meniju povezave) ta izgublja povezavo. Če ne pritisnem takoj na ikono AA se povezava izgublja, včasih se ob pritisku povezava vzpostavi včasih ne. Potem že vozim in se nimam časa ne vem kaj ukvarjat s to zadevo.
Samodejno nikoli ne priklopi na zaslon AA oziroma na navigacijo ali karkoli je bilo uporabljeno ob končanju, recimo YouTube, vedno je potreben pritisk v meniju povezave med: povezane aplikacije, mirrorlink in na ikono AA šele potem preklopi, ČE na zaslon, kjer se pokaže meni od AA oziroma takoj na navi ali kar koli je bilo zadnje uporabljeno.

Veliko reči je danes takšnih, da nam vzamejo ogromno časa. In sam sem že v letih, ko se vprašam, ali je res potrebno.
Pri Carsifi sem tudi sam opazil, da imajo Peugeote na videu. Malo sem se bal, ker Mazda ima malo samosvoj sistem (poleg tega moj ni najnovejši), ampak me je presenetilo in lepo deluje. Vsaj v tem trenutku in s trenutnimi nastavitvami, da bom natančen. Ker nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi jutri s kakšno posodobitvijo.
Pri Carsifi mora veliko uporabnikov (tudi sam sem med njimi) izključiti "Intercept AA protocol" (privzeto vključeno). To onemogoči "Change DPI" (ki bi utegnil biti zanimiv na mojem radiu) in "Disable tap blockers". In pri tem se sprašujem, ali nam lahko Google s čim zagreni življenje v prihodnosti? Zato sem bil bližje Motoroli, ker se mi zdi bolj povezana z Googlom.

Ampak kot rečeno - trenutno mi deluje dobro. Na zaslonu se po kakšne pol minute pokaže AA - in to brez kakršnega koli klikanja po telefonu ali radijskem sprejemniku. Deluje hitro, ne prekinja, skratka ne obremenjuje uporabnika s svojimi nerodnostmi.

@Kodi: Saj smo ti že napisali, izkušnja se lahko zelo razlikuje med uporabniki, zato, ker je le-ta odvisna od modela avtomobila in telefona. Svetovali smo ti tudi, da se obrneš na podporo, iz tvojih prispevkov pa ni razvidno, da si to že storil.

Jaz ti recimo težko pomagam, ker se mi brez posebnih nastavitev telefon poveže sam v manj kot pol minute po tem, ko se vsedem v avto, s samo povezavo pa med vožnjo nimam težav.

Ne vem kako je pri Mazdi toda, ko prideš v avto ga zaženeš se prikaže takoj AA oziroma karkoli si imel-imaš nastavljeno: navi, youtube ali ti prikaže meni povezovanje, kot recimo meni:

Ker meni se vedno pokaže ta meni. Potem pa kakor ga piči, včasih se takoj poveže in takoj pokaže "obarvano" ikono AA in če takoj pritisnem na to ikono se v 90% poveže in prikaže navi ali tisto, kar sem imel zadnje nastavljeno. Če ne pritisnem takoj na ikono AA v 99% izgubi povezavo oziroma se ta ikona prižiga in ugaša dokler mi ne rata, da jo pritisnem takrat, ko je obarvana in če je sreča se poveže in preklopi na AA. S tem, da tudi potem, ko že imam vzpostavljeno povezavo velikokrat izgubi povezavo in kar preklopi na ta meni, če tudi imam takrat na zaslonu radio.
Rad bi, da ko pridem v avto mi ne preklopi na ta meni za povezave temveč ostane na radiu, kar pa ne, ker vedno, ko zaženem avto prikaže ta meni, če tudi takoj preklopim na radio, ker vedno pa tudi ne potrebujem oziroma uporabljam AA.
Potem pa, ko vzpostavlja povezavo preklopi na meni za povezavo in potem se moram cel čas med vožnjo zajebavat in preklapljat, dokler končno ne vzpostavi povezave in šele potem lahko preklopim na radio.
Kabel je original (preizkušeno tudi z drugimi kabli-isto) vtaknjen je brezhibno tako, da ni možnosti, da bi izgubljal povezavo zaradi slabo vtaknjenega kabla v vtičnico.

Če predpostavim, da je Carsifi priključen (in je bil avto ugasnjen, ko je bil v AA), mi po zagonu pade neposredno v AA. Nobenega menija, niti na telefonu, niti na avtoradiu. Kar je edino ok.
Če bi zdele prišel v avto in iz kakšnega razloga ne želel, da se zažene AA (recimo, da sem prej poslušal kurbarijo, sedaj pa je zraven žena), lahko Carsifi potegnem ven. No, ima celo gumb, pa še nisem poskusil, če deluje še preden je vse skupaj povezano.

mn ::

Kodi je izjavil:

Če ga še nisi dal naprej in si se pripravljen ukvarjat s tem preizkusi sledeče.

Odstrani vsa shranjena WIFI omrežja in dodaj samo tega od dongla.

Zakaj? O teh AA Wireless stvareh ne vem ničesar, ampak ne razumem zakaj bi telefon priklopil na WIFI network od AA Wireless, če ima še vedno povezavo na kako drugo wireless omrežje. Poleg tega verjetno telefon išče drugo wireless omrežje, če na trenutnem ni internet dostopa.

AvtoR ::

Če imaš možnost poskusi z drugim telefonom. Mogoče imaš kakega dobrega prijatelja, da poskusiš še na njegovem avtu...
Tako mogoče izoliraš problem, avto ali telefon...

PARTyZAN je izjavil:

Svetovali smo ti tudi, da se obrneš na podporo, iz tvojih prispevkov pa ni razvidno, da si to že storil.

Kodi je izjavil:

Verjemi, da sem v teh 10 dneh preizkusil vse možnosti, prebral vse napotke na njihovi strani za pomoč, tako da verjetno vem več od večine tu gor in bi lahko še komu kaj svetoval, toda zadeva ne deluja tako kot želim. Nekaj na pol pa ni v mojem interesu.
Ja verjamem, da je kje kakšna fora in da bi se dalo z določenimi nastavitvami to usposobit toda glede na to kar sem preizkusil se mi ne da več ubadat s tem, pričakujem da bo zadeva delovala brezhibno out of the box

Kaj ni razvidno? Kaj naj ti še napišem! Naj ti še narišem! Kaj naj ti razlagam, če pa nobeden v teh 10 dneh ni sposoben niti prlimat-napisat nekih nastavitev iz AAWireles aplikacije oziroma AA na telefonu. Jaz to dobro vem, da se nastavitve razlikujejo od avta do avta in od telefona do telefona, to mi ni treba razlagat, ker verjetno vem več kot večina tu gor, toda neke smernice bi pa lahko potegnili skupaj posebej, če gre za androida.
Kaj misliš, da bi tukaj gor "težil" za brezveze pa da ne bi prej vsega preizkusil.
Ne res pa se nisem osebno zglasil na podpori:| ampak sem na njihovi strani v teh 10 dneh prebral vse, kar je bilo možno in tudi preko njihove aplikacije za podporo sem preizkusil vse kar je bilo možno.
Tako da bi lahko delil svoje nastavitve, brez nekega filozofiranja, toda očitno je to za nekatere preveč. Kot rečeno ni problem bom že sam uredil zadevo, sem pa obupal nad tem polizdelkom in bom naročil in preizkusil še ta Carsifi, če bo kaj boljše, če ne pa ostanemo na kablu.

mn je izjavil:

Kodi je izjavil:

Če ga še nisi dal naprej in si se pripravljen ukvarjat s tem preizkusi sledeče.

Odstrani vsa shranjena WIFI omrežja in dodaj samo tega od dongla.

Zakaj? O teh AA Wireless stvareh ne vem ničesar, ampak ne razumem zakaj bi telefon priklopil na WIFI network od AA Wireless, če ima še vedno povezavo na kako drugo wireless omrežje. Poleg tega verjetno telefon išče drugo wireless omrežje, če na trenutnem ni internet dostopa.

Hvala za nasvet. Sem že preizkusil. Telefonske nastavitve povezave resetirane na nulo in vse na novo povezano.

AvtoR je izjavil:

Če imaš možnost poskusi z drugim telefonom. Mogoče imaš kakega dobrega prijatelja, da poskusiš še na njegovem avtu...
Tako mogoče izoliraš problem, avto ali telefon...

Ja možno, da bi bilo v povezavi drug telefon/avto kakšna razlika, toda ne mislim pa sedaj še kar nekaj časa menjat ne telefon in ne avta tako, da mora ta zadeva delovat v tej kombinaciji. Oziroma mora delovat v kateri koli povezavi. Hvala vseeno.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kodi ()

dunda je izjavil:

Če predpostavim, da je Carsifi priključen (in je bil avto ugasnjen, ko je bil v AA), mi po zagonu pade neposredno v AA. Nobenega menija, niti na telefonu, niti na avtoradiu. Kar je edino ok.
Če bi zdele prišel v avto in iz kakšnega razloga ne želel, da se zažene AA (recimo, da sem prej poslušal kurbarijo, sedaj pa je zraven žena), lahko Carsifi potegnem ven. No, ima celo gumb, pa še nisem poskusil, če deluje še preden je vse skupaj povezano.

OK. Ni pa možnosti da, če tudi je Carsifi adapter priključen, vsaj naj bi vedno bil, ne da bom potem moral kabel vleči ven, če ne nima smisla imet brezžični AA adapter, potem ni možnosti, da bi se ob zagonu vozila na zaslonu prikazal meni-postaje radia in ne AA?
Ker nastavitev v AA na telefonu: samodejni zagon storitve AA - Vedno - Če je bil uporabljen pri zadnji vožnji - Privzeto((nastavljeno v avtomobilu)ne vem kaj je v tem primeru)) razumem kot to, da če nočem, da ob zagonu avta takoj preklopi na AA, da ostane tam kjer je bilo, ko sem ugasnil vozilo(druga točka) se pravi na radiu, torej se ob zagonu tudi pokaže radio in ne ta meni povezovanje oziroma AA.

mn je izjavil:

Imam tudi nastavljeno, da ko se prekine wifi z domačim omrežjem in ko se poveže z avtom, da preklopi na AAW in samo na AAW in ne kot praviš, da bi se povezoval kar na neko drugo wifi omrežje, ker izven svojega domačega wifi omrežja itak ne uporabljam nekih drugih wifi točk.

Kodi je izjavil:

dunda je izjavil:

OK. Ni pa možnosti da, če tudi je Carsifi adapter priključen, vsaj naj bi vedno bil, ne da bom potem moral kabel vleči ven, če ne nima smisla imet brezžični AA adapter, potem ni možnosti, da bi se ob zagonu vozila na zaslonu prikazal meni-postaje radia in ne AA?
Ker nastavitev v AA na telefonu: samodejni zagon storitve AA - Vedno - Če je bil uporabljen pri zadnji vožnji - Privzeto((nastavljeno v avtomobilu)ne vem kaj je v tem primeru)) razumem kot to, da če nočem, da ob zagonu avta takoj preklopi na AA, da ostane tam kjer je bilo, ko sem ugasnil vozilo(druga točka) se pravi na radiu, torej se ob zagonu tudi pokaže radio in ne ta meni povezovanje oziroma AA.

Veš, da se s tem nisem igral. Sem nastavil, da je AA privzet in to mi je čisto v redu (za sedaj).
Načeloma pa je ena nastavitev glede zagona v AA, Carsifi aplikacija pa ima "Auto connect on startup". Pri tej je tako, da ENABLE pomeni "Auto connect after startup", če pa je DISABLE, pa pomeni, da zadevo prižgeš z gumbom.
Zraven pa je še "Start/Stop based on car bluetooth name", ampak to je namenjeno za tiste, ki jim avto drži USB tudi, če je avto ugasnjen.
Kot pravim, meni je čisto všeč, da se vedno vključi AA. Če bi slučajno potreboval kaj drugega, je to itak samo en pritisk na sredinski konzoli avta in me vrže v avtomobilski infotainment.

Kodi je izjavil:

Kaj ni razvidno? Kaj naj ti še napišem! Naj ti še narišem!

Ni potrebe po tem, da si nesramen do ljudi, ki ti skušajo pomagati. V citatu, ki si ga navajal ni razvidno, če si odprl ticket z vprašanjem. Si ga?

PARTyZAN je izjavil:

Kodi je izjavil:

Kaj ni razvidno? Kaj naj ti še napišem! Naj ti še narišem!

Ni potrebe po tem, da si nesramen do ljudi, ki ti skušajo pomagati. V citatu, ki si ga navajal ni razvidno, če si odprl ticket z vprašanjem. Si ga?

Nič bat, do ljudi, ki mi skušajo pomagat nisem nesramen, toda tu gor ni bilo 10 dni nikogar, ki bi mi skušal pomagat še najmanj pa ti. Tako da imam pravico bit nesramen do takih kot si ti, ki si še posebej napisal, da mi nimaš kaj pomagat. Vse kar sem dobil odgovore sem seveda že prej vse preizkusil, če ne, ne bi prišel tu gor. Vse kar sem prosil je bilo, da bi mi eden, ki ima AAW napisal ali slikal svoje nastavitve v AAW aplikaciji in v AA na telefonu. Je bilo to tako težko.
Sedaj ne potrebujem več, ker karkoli je bilo možno sem itak preizkusil, po komentarjih sodeč vidim, da sem preizkusil več kot kdorkoli tukaj, ki se je oglasil oziroma ga ima tako da kot rečeno je zame to polizdelek, ki ne deluje tako kot bi moral.
Bom se še malo igral, če mi slučajno po nesreči kaj rata, dokler ne dobim Carsifi, to je pa to.

b3D_950 ::

Uporabljam AAWireless že 1 leto pa v aplikaciji nisem nič spreminjal, niti updatov nisem nič (razen tisto kar je od Androida - Google Play Store in od Samsunga popravki). Do sedaj 0 problemov.
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.

Kodi je izjavil:

Vse kar sem dobil odgovore sem seveda že prej vse preizkusil.

Torej, si odprl ticket. Kakšen je bil odziv podpore? Si dobil odgovor?

@kodi si testiral še kaj? kaj pa carsifi?
uživejte
blze

Nisem Nodi, mogoče te vseeno zanimajo izkušnje po nekaj tednih uporabe Carsifija. Podrobnejše sem ga opisal na blogu, zadevo pa lahko samo pohvalim. Veliko uporabljam, doslej je prišlo zgolj do treh ali štirih izpadov na neki lokaciji (vprašanje, kaj je tam s frekvencami v zraku), ampak se zadeva sama zelo hitro vzpostavi nazaj (še občutno hitreje kot na začetku). Sicer pa nisem imel nobene težave in bi takoj še enkrat kupil.
Malo sem bil v skrbeh, kako bo s prihodom Coolwalka, ampak mislim, da ni težav. Coolwalk (beta) sicer imam, ampak meni sam vmesnik ne deluje zaradi tega, ker še ni urejena podpora za avtomobile, kjer je upravljanje preko tistega vrtečega gumba na sredinski konzoli. Recimo Mazde, BMWji ... Skoraj prepričan sem, da bo Google to uredil in tudi Carsifi naj bi deloval.

blackmack ::

Je kdo sprobal tega https://www.amazon.de/gp/product/B0BHYV... ?
Predvsem me zanima kako je z FW updejti ali je boljše vzeti AA Wireless?

blze je izjavil:

@kodi si testiral še kaj? kaj pa carsifi?

Ne. Sem obupal nad brezžično povezavo. Je še preveč težav, tako da se povezujem žično in ni nobenih problemov za tiste parkrat ko potrebujem.
Mogoče čez čas ko bodo vse skupaj še malo izpilili. Je pa vsak dan več novih zadev, cenejših, kot je tudi priložil blackmack tako da bo prej ali slej kakšna boljša ugodnejša zadeva. Verjamem da je to za kakšne šoferje in podobne, ki to dnevno uporabljajo po več časa to nuja, zame pa trenutno še neuporabna stvar.

Kodi.. ce ni skrivnost kaksen setup pa imas? To bo mogoce uporaben info da ne kupi se kdo.

Jaz imam skodo 2016 letnik z eno prvih enot, ki je uvedla podporo za andoidauto in z aa wireless modulom in S20 telefonom res nimam nobene tezave.
Edino da se mi ne polni ko je povezano, predal za wireless charging pa je neroden :)
Za daljse proge po EU pa dam tudi na kabel ravno zaradi tega razloga.

Zgodovina sprememb…

Je kaj novega glede uporabnosti?
uživejte
blze

Kakšno uporabnost imaš v mislih?
Stvar je super, če mene vprašaš. Ko prideš v avto, se s telefonom ne ukvarjaš nič. Zažene se AA, če si poslušal podkast/glasbo (in imaš tako nastavljeno), se zažene. Če imaš navigacijo v igri, se zažene ... Če imaš kaj za radarje, se zažene ...
Edini omembe vreden minus je po mojem mnenju večja poraba baterije. Ampak za običajna križarjenja med mesti ni panike. Za daljšo pot pač lahko uporabiš kabel ali brezžično polnjenje, če ga imaš.

blze je izjavil:

Je kaj novega glede uporabnosti?

Stvar je neuporabna. Mogoče v povezavi z točno določeno znamko telefona in točno določeno znamko avtomobila še deluje. V večini primerov pa neuporabno. Vsi tisti, ki tako hvalijo zadevo so nezahtevni uporabniki, ki jim je vsaka stvar takoj ok.
Če si tak uporabnik, potem ti bo mogoče ok.

dunda je izjavil:

Stvar je super, če mene vprašaš. Ko prideš v avto, se s telefonom ne ukvarjaš nič. Zažene se AA, če si poslušal podkast/glasbo (in imaš tako nastavljeno), se zažene. Če imaš navigacijo v igri, se zažene ... Če imaš kaj za radarje, se zažene ...

"Stvar je super"
Pa ne se hecat no! Sem te imel za malo bolj resnega, toda sedaj si pa izgubil vse pike. Če tebi in še dvem-trem tu gor deluje, tako, tako, potem še ne pomeni, da to deluje super vsem ostalim.
"Ko prideš v avto, se s telefonom ne ukvarjaš nič." To seveda ni res!
"Zažene se AA, če si poslušal podkast/glasbo (in imaš tako nastavljeno), se zažene." Ja in še hitreje se izklopi oziroma igubi povezavo in lahko začneš na novo.
"Če imaš navigacijo v igri, se zažene ..." Ja in še hitreje se izklopi oziroma izgubi povezavo in lahko začneš na novo.
"Če imaš kaj za radarje, se zažene ..." Ja in še hitreje se izklopi oziroma izgubi povezavo in lahko začneš na novo...
Ne zavajaj, ker zadeva je cca 100€ in ni to burek za seljake.

Sej to me skrbi da bom dal 100€ in ne bo delalo.
Jaz imam xiaomi mi 11 pro in superb 2018 letnik.
Ima kdo idejo kako urediti brezžično polnjenje v superbu?
uživejte
blze

huawei in xiaomi(?) verjetno zaradi restrikcij ne dobivajo več updateov iz googla, predvidevam da imaš lahko potem zaradi tega težave z delovanjem AA, ipd.

Bolt ::

Enostavna in veliko cenejša zadeva je nosilec z ustreznim, v večini novejših telefonih z ucb-c priključkom, v katerega, ko prideš v avto vstaviš, položiš telefon in zadeva rešena in deluje 100%.
Vse ostalo so polovičarske rešitve, ki v večini primerov ne delujejo.
Ne misli, da si dober, če si najboljši med najslabšimi.

Pod supportom za AA piše:

A compatible Android phone with an active data plan, 5 GHz Wi-Fi support, and the latest version of the Android Auto app. Wireless projection is compatible with these Android versions:
Any phone with Android 11.0
A Google or Samsung phone with Android 10.0

Seznam podprtih avtomobilov:
https://www.android.com/auto/compatibil...

Torej če imaš karkoli preveč izven teh specifikacij verjetno AA ne bo deloval.

b3D_950 je izjavil:

Pod supportom za AA piše:

A compatible Android phone with an active data plan, 5 GHz Wi-Fi support, and the latest version of the Android Auto app. Wireless projection is compatible with these Android versions:
Any phone with Android 11.0
A Google or Samsung phone with Android 10.0

Seznam podprtih avtomobilov:
https://www.android.com/auto/compatibil...

Torej če imaš karkoli preveč izven teh specifikacij verjetno AA ne bo deloval.

To ni edini pogoj. Lahko izpolnjuješ vse pogoje, pa ni rečeno, da bo delovalo. Loto.
Zadevo je treba preizkusit.

Katero enoto imaš v avtomobilu in koliko je reč stara?
«
1
2 3

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kabel usb c za polnjenje

Oddelek: Mobilne tehnologije
221188 (583) WaterBoy
»

GSM - Polnjenje na 85% 2x dnevno ali 1x 100% (strani: 1 2 3 )

1089607 (6946) matobeli
»

Android auto težava

499142 (5644) J.McLane
»

Avtomobili in povezava s telefonom

Oddelek: Na cesti
243957 (3066) todjo
»

Tablični računalniki - so za kaj ? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
13964084 (31060) Opkow

Več podobnih tem