» »

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 5.0

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 5.0

Temo vidijo: vsi
««
41 / 41
»
»»

fur80 ::

Sprva premier zadeve niti danes ni želel komentirati, nato pa si je premislil in se pred našim mikrofonom ustavil.

Novinarka: "Kako komentirate, da imate vpliv na policijo, na sodstvo, na državne družbe?"

Robert Golob: "Institucije, obrnite se na njih, vam bodo dale vse informacije."

Novinarka: "Ampak kako pa komentirate?"

Robert Golob: "Ne, ne, ne, ni to stvar politike."

Novinarka: "Torej zanikate te izjave?"

Zoran Janković: "Premlada si.
"
A enemu Lukšiču je to normalno? :D Novinarjem je to normalno? ljudem je to normalno? Pa da ga ne sterajo v Srbijo, kjer se bosta z Vučićem lahko šla Čačilanda na Kosovu, pa ne vem. D:
Ste slišali, da nam sperejo 3 miljarde EUR na leto, mi se pa kregamo za 100EUR davka na mesec! :D

https://www.24ur.com/novice/slovenija/n...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

CharlieKK ::

Počasi sine, fotr sn ti lahka..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: CharlieKK ()

harmonkar9 ::

fur80 je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

fur80 je izjavil:

Kaj misliš, da se tukaj lomijo kopije na tem forumu o zmagovalcu volitev? Kopije se lomijo v Špar-u, Tuš-u- na CSD, fakuletah, firmagh, vse tam kjer o tem ne upajo na glas govoriti, ne pa na računalniškem forumu! :D

Pravi domoljubi se borimo vsepovsod, res pa smo bolj aktivni v šparih in tuših, zadnjič sva se z enim levakom zravsala pri zelenjavi, ker mi ni hotel povedati, koga bo volil.

Če nas ne boš več čez 14 dni zabaval, bom zelo razočaran nad tvojim domoljubljem in ljubeznijo do Janeza! :D

Odvisno od rezultata volitev. Če bo Gospod Janša zmagal, ne vidim ovir. Če pa pernati, pa vprašanje, če ne bomo uspešni domoljubni podjetniki pomrli od lakote ali se znašli v nekih taboriščih. Pod svobodo moraš namreč pazit, kaj govoriš in pišeš.

Varja ::

Paravanu je tukaj pa res zarekl, da je povedal glede privatizacije gen-ija. Sicer o tem se je v enih medijih že prej pisalo, da je to plan.

bbbbbb2024 ::

Varja je izjavil:

Paravanu je tukaj pa res zarekl, da je povedal glede privatizacije gen-ija. Sicer o tem se je v enih medijih že prej pisalo, da je to plan.

Iz te prihvatizacije sedaj ne bo nič. Vsaj jaz mislim, da ne bo. Predvsem ne bo nič, če golobarji izgubijo oblast, kar sem sedaj že prepričan, da jo bodo.
Vožnja z vlakom je odšla v zgodovino, ostale so edino na brzino zbite lesene stopnice.

Golobarji & kamarila so naredili precej napak - največja pa je bila, da so rinili prst v oko Izraelu. Zanimivo sicer, da Fajonka, Musarca, Vrečka stokajo zaradi tega.
Te napake so bile storjene v prepričanju, da golobarjem nihče nič ne more. Da bodo podkupovali medije in Odlazka in Petriča.

Nato pa...

Mossad enters the chat...

Še teden dni je do volitev in že sedaj kaže, da so golobarji iber koruptivni. Skupaj z SD, oziroma jim je Pipanca naredila ekscesivno škodo. Največjo škodo pa lahko naredi posnetek bodisi Fajonke, bodisi influenserke #1. Potem se bo zgodilo, da bo Logar dobil 40%, če ne več. Logar je namreč edini jasno rekel, da je potrebno biti boj proti korupciji.

PacificBlue ::

Logar zna bit zmagovalec teh volitev.
Nisem sicer za njega, ker ne maram Janše.

Ampak če bo Sloveniji bolje z Logarjem..

Ne vem.

Dejansko pa rabimo spremembo.

Varja ::

bbbbbb2024 je izjavil:

Varja je izjavil:

Iz te prihvatizacije sedaj ne bo nič. Vsaj jaz mislim, da ne bo. Predvsem ne bo nič, če golobarji izgubijo oblast, kar sem sedaj že prepričan, da jo bodo.
Vožnja z vlakom je odšla v zgodovino, ostale so edino na brzino zbite lesene stopnice.

Golobarji & kamarila so naredili precej napak - največja pa je bila, da so rinili prst v oko Izraelu. Zanimivo sicer, da Fajonka, Musarca, Vrečka stokajo zaradi tega.
Te napake so bile storjene v prepričanju, da golobarjem nihče nič ne more. Da bodo podkupovali medije in Odlazka in Petriča.

Nato pa...

Še teden dni je do volitev in že sedaj kaže, da so golobarji iber koruptivni. Skupaj z SD, oziroma jim je Pipanca naredila ekscesivno škodo. Največjo škodo pa lahko naredi posnetek bodisi Fajonke, bodisi influenserke #1. Potem se bo zgodilo, da bo Logar dobil 40%, če ne več. Logar je namreč edini jasno rekel, da je potrebno biti boj proti korupciji.

Po mojem pa bojo privatizirali.Saj so mediji že o tem veliko pisali pa je šlo vse mimo

https://www.zanima.me/razkrivamo-najvec...

fur80 ::

Varja je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

Varja je izjavil:

Nato pa...

Po mojem pa bojo privatizirali.Saj so mediji že o tem veliko pisali pa je šlo vse mimo

https://www.zanima.me/razkrivamo-najvec...

Pa smo mislili, da so časi Boška Šrota, Bineta Kordiša, Baučarja,... mimo. :D

dronyx ::

Če prav razumem gospo Klakočerjevo in njen zadnji performanse pred parlamentom, so sedaj krivi že ekstremni desničarji v ZDA za nateg z anti korupcijo. Po njeno se bi morali ljudje na volitvah odločati na podlagi tega, kar jim kažejo v medijih, ki jih oni obvladujejo, ne na podlagi dejanskega stanja in tega kar res počnejo. :))

Je pa sramota, da to državo očitno še vedno obvladuje iz ozadja 85 letni starček iz nekih drugi časov. Slovenčki, narod hlapcev, vas je lahko sram. Ampak ne iščite zunanjega sovražnika!! Vaš "zunanji sovražnik" (ekstremni desničarji iz ZDA po zadnjih informacijah) vam je samo nastavil ogledalo. ;)

Moram pa še omeniti, da je tudi Janez Janša avtoritaren, da pri tej eliti dobim nekaj plus točk. Moj bog, kakšna Severna Koreja smo in to sredi Evrope!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

primoz4p ::

Medtem nekje v močvirju

Petrolova črpalka na Tržaški cesti

Petrolova bencinska črpalka na Kajuhovi ulici

Petrolova črpalka na Šmartinsk

dronyx je izjavil:

Če prav razumem gospo Klakočerjevo in njen zadnji performanse pred parlamentom, so sedaj krivi že ekstremni desničarji v ZDA za nateg z anti korupcijo. Po njeno se bi morali ljudje na volitvah odločati na podlagi tega, kar jim kažejo v medijih, ki jih oni obvladujejo, ne na podlagi dejanskega stanja in tega kar res počnejo. :))

Je pa sramota, da to državo očitno še vedno obvladuje iz ozadja 85 letni starček iz nekih drugi časov. Slovenčki, narod hlapcev, vas je lahko sram. Ampak ne iščite zunanjega sovražnika!! Vaš "zunanji sovražnik" (ekstremni desničarji iz ZDA po zadnjih informacijah) vam je samo nastavil ogledalo. ;)

Moram pa še omeniti, da je tudi Janez Janša avtoritaren, da pri tej eliti dobim nekaj plus točk. Moj bog, kakšna Severna Koreja smo in to sredi Evrope!

Ne razmišljaj, si še premlad.

primoz4p je izjavil:

Medtem nekje v močvirju

Petrolova črpalka na Tržaški cesti

Petrolova bencinska črpalka na Kajuhovi ulici

Petrolova črpalka na Šmartinsk

Pernati norec je znižal trošarine, zdaj nam pa tujci kradejo bencin:

Dodali so, da so cene v Sloveniji po zadnjih vladnih korekcijah nižje kot v nekaterih sosednjih državah, kar lahko poveča povpraševanje s strani tujih kupcev, zlasti na prodajnih mestih ob meji.

Če se ne bi pernati proti našim zanesljivim zaveznikom v Izraelu postavljal, pa tudi tega problema ne bi bilo.

Zgodovina sprememb…

nejclp ::

harmonkar9 je izjavil:

Če se ne bi pernati proti našim zanesljivim zaveznikom v Izraelu postavljal, pa tudi tega problema ne bi bilo.

To maš prav. Jaz ne vem kako lahko levaki najprej pomislimo, da so za krizo z gorivi krivi desnjakarski kameradi, ki so napadli Iran, ne pa Pernati, ki nepremišljeno kontrira našim zaveznikom in je pod vplivom pogubne gospodarske politike Levice, kot bi bilo treba pravilno razmišljati. Saj sami vidimo posledice takega razmišljanja.

PacificBlue je izjavil:

Logar zna bit zmagovalec teh volitev.

Bravo. Mal zdravega humorja pa res rabimo v teh težkih časih.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

Daniel ::

A to ta kamerad, ki ga je golob lovil okrog WCjev za slikico?

Daniel je izjavil:

Ja, ta, ki mu je Janša preventivno čestital, ko je popušil proti Avtopenu. Golob je pravilno razmišljal, da si bo tako zvišal podporo med desno sredinskimi.

Ta čestitka je morala pa res zabolet nekatere uboge duše. V glavnem torej praviš, da golobov kamerad napada Iran...

Daniel je izjavil:

To je samo še en primer kraje zaslug s strani levakov, tako kot pri gradbenih projektih. Gospod Janša se je že dosti prej trudil za naklonjenost Gospoda Trumpa in Izraela na vse načine od tviterja do podpisa pogodb, na koncu pa se pernati zraven slika. Kje je tu poštenost?

Zgodovina sprememb…

Daniel je izjavil:

Ta čestitka je morala pa res zabolet nekatere uboge duše. V glavnem torej praviš, da golobov kamerad napada Iran...

A ga mogoče ne? plus, to potezo jaz pozdravljam, saj je odvrnila tiste, ki so strateško volili Pernatega, da g. Janša ne bi zmagal,sicer pa bi volili Levico. Zame, kot volivca Levice, bi bila idealka malce manj glasov za Goloba, več za Levico in vstop Prebiliča v parlament. Najboljßi izid za to, da Levica ostane v vladi in izvaja svojo politiko.

harmonkar9 je izjavil:

Daniel je izjavil:

To je samo še en primer kraje zaslug s strani levakov, tako kot pri gradbenih projektih. Gospod Janša se je že dosti prej trudil za naklonjenost Gospoda Trumpa in Izraela na vse načine od tviterja do podpisa pogodb, na koncu pa se pernati zraven slika. Kje je tu poštenost?

To se strinjam, mogoče pa si vendarle nisva tako različna, ampak kaj češ, krivice se dogajajo, življenje ni fer. Si ne znam predstavljati bolečine, ki jo je občutil g. Janša, ko je videl te fotke Pernatega.

Zgodovina sprememb…

nejclp je izjavil:

Daniel je izjavil:

A ga mogoče ne? plus, to potezo jaz pozdravljam, saj je odvrnila tiste, ki so strateško volili Pernatega, da g. Janša ne bi zmagal,sicer pa bi volili Levico. Zame, kot volivca Levice, bi bila idealka malce manj glasov za Goloba, več za Levico in vstop Prebiliča v parlament. Najboljßi izid za to, da Levica ostane v vladi in izvaja svojo politiko.

Pravilno izrazoslovje je pomembno. S tem, da bi sicer volili levico se sicer sam ne bi strinjal, možno pa je marsikaj. Je pa bistvenega pomena, da levice v naslednji vladi ne bo, drugače bomo res imeli državo, kjer bomo imeli samo JS, gospodarstva pa ne.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Daniel ()

Daniel je izjavil:

nejclp je izjavil:

Daniel je izjavil:

Pravilno izrazosloveje je pomembno. S tem, da bi sicer volili levico se sicer sam ne bi strinjal, možno pa je marsikaj. Je pa bistvenega pomena, da levice v naslednji vladi ne bo, drugače bomo res imeli državo, kjer bomo imeli samo JS, gospodarstva pa ne.

No, se ne strinjam, mislim, da je Levica edina fiskalno odgovorna stranka, ki ve kaj dela, na drugi strani pa poslušam samo brezvezno in nekonsistentno lapanje o nižanju davkov.
https://x.com/i/status/2032195601752867...

Zgodovina sprememb…

Če živiš od teh davkov je tvoj vidik razumljiv. Če si neto plačnik in za to dobiš zmeraj slabše storitve pa seveda ne.

Če prav razumem je levica, ki je na svojem ministrstvu za dolgotrajno oskrbo izplačevala dodatke za obremenjenost med delom od doma in kjer imajo kup ljudi na plačah sekretarjev, čeprav DO še zmeraj ne deluje kot naj bi, edina fiskalno odgovorna stranka?

Zgodovina sprememb…

Daniel je izjavil:

Če živiš od teh davkov je tvoj vidik razumljiv. Če si neto plačnik in za to dobiš zmeraj slabše storitve pa seveda ne.

Ne gledam samo na svojo rit, mam okol sebe in poznam take, ki jim take politike ustrezajo. S tabo je pač drugače, zanima te samo lastna rit, ideološko sva si različna, jebiga.

Ne me basat, tudi jaz imam okrog tebe kup takih, ki jim take politike ne ustrezajo, kaj pa sedaj? A greva merit kdo ima večji krog okrog sebe?
Slovenija ni samo ljubljana in interesi parih grabežljivcev, ki drugim razlagajo kako gledajo samo na svojo rit. Realno si pa idealen za politika levice. Razlaga eno, dela pa drugo, predvsem na škodo ljudi.

Nisi odgovoril na vprašanje o fiskalni odgovornosti levice.

Zgodovina sprememb…

Daniel je izjavil:

Ne me basat, tudi jaz imam okrog tebe kup takih, ki jim take politike ne ustrezajo, kaj pa sedaj? A greva merit kdo ima večji krog okrog sebe?
Slovenija ni samo ljubljana in interesi parih grabežljivcev, ki drugim razlagajo kako gledajo samo na svojo rit. Realno si pa idealen za politika levice. Razlaga eno, dela pa drugo, predvsem na škodo ljudi.

Nisi odgovoril na vprašanje o fiskalni odgovornosti levice.
Ne, priznam ti, da imaš večji krog kot jaz, ni problem zame, niti me ne za zanima.
Sem odgovoril glede vprašanja o fiskalni politiki, napopal sem video, ki ga nisi pogledal.

Vprašanje je bilo postavljeno za tvojim videom. Če se pa izogibaš določenih tem, razumem.

Daniel je izjavil:

Vprašanje je bilo postavljeno za tvojim videom. Če se pa izogibaš določenih tem, razumem.

ja, ker videa nisi pogledal, prav o fiskalni odgovornosti govori. Kle je tudi potrditev tistega, kar sem večkrat rekel, levak in desnjak lahko gledata isti video, pa bo levak videl nekaj čisto drugega kot desnjak. Lep dan še naprej, zaslon mam zapacan od zemlje, moram do konca posejat blitvo in grah, tko da se za nekaj ur poslavljam.

Mhm, sem kar pričakoval, da ne bo odgovora. Tipično levo, ko se pojavijo neprijetna vprašanja. Nekaj mašila, nekaj relativiziranja in pa hiter odhod iz debate.

Pa še laže povrhu. Levak sredi ljubljanskega betona bo ravno grah sejal. Domoljubi ga takoj razkrinkamo.

Windlass ::

bbbbbb2024 je izjavil:

Varja je izjavil:

Nato pa...

Sam ne vem no... a resno mislimo da se Mossad maščuje nekim brezveznim lolekom Fajonkam, Golobom, Vrečkam, Glasu ulice itd..?

Meni se čisto zares ne zdimo dovolj važni kot praktično najmanjša? ekonomija EU da bi se Mossad z nami ukvarjal pa če nevem kaj. Saj je bolj enostavna razlaga, da se je pač našel nekdo z dovolj pod palcem tudi v Sloveniji in to organiziral, ker mu je šla trenutna mafija tako na k****.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Windlass ()

nejc_nejc ::

Velika verjetnost je, da je isti tabor v špilu.

dronyx ::

Premlada si - je zabrusil Zoki novinarki POP TV ko mu je težila v zvezi s šovom Slovenija ima talent. S tem se strinjam. Premlada, da bi lahko razumela, da so današnjo slovenijo, ki je skorumpirana postkomunistična greznica, omogočili predvsem novinarji. Brez teh bi bila ta država danes bistveno drugačna in nateg ne bi bil možen.

Moramo pa seveda tudi še enkrat poudariti, da je Janez Janša nekoliko avtoritativen.

Daniel je izjavil:

Mhm, sem kar pričakoval, da ne bo odgovora. Tipično levo, ko se pojavijo neprijetna vprašanja. Nekaj mašila, nekaj relativiziranja in pa hiter odhod iz debate.

Celo sekundo so mi tekle solze, ker nisem zadovoljil tvojih posebnih potreb.
Fiskalna odgovornost pomeni, da ohranjaš stabilnost proračuna. O tem govori levak v videu, ki ga nisi pogledal.

harmonkar9 je izjavil:

Pa še laže povrhu. Levak sredi ljubljanskega betona bo ravno grah sejal. Domoljubi ga takoj razkrinkamo.

Grah in blitvo danes.

Zgodovina sprememb…

Prezgodaj, drug teden bo minus in mraz, počakaj, ali pa bo gladek poraz, pomlad je še premlada.

Zgodovina sprememb…

CharlieKK je izjavil:

Prezgodaj, drug teden bo minus in mraz, počakaj, ali pa bo gladek poraz.

itak pokrijem, tudi če sneg zapade, bo OK, sredi marca smo

Iz ene skrajnosti v drugo, mar ne vodi to v pogubo?

Zgodovina sprememb…

CharlieKK je izjavil:

Glede na vremenske napovedi ne bo nekih skrajnosti, kar se vremena tiče.

nejclp je izjavil:

CharlieKK je izjavil:

Pomembno vprašanje - Ti je Kordiš pomagal preštihat vrt?

Zgodovina sprememb…

CharlieKK je izjavil:

nejclp je izjavil:

CharlieKK je izjavil:

Pomembno vprašanje - Ti je Kordiš pomagal preštihat vrt?

Jasno, kaj pa misliš. Bebček.

Zgodovina sprememb…

nejclp je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Grah in blitvo danes.

Bravo, končno nekaj pametnega od kakšnega levaka, želim ti obilen pridelek in upam, da ti ne bo kak zapohan levak ukradel vsega z vrta. Moram povedati, da sem res ponosen nase, najprej sem enega nesramnega ksenofobnega levaka spreobrnil na pravo pot, potem pa še enega levaka, da je šel sejat zelenjavo zaradi mojih odličnih agromentov. Moram pa priznati, da mi brez svetlega zgleda Gospoda Janše ne bi uspelo.

StarMafijec ::

Danes ponoči ni bilo nove objave?

nejclp je izjavil:

Daniel je izjavil:

Celo sekundo so mi tekle solze, ker nisem zadovoljil tvojih posebnih potreb.
Fiskalna odgovornost pomeni, da ohranjaš stabilnost proračuna. O tem govori levak v videu, ki ga nisi pogledal.

harmonkar9 je izjavil:

Grah in blitvo danes.

Prihrani kakšno solzico še za po volitvah.
Vprašanje je bilo, kako fiskalna odgovornost deluje v levici kjer so zaposlili 130 ljudi, večinoma sekretarjev z visokimi plačami na ministrstvu, ki še zmeraj ni dostavilo dokončno delujočega sistema DO medtem ko dobivajo dodatke za obremenitev pri delu od doma.

Prosim, če mi razložiš fiskalno odgovornost tega primera.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/v...

Jaz sem zgrožen. Nekdo ti vrže jajc v okno in že si na naslovnici, to je to fantje. LoL :))

False flag.

Zgodovina sprememb…

««
41 / 41
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

komu boste dali glas na volitvah (strani: 1 2 3 465 66 67 68 )

Oddelek: Loža
3380117700 (6) delavec44
»

Parlamentarne volitve za 16 vlado RS (2025/26) (strani: 1 2 3 449 50 51 52 )

Oddelek: Problemi človeštva
2585177052 (53) Malidelničar
»

Gre podjetnikom v Sloveniji res tako slabo? (strani: 1 2 3 4 5 )

21613158 (1775) bm1973
»

Zrelostni izpit vlade

Oddelek: Loža
322089 (291) WizzardOfOZ

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0 (strani: 1 2 3 4225 226 227 228 )

11377860809 (153975) Samael

Več podobnih tem