» »

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 5.0

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 5.0

Temo vidijo: vsi
««
37 / 41
»»

FireSnake ::

Policisti bodo s shodom pred vlado začeli stavko.

Prav zanima me kaj bo pernati gobcal glede tega.
Kako je vse super in kako nam vsi zavidajo, verjetno.

Me zanima, kako nam zavidajo tele posnetke, ki ga razgalijo glede korupcije? >:D
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

lynxslo5 ::

V Italiji se Cosa Nostra skriva, v Sloveniji je pa Cosa Nostra v vladi.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

harmonkar9 ::

Utk je izjavil:

Seveda ni nič novega in šokantnega, šokantno je to, da je prišlo v javnost črno na belem iz prve roke. Naslednja vlada, Janševa ali katera druga, ima vso legitimiteto da zamenja kogarkoli hoče brez pardona. In to bo tudi MORALA delat.

Točno to, do zdaj 3x Gospod Janša kot mandatar ni mogel menjavati kadrov, zdaj pa domoljubi potrjujemo, da ima Gospod Janša pravico da zamenja kogarkoli. Začel bo s Kučanom in Jankovićem

dronyx je izjavil:

Na srečo pa gospodarstvo še kolikor toliko deluje, sicer bi pa raja nastradala

Tipična levakarska laž. Domoljubi vsak dan z agromenti dokazujemo, da je gospodarstvo propadlo pod pernatim, pa še vedno se najde kak levak, ki tako neumnost izjavi.

Utk ::

Nehaj, dost je. Odpoklican si.

To bi mogoče vam levakom pasalo, da domoljubi popustimo pred volitvami in pernati z umazanimi triki ukrade volitve. Nič ne bo iz tega.

harmonkar9 je izjavil:

To bi mogoče vam levakom pasalo, da domoljubi popustimo pred volitvami in pernati z umazanimi triki ukrade volitve. Nič ne bo iz tega.

Drži!
S takimi rezultati je edino pravilno, da se pernati lažnivec pleje!

Indici, da so vsi posnetki pristni tudi niso voda na njegov mlin (kar direktno pomeni, da vukovićka laže, kot pes teče).
Po volitvah se čim prej in čim bolj temeljito losat vsega, kar smrdi po golobji hunti.
Trol: takrat boš odletel tudi ti (pipica se bo zaprla).

FireSnake je izjavil:

, kar smrdi po golobji hunti.
Trol: takrat boš odletel tudi ti (pipica se bo zaprla).

Nam, uspešnim domoljubnim podjetnikom in uspešnim domoljubnim vlagateljem, se bo pipica odprla, če že kaj. Zdaj trpimo maksimalno, lahko bo samo bolje pod Gospodom Janšo.

dronyx ::

@harmonkar9, čisto iz firbca...to počneš pro bono, ali proti plačilu?

Nek moj kolega je pred leti dejal - jaz nisem ne črn, ne rdeč, ampak če me dobro plačate, sem pa lahko katere koli barve.

Odkar je pernati po levakarsko depolitiziral vse, so mi prihodki padli na nič, tako da trenutno za pisanje ne prejemam plačila, bom pa v naslednjem mandatu morda, drugje pa težko delaš pod pernatim, ker vse propada. Borba za Gospoda Janšo je naložba za prihodnost, to ve vsak pravi domoljub.

bbbbbb2024 ::

harmonkar9 je izjavil:

Odkar je pernati po levakarsko depolitiziral vse, so mi prihodki padli na nič, tako da trenutno za pisanje ne prejemam plačila, bom pa v naslednjem mandatu morda, drugje pa težko delaš pod pernatim, ker vse propada. Borba za Gospoda Janšo je naložba za prihodnost, to ve vsak pravi domoljub.

Začni špilati harmoniko. Imam občutek, da si skriti talent.

dronyx je izjavil:

Nek moj kolega je pred leti dejal - jaz nisem ne črn, ne rdeč, ampak če me dobro plačate, sem pa lahko katere koli barve.

Ni jasno, da je plačan?
Poskusili so tudi z Ales78, ki je ubral popolnoma drugačen pristop (agresiven in vulgaren).
Videlo se je, da je plačan samo do novega leta. Ker je čez noč ugasnil.
Pa smo mu skozi pravili, da on dejansko dela proti golobji hunti ne za njo.

Sumim pa, da gre za istega človeka (pa z UI si pomagajo - a jim to drek kaj pomaga).

Malidelničar ::

Točno, kje je Ales78?!?!?!?!?
Ampak on ni isto kot Jype ane?
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

FireSnake je izjavil:

dronyx je izjavil:

Ni jasno, da je plačan?
Poskusili so tudi z Ales78, ki je ubral popolnoma drugačen pristop (agresiven in vulgaren).
Videlo se je, da je plačan samo do novega leta. Ker je čez noč ugasnil.
Pa smo mu skozi pravili, da on dejansko dela proti golobji hunti ne za njo.

Sumim pa, da gre za istega človeka (pa z UI si pomagajo - a jim to drek kaj pomaga).

V bistvu težko najdeš levaka, ki ni plačan. Samo denar jih zanima. Nas domoljube pa samo svetla finančna prihodnost pod Gospodom Janšo.

Zgodovina sprememb…

fur80 ::

dronyx je izjavil:

Pa pusti ga, ko se ga navadiš je celo zanimiv, ko vaški posebneži, ki dajo zanimivost kraju.

link_up ::

kera afrika ... rocke na tankstelah so dol zalepljene ... :D
In and Out

link_up je izjavil:

kera afrika ... rocke na tankstelah so dol zalepljene ... :D

Pernati norec je znižal trošarine, zdaj nam pa tujci kradejo bencin:

Dodali so, da so cene v Sloveniji po zadnjih vladnih korekcijah nižje kot v nekaterih sosednjih državah, kar lahko poveča povpraševanje s strani tujih kupcev, zlasti na prodajnih mestih ob meji.

Recimo, tako, čisto v praksi:
Luka Mesec parkira na invalidih. In to službeni avto:
https://nova24tv.si/kaj-pocne-luka-mese...

In ne, to ni neka skromna Dacia, vozi se okrog s črnim audijem. Empatija Luke Mesca je dejansko v kurtzu.

StarMafijec ::

bbbbbb2024 je izjavil:

In ne, to ni neka skromna Dacia, vozi se okrog s črnim audijem. Empatija Luke Mesca je dejansko v kurtzu.

Levičar :).

primoz4p ::

bbbbbb2024 je izjavil:

Levičar, ki se pomika proti sredini :P)

Vaše ocene, 10% pri vsakem večjem poslu v Ljubljani, koliko bi se to lahko nabralo denarja? Grok je oceni, da je bilo v Ljubljani od 2006 do 2026 skupaj investicij (hoteli, poslovne zgradbe, stanovanja...) okrog 3.000 MIO €. To pomeni, če si vzameš od tega 10% je to 300 MIO provizij. :))

JJ je bil tudi nekajkrat v vladi, nastavil svoje ljudi tui na Sovo in so ugotovili kaj? Koliko zlata so našli v trezorjih v Švici? So zaprosili kakšno prijateljsko obveščevalno službo za pomoč? Razumem, da levica si ne more z njimi pomagat, ker jih ne marajo, samo desnica ima pa v imeniku NSA, Mosad...ni da ni... ;((

fur80 ::

bbbbbb2024 je izjavil:

Luka Mesec bo čez 20 let glavni desničar! Zakaj, ker bo sedaj nabral perja in če je pameten bo vlagal v delnice, nepremičnine,... in takrat ko bo to nekaj vredno in pripravljeno da požanje smetano, verjetno ne bo hotel tega preko davkov, poravnav, nacionalizacijoi,.... deliti z revnimi. Če je Vinko Gorenjak prišel od miličnika do ministranta, potem bo tudi Lukec glavni kapitalist.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

Mesec ne vlaga, on presežke prostovoljno nakazuje v proračun. Če je levičar ...

bbbbbb2024 je izjavil:

Pravi levak se vozi s trabantom ali yugotom in nima denarja (to je za kapitaliste), že Tito je bil hinavec

Zgodovina sprememb…

nejclp ::

Moral bi si zrihtat katrco, pri Pahorju je delovalo.

StarMafijec je izjavil:

Mesec ne vlaga, on presežke prostovoljno nakazuje v proračun. Če je levičar ...

On svoje "presežke" vse pošmrka. Pa pol vlade tudi. Tista plačica je še premajhna za to, rabijo še druge vire.

V zasebnem sektorju bi take takoj izločili. Ste videli kdaj našmrkane domoljube, podjetnike, borzne investitorje in druge profile, ki poganjamo gospodarstvo?

V gospodarstvu našmrkanci in njihove "bistre" ideje in "dosežki" niso moj problem.

StarMafijec je izjavil:

https://www.rtvslo.si/slovenija/nina-zi...

Tukaj se takoj vidi, da je imela pripravljen odgovor. Ko je ona videla Pipanco, kako je padla na izpitu na Internetu, se ji je posvetilo, da je ona v istem šmornu. Za razliko od Pipance se je ona imela čas pripraviti.

Saj tisti, katerih kader je izpraznjen, mrzlično razmišljajo o opravičilu sedajle, torej kako bodo upravičili svoje ravnanje.

Seveda ni Klemenčička nič boljša od ostale sodrge. Kvečjemu je sebe inkriminirala. Litijska hir vi kom.

Najbrž še marsikdo slabo spi te dni.

CharlieKK ::

vke4XC je izjavil:

Mhm, dronyx, ne ljubi se mi iskati z AI, ker burnout, kdo je poimenoval pomenljivo/manipulativno psa 'Janša', ne spomnim se dobro, nek politik je bil, mogoče samo blizu politike? Neka novinarka je menda celo odstopila zato ali tako nekkao? Ne vem, tam nekje okrog 2010, mogoče malo prej? Kako je s tistim psom sedaj, verjetno v kakšnem grbu, ker verjetno je že poginil, je le nekaj časa od tega. Psi so sicer precej priljubljene živali v Sloveniji, niso, v različnih vlogah, mar ne - tako politično, umetniško, menda celo, ehm... Maščevalno?

Tudi seksualno, upsi.

Utk je izjavil:

V gospodarstvu našmrkanci in njihove "bistre" ideje in "dosežki" niso moj problem.

Moj tud ne, levaki samo tavečje rešujejo.

Windlass ::

Tole je super. Edina stvar kar mi je žal je, da niti slučajno ne bodo spravili vseh 400 posnetkov ven do volitev.

Ampak tako žolčno kot se trenutno obmetavajo... se bo tole po mojem tragično končalo. Nekdo bo po mojem ˝utišal˝ nekoga. V stilu Epsteina ali pa bolj javno - za opozorilo. Ali pa nekdo ne bo mogel živet z razkritji, tako kot Uranjek. Mogoče ne pri korupcijskih zadevah ampak če bo kaj od FOTOPUBa pa skoraj gotovo.

Windlass je izjavil:

Tole je super. Edina stvar kar mi je žal je, da niti slučajno ne bodo spravili vseh 400 posnetkov ven do volitev.

Saj tega niti ne moreš tako hitro procesirat. Komaj eno do konca pogledaš, že vržejo drugo ven. Meni se zdi da gre morda celo nekoliko prehitro. Recimo vesna Vuković je že pozabljena. se pa ne čudim, če je premier doživel žični zlom, če je to res. Vsi ti, ki nastopajo v tej skriti kameri Slovenija ima talent verjetno sedaj že vedo, kje so jih ujeli in kaj vse so blebetali. Ne bo pa to čisto nič ogrozilo omrežja. To sistema ne more spremeniti. Je pa zabavno za pogledat.

lynxslo5 ::

Počakajmo še na sex posnetek iz parlamentarnih pisarn med kitaristom in... ali pa na posnetek kjer Tina Gaber pove, da je Robi gej.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

dronyx je izjavil:

Windlass je izjavil:

Saj tega niti ne moreš tako hitro procesirat. Komaj eno do konca pogledaš, že vržejo drugo ven. Meni se zdi da gre morda celo nekoliko prehitro. Recimo vesna Vuković je že pozabljena. se pa ne čudim, če je premier doživel žični zlom, če je to res. Vsi ti, ki nastopajo v tej skriti kameri Slovenija ima talent verjetno sedaj že vedo, kje so jih ujeli in kaj vse so blebetali. Ne bo pa to čisto nič ogrozilo omrežja. To sistema ne more spremeniti. Je pa zabavno za pogledat.

Imaš prav glede hitrosti. Čeprav roko na srce - v Sloveniji se do volitev ne bi preiskalo in sodno sprocesiralo ne 1, ne 10 ne 400 posnetkov.

Ne vem pa če to res ne more ogrozit omrežja. Vendarle mora zdaj 2 milijona ljudi it nazaj v službo vsak dan po tem ko smo si prvič lahko pogledali kaj imamo s strani samih avtorjev te naše groteske od države. Mi smo šli nazaj v Jugo.

In s kakšnim guštom te 2 ženske razlagata o tem da ˝v Sloveniji je pač tako, da botru plačaš 10%˝. Mislim fak of, krava ena..

Windlass je izjavil:

In s kakšnim guštom te 2 ženske razlagata o tem da ˝v Sloveniji je pač tako, da botru plačaš 10%˝. Mislim fak of, krava ena..

Jaz sem opazil praktično pri vseh, s katerimi sem govoril in so to pogledali, da ne vidijo v tem nič posebnega ali česa novega, šokantnega. Pač, ljudje skušajo vnovčiti svoj vpliv. Tu gre na višjem nivoju za poznanstvo "Roberta" in podobnih, na nižjih nivojih pa tudi skoraj vsak pozna koga, prek katerega se stvari "pospešijo" ali zrihtajo. Mi smo se po moje na to navadili, vemo, da omrežje obstaja in da tako to deluje, spremeniti se pa tega ne da, tako kot ne moreš zrušit režima v Severni koreji ali iranu. Ne mislit, da so ti posnetki kakšen velik šok. Samo zabavno za pogledat, ampak to je že jutri pozabljeno.

Jaz edino kar pa še ne vem je pa to, ali pri celi tej tranzicijski zgodbi služi tudi Milan Kučan, torej ali njemu tudi plačujejo %, ali je on vse to počel samo zaradi ideologije in "razrednega boja". Je pa seveda on tisti, ki je levico in njeno omrežje držal skupaj ves ta čas od nastanka države. Brez njega bi ti že davno propadli in prišli bi neki Prebiliči, ki jih mlajši Jenull posadi na neko klopco pred parlamentom in so videti kot nekdo, ki bi mu najraje stisnil 10 € v žep. Ti seveda niso sposbni držat skupaj takega omrežja. To omrežje potrebuje v ozadju trdo roko, čez katero gredo tudi glavni kadri. In tudi tu je imel Kučan srečno roko. Kapo dol, čeprav je seveda v tej nesrečni zgodbi glavni negativec. Ampak ljudje umirajo, zgodovina in spomini pa ostanejo še dolgo. Tako bo tudi v primeru slovenske tranzicije. Slaba tolažba, nekaj je pa. Poleg tega pa danes obstajajo tudi slike, video posnetki, česar včasih ni bilo in si se lažje skril pred zgodovino. :))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

Nekaj je "vedet", drugo pa imet to črno na belem, se 22.3 marca ustavit na volišču in obkrožit ljudi, ki so ti v fris povedali, da kradejo in obenem trdijo da ni prostora za niti 1% zvišanja dohodninske olajšave, ker bi takoj ostali brez pokojnin, zdravstva, cest in šol.

Vidiš tu problem?

Nihče se ne čudi temu da kradejo, čudimo se da je prišlo ven. In mi itak ne bi volili teh ljudi, ampak sigurno se bo našel nek procent ljudi, ki je dejansko bil zaslepljen ali pa samo neveden, zdaj bo pa pač ali ostal doma ali pa obkrožil desne. Ne glede kolk so desni isti, nam bi vsaj pri neto plači pustili kak evro več.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Tistih 10 % provizij je drobiž v primerjavi s tem, da spet pride na oblast oseba, ki nam bo prepovedala jesti burek.

Se strinjam, res smo to vse že nekako vedeli ampak v pogovorih se to zreducira na: ˝oh ta globoka država˝. Zdaj ti pa v fris neke najvišje odvetnice, novinarke, pravosodne ministrice govorijo kako so profitirale od tega. To je na drug način visceralna izkušnja kot penjenje čez državo ob piru.

Ne moremo se delat da smo neka pravna država in hkrati imet tele posnetke v spominu. Tudi z vidika EU nas ne bodo gledali take - upam.

Utk je izjavil:

Nekaj je "vedet", drugo pa imet to črno na belem, se 22.3 marca ustavit na volišču...

Jaz na volitve ne hodim že dolgo, ker se mi zdi, da potem pri tej zadevi nekako simbolično sodelujem. To je zame praktično šolska navidezna demokracija in s tem nimam kaj, spremeniti pa tega tudi ne morem. Saj pri nas se je oblast menjala, pa sem dobil občutek, da ta sistem ustreza vsakemu, ki pride na oblast, ker si pač poskuša napolnit žepe in sistem izkoristiti.

No in letos bo takih še malo več kot ponavadi.

dronyx je izjavil:

Utk je izjavil:

Nekaj je "vedet", drugo pa imet to črno na belem, se 22.3 marca ustavit na volišču...

Jaz na volitve ne hodim že dolgo, ker se mi zdi, da potem pri tej zadevi nekako simbolično sodelujem. To je zame praktično šolska navidezna demokracija in s tem nimam kaj, spremeniti pa tega tudi ne morem. Saj pri nas se je oblast menjala, pa sem dobil občutek, da ta sistem ustreza vsakemu, ki pride na oblast, ker si pač poskuša napolnit žepe in sistem izkoristiti.

Se strinjam, žal je pri nas tako, da politike samo denar in moč zanima. Levakarski sistem.

Utk je izjavil:

No in letos bo takih še malo več kot ponavadi.

Vseeno naj bi se napovedovala dobra udeležba na volitvah..

Zidar Klemenčičeva je na posnetku menda dejala: "Janković je močna osebnost. Zelo močna osebnost in zelo koruptivna. Z njim je zelo lahko. Želi svojih 10 % in to je to. Torej, daš mu 10 % in dobiš vse"

Nekateri se sprašujejo, kako lahko to iztrgaš iz konteksta. Seveda lahko.

Janković je močna osebnost. Za Ljubljano je naredil ogromno. Tudi Janez Janša je močna osebnost. Zelo močna osebnost in zelo koruptivna. Z njim je zelo lahko. Želi svojih 10 % in to je to. Torej, daš mu 10 % in dobiš vse..

To je lepljenka, vidna iz satelita, kameradi. :))

To že ne bi moglo biti res, saj Gospoda Janše sploh pozna ne.

A ima kdo kakšno pametno informacijo iz diplomatskih krogov iz tujine, kakšen izid na volitvah bi jim bil ljubši v recimo ZDA, UK, Bruslju, Moskvi, Pekingu, BV, Izraelu...? Kdorkoli?

CharlieKK ::

Windlass je izjavil:

A ima kdo kakšno pametno informacijo iz diplomatskih krogov iz tujine, kakšen izid na volitvah bi jim bil ljubši v recimo ZDA, UK, Bruslju, Moskvi, Pekingu, BV, Izraelu...? Kdorkoli?

Kaj leva stran podpira? Je bilo že omenjeno, da bo vmešavanje v takšne zadeve pustilo posledice, mislim, da ravno v tej temi. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: CharlieKK ()

Windlass je izjavil:

ZDA, UK, Izrael so za domoljubje in demokracijo, verjetno Bruselj tudi bolj kot ne, Moskva in Peking pa verjetno želita levake, najraje Resnico
««
37 / 41
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gre podjetnikom v Sloveniji res tako slabo? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
21613058 (1675) bm1973
»

Zrelostni izpit vlade

Oddelek: Loža
322072 (274) WizzardOfOZ

Več podobnih tem