» »

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 5.0

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 5.0

Temo vidijo: vsi
««
34 / 35
»»

harmonkar9 ::

c3p0 je izjavil:

Utk je izjavil:

https://pbs.twimg.com/media/HDCYItlWEAA...

Tip je tako neumen, da kaže graf, ki mu dela škodo.
Ali pa ima nas za tako neumne, da nekega preprostega grafa ne bomo razumeli.
Ali je pa samo na težkih drogah.

V vsakem primeru ga bi volil samo če bi bil tudi jaz na drogah.

Tu je en lepše razložil graf.

To so napovedi uglednih domoljubnih svetovnih ekonomistov, ki od 2026 pričakujejo Gospoda Janšo na oblasti

Utk ::

LOL.

Jaz bi res rad naredu en iq test volilca svobode. Zadnjič sem enga spoznal, ampak to ne velja, ker kandidira za svobodo. Nekega iqja ni niti tam, ampak težko je tako ocenit ali je nekdo res zelo neumen ali to dela iz osebne koristi. Druge variante pa res ne vidim. Če je takih več kot kakih 10%, potem smo ga itak najebali v vsakem primeru.
Zmeraj je veljalo da ima Janša fanatike za sabo. Poglejte zdaj twitter in druge. Janšisti so pičkin dim proti tem fanatikom. Samo da to niso fanatiki, ampak razni kulturniki, novinarji, svobodni umetniki in podobni, ki so dobesedno življenjsko odvisni od leve vlade. Desni so odvisni od svojga dela, službe, kmetije, karkoli. Bojo preživeli tudi pod Golobom. Slabše, ampak bojo. Levi...not so much. Večina jih bi najbrž raje kupila štrik kot si našla zaresno delo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Spet levaki zmanjšujete pomen pernati ekonomski katastrofi. Pod pernatim lahko uspešen domoljubni podjetnik samo propade ali pa pobegne na Hrvaško, v Bolgarijo, Romunijo, vse ostalo je pernata propaganda. Pravi domoljubi se ne borimo kar tako na forumih, ker imamo preveč časa, ampak gre za preživetje. Poglejte Firesnakeov seznam razsežnosti pernate katastrofe.

Zgodovina sprememb…

fur80 ::

Utk je izjavil:

LOL.

Jaz bi res rad naredu en iq test volilca svobode. Zadnjič sem enga spoznal, ampak to ne velja, ker kandidira za svobodo. Nekega iqja ni niti tam, ampak težko je tako ocenit ali je nekdo res zelo neumen ali to dela iz osebne koristi. Druge variante pa res ne vidim. Če je takih več kot kakih 10%, potem smo ga itak najebali v vsakem primeru.
Zmeraj je veljalo da ima Janša fanatike za sabo. Poglejte zdaj twitter in druge. Janšisti so pičkin dim proti tem fanatikom. Samo da to niso fanatiki, ampak razni kulturniki, novinarji, svobodni umetniki in podobni, ki so dobesedno življenjsko odvisni od leve vlade. Desni so odvisni od svojga dela, službe, kmetije, karkoli. Bojo preživeli tudi pod Golobom. Slabše, ampak bojo. Levi...not so much. Večina jih bi najbrž raje kupila štrik kot si našla zaresno delo.

:D ne da so odvisni, tisti, ki so odvisni od svojega dela, jih boli kurac za politiko! :D Če si priden, ne rabiš ne Janeza, ne Golobarja,... pa boš vseeno imel. :D

Gospoda Janšo potrebujemo vsi. Razlika je samo, da se domoljubi tega zavedamo, levaki pa ne.

:D ne da so odvisni, tisti, ki so odvisni od svojega dela, jih boli kurac za politiko! :D Če si priden, ne rabiš ne Janeza, ne Golobarja,... pa boš vseeno imel. :D

Boš imel kolk ti z davki ne pokradejo. Človek tudi nekak izgubi voljo se jebat če gre polovica potem Bratuški za 100 milijonske železniške postaje, 100 mio za stanovanja za spet tiste, ki nič ne delajo, razen da kandidirajo za pravo stranko, pa za neke umetnike, ki so sami sebi namen in v prostem času vzganjajo politiko brez da bi zares kandidirali. Potem pa plačaš še 500 evrov vrtca itd., medtem ko imajo oni skroaj zastonj. Nekje te mora začet brigat politika, sej nismo osli da bomo to prenašali.

Utk je izjavil:

Boš imel kolk ti z davki ne pokradejo. Človek tudi nekak izgubi voljo se jebat če gre polovica potem Bratuški za 100 milijonske železniške postaje, 100 mio za stanovanja za spet tiste, ki nič ne delajo, razen da kandidirajo za pravo stranko, pa za neke umetnike, ki so sami sebi namen in v prostem času vzganjajo politiko brez da bi zares kandidirali. Potem pa plačaš še 500 evrov vrtca itd., medtem ko imajo oni skroaj zastonj. Nekje te mora začet brigat politika, sej nismo osli da bomo to prenašali.

Se strinjam, zaradi pernatega se je nam, uspešnim domoljubnim podjetnikom, bolj produktivno boriti na forumih za menjavo vlade kot pa delati karkoli drugega namesto tega, potencialna nagrada je tu največja. Upam, da nam uspe.

Zgodovina sprememb…

Jaz delam 3 stvari s katerimi služim, to tu je pa zastonj, v nasprotju s tvojim plačanim trolanjem.

To je po neki levakarski matematiki, ki izhaja iz napačne predpostavke, da se pod pernatim splača poslovati in delati. Največ je vredno domoljubno delo, ki ga opraviš tule.

Zgodovina sprememb…

Ne bom dajal 50% tej niti nobeni drugi državi. Tudi če mi ostane milijon na leto, je to moj milijon, ne pa pol njihovega.

Zato pa pravim, da se forumska borba za Gospoda Janšo uspešnim domoljubnim podjetnikom najbolj splača od česarkoli. Če slučajno levaki spet ukradejo volitve, je edina možnost pobeg v bolj domoljubno državo. "Bomo že preživeli" torej za uspešne domoljubne podjetnike ni opcija, kot je en levak zgoraj namigoval.

Zgodovina sprememb…

Sej se ne borimo samo tu. Tudi na x in v živo z veseljem vsakemu pojasnim kak bedak je če bo volil levo.
Pri kar nekaj 10 jurjih davkov na leto se to tudi dejansko bolj splača kot pa zaslužit 5 jurjev od katerih bo 3 pobrala leva vlada.

Utk je izjavil:

Sej se ne borimo samo tu. Tudi na x in v živo z veseljem vsakemu pojasnim kak bedak je če bo volil levo.

Toliko bolje, vsak pravi domoljub se mora boriti na več frontah, ne samo na eni. Levaki nam zavidajo borbenost.

Utk je izjavil:

Pri kar nekaj 10 jurjih davkov na leto se to tudi dejansko bolj splača kot pa zaslužit 5 jurjev od katerih bo 3 pobrala leva vlada.

Jaz sem tudi izračunal, da se najbolj splača boriti 16 ur na dan za Gospoda Janšo na več platformah. Vsi domoljubi se ne smemo odseliti, to levaki hočejo

Zgodovina sprememb…

fur80 ::

Utk je izjavil:

Itak saj razumem, moj foter je npr. rihtal nepovratna sredstva tam malo po sprejetju v EU so bila nepovratna sredstva na vrhuncu pa je mel prihodke tudi čez 100 000EUR na leto, samo jeba, ko je šla skoraj polovica državi. :D Ni se pa spustil v politiko in lahko brezkrbo pljuva čez oboje! :D Kaj bi mu prinesla politika, manj firm sigurno, bi imel več keš če bi bil za ene ali druge, javno in podpiral, sigurno ne.

Tega, kar bi bilo treba spremeniti ali narediti, pa tile in levi in desni sigurno niso sposobni. Eni nočejo (migranti), drugi ne znajo(minister luka M, vse enaki vsi enako revni), to je narediti še za par 100 000 več delovnih mest in dela ter več denarja v proračun in majši davek.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

primoz4p ::

Svoboda državno zdravstvo pa to ... 15 tisoč pa mate jutri
https://www.facebook.com/reel/754195097...

vke4XC ::

Ja - Umrl je Alojz Ihan

Direktor, ki ne drži v rokah obeh koncev bilance, nima poslovne avtoritete
Zakaj ZZZS še zmeraj ni strokovno zmožen (niti zakonsko obvezan), da sproti preverja kvaliteto izvajanja storitev?

Alojz Ihan: zadnje kolumne (tudi o ZZZS in avtizmu)
Bil je prepričan, da so dolge čakalne vrste posledica slabega upravljanja sistema in neučinkovite vloge ZZZS.

Wrop ::

V pravno državo moramo verjeti se je oglasila. :))

Ta se je zgleda kar sama snemala?

Samo verjamemo lahko, kajti oprijeti in občutiti se jo ne da.
Sedaj vemo zakaj pri nekaterih indične sodbe. Pri drugih pa brisanje dokazov, če se sploh kaj znajde na mizi. :))

c3p0 ::

https://www.anti-corruption2026.com/app...

Pa ne Pipanca, šokiran... /s

Hosting imajo pri nekem islandskem ponudniku vidim. Težko bo to skinit.

Wrop ::

Pa tako nedolžna. :))

Odstopila, ker so jo drugi potunkali :)) Tako kot Absolutna seka lovke. :))

FireSnake ::

Utk je izjavil:

https://pbs.twimg.com/media/HDCYItlWEAA...

Tip je tako neumen, da kaže graf, ki mu dela škodo.
Ali pa ima nas za tako neumne, da nekega preprostega grafa ne bomo razumeli.
Ali je pa samo na težkih drogah.

V vsakem primeru ga bi volil samo če bi bil tudi jaz na drogah.

Ja, da kažeš kako bo v prihodnosti: moraš požreti nekaj zelo močnega.
Imaš sliko, kjer pernatega lažnivca RTV postavi na laž glede zadolženosti in prejšnje vlade?
Ker vedno, ko je dobil besedo je gobcal vse drugo samo tisto, kar bi moral, ne.
N5H1 ni vrhunski manager ampak vrhunski blefer, se je izkazalo.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Malidelničar ::

c3p0 je izjavil:

Uf to je pa resno.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

dronyx ::

Tole s posnetki je ena zanimiva zadeva. nekje sem prebral, da naj bi se vmešala tudi Sova v raziskovanje. Zakaj, če je vse fake AI?
Bešič Loredan trdi, da ni videl posnetkov, zanesljivo pa niso avtentični. Kako ve, če jih sploh ni videl? :|
Moram pa pohvaliti Švarc Pipanovo, ker za naše politične razmere govori izvrstno angleško (tu mač tenšn) ter pravilno je testenine z vilicami in žlico. To tudi redko pri nas vidiš, sploh pri politikih.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

bbbbbb2024 ::

c3p0 je izjavil:

Ljudje, ki jih poznam, so mi zatrdili, da je vsaj stil sofisticiranega razpredanja Pipance povsem avtentičen. Tudi stopnja govorjenja angleščine, kot to Pipanca zna, je kar pravi.

Tudi naivnost Pipance je kar prava, pravi moj vir. Ženska je pametna, saj ima doktorat, ampak naivna pa neskončno. Njej se Litijska ni zgodila slučajno. Če se ne bi Litijska, bi pa podpisala nakup česa drugega brezveznega.

Kako se je dala takole posneti, ne vem. Deluje mi kot tista poceni "Cube" kamera, kar se da na Kitajskem dobiti, da folk postavlja to namesto protivlomnega alarma. To se da spoznati po tem, ker ima dokaj usmerjen mikrofon, sliši pa se Pipanco v glavnem.

Ni mi jasno, tole so sistematično snemali vse, ki so bili v golobovi vladi. In naivni neskončno. Tole je blamaža erste klase. Ne samo korupcija.

Nimajo nobenega tečaja, kako se ravnati? Jaz moram letno take tečaje delati.

Zgodovina sprememb…

nejclp ::

dronyx je izjavil:

...ter pravilno je testenine z vilicami in žlico.

Italijani pravijo, da je to nepravilno in se uporablja samo vilice.

nejclp je izjavil:

dronyx je izjavil:

A ti meni zdaj praviš, da Pipanca še jesti ne zna? Pfffffffffff.

Po internacionalnih bontonih je pravilno oboje, ampak jaz se držim pravil glede na to, kako jed konzumira nacija iz katere izvira. plus pri Pipanci pa je videt, da misli, da komunicira s klientom in se samoreklamira, kakšne veze ima.

Nejči in smetenje o tem kako pipanca je špagete se ti zdi bolj pomembno od dejanske vsebine?
Vsebino je treba čim prej izriniti na prejšnjo stran, potem pa ljudje tako ali tako pozabijo, ane?

No, eni ne pozabimo. Še ta dodaten škandal golobje hunte kar naj bo tukaj.

Malce-offtopic (!!!), to mi je zanimivo, kar je omenil bbbbbb2024: kaj bi bili recimo preventivni ukrepi, ki jih lahko kot posameznik naredi, da ga ne posnamejo kot Pipance in tudi, kaj so največji namigi, da nekaj ni v redu oz. kje moraš biti previden in gledati kot (javno/poslovno - tudi če si visoko v eni firmi) izpostavljana oseba, da bi lahko bila nastavljena naprava za snemanje?

Zgodovina sprememb…

nejclp je izjavil:

dronyx je izjavil:

Menda ne za špagete? Jih potem kot otroci posrkaš...:))

FireSnake je izjavil:

Nejči in smetenje o tem kako pipanca je špagete se ti zdi bolj pomembno od dejanske vsebine?
Vsebino je treba čim prej izriniti na prejšnjo stran, potem pa ljudje tako ali tako pozabijo, ane?

No, eni ne pozabimo. Še ta dodaten škandal golobje hunte kar naj bo tukaj.

A sem jaz začel debato o tem, kako Pipanca je špagete?
Daj se pomiri, dobivam vtis, da gojiš nekakšno zamero do mene, ampak si Samaelu obljubil, da se boš vzdržal, jar se tiče osebnih obračunavanj.

Malidelničar je izjavil:

Malce-offtopic (!!!), to mi je zanimivo, kar je omenil bbbbbb2024: kaj bi bili recimo preventivni ukrepi, ki jih lahko kot posameznik naredi, da ga ne posnamejo kot Pipance in tudi, kaj so največji namigi, da nekaj ni v redu oz. kje moraš biti previden in gledati kot (javno/poslovno - tudi če si visoko v eni firmi) izpostavljana oseba, da bi lahko bila nastavljena naprava za snemanje?

Proti temu so najboljše varne sobe, kjer moraš pustiti vse zunaj, tudi telefone. Dostikrat na reznih sestankih vsak pride s svojim telefonom in ga dajo na mizo. Kako pa veš, da kateri od teh telefonov nima vklopljenega snemanja zvoka? Snema lahko kdo tudi s pametno uro itd. Kdor je paranoičen po naravi, so tole težki časi. Če nimaš pa kaj skrivat, si pa lahko brze skrbi.

dronyx je izjavil:

nejclp je izjavil:

dronyx je izjavil:

https://youtube.com/shorts/aG6mDw9X1hY?...

Malidelničar je izjavil:

Obstaja šolanje za to. Ne samo eno, serija šolanj. Na zahtevo naročnika, mi moramo to delati vsako leto, oni postavijo "normo", ter načeloma poslovno sodelovanje vežejo na uspešno upravljene tečaje. Obstajajo firme (tuje), ki taka šolanja ponujajo.

Vezano na ta šolanja, obstaja memorandum, ki ima več kot 30 listov, česa se ne sme.

Več kot to, težko povem.

Tile golobarji so sfalili na baznih zadevah. Recimo razpravljanje o službenih zadevah v javnih prostorih.

CharlieKK ::

nejclp je izjavil:

dronyx je izjavil:

nejclp je izjavil:

dronyx je izjavil:

Takoj zasmetit temo, če pride na dan kaj neugodnega. Vsebino pa ignorirat! :)

Zgodovina sprememb…

dronyx je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

Proti temu so najboljše varne sobe, kjer moraš pustiti vse zunaj, tudi telefone. Dostikrat na reznih sestankih vsak pride s svojim telefonom in ga dajo na mizo. Kako pa veš, da kateri od teh telefonov nima vklopljenega snemanja zvoka? Snema lahko kdo tudi s pametno uro itd. Kdor je paranoičen po naravi, so tole težki časi. Če nimaš pa kaj skrivat, si pa lahko brze skrbi.

Na take sestanke se hodi skozi detektor kovin in rentgenski skener. Kdor ima telefon, mora imeti tečaje opravljene v nulo, varnostno preverjanje skozi in samo uradno opremo. Kakšne pametne ure? Se hecaš?

bbbbbb2024 je izjavil:

Na take sestanke se hodi skozi detektor kovin in rentgenski skener. Kdor ima telefon, mora imeti tečaje opravljene v nulo, varnostno preverjanje skozi in samo uradno opremo. Kakšne pametne ure? Se hecaš?

Pa saj pravim, če se želiš res zaščititi, potem odpadejo razni telefoni, pametne ure, tudi svinčnik ima lahko vgrajen snemalnik zvoka ali celo kamero. Nekje sem videl sliko neke take varne sobe, kjer so tudi mize in stoli prozorni, da vidiš, če ti je kdo kaj montiral pod mizo. Seveda debata v gostilni ob špagetih in deci vina gre pa precej na zaupanje.

Zgodovina sprememb…

CharlieKK je izjavil:

nejclp je izjavil:

dronyx je izjavil:

nejclp je izjavil:

dronyx je izjavil:

Takoj zasmetit temo, če pride na dan kaj neugodnega. Vsebino pa ignorirat! :)

Nisem jaz začel debate o tem, kako se je špagete.
plus, jaz ne volim Goloba, vedno sem volil Levico. Veliko normalnih ljudi, ki jih poznam in bi sicer volili Levico, je na prejšnjih volitvah strateško volilo Goloba, da Jajo ne bi zmagal, tokrat je videti, da bo drugače, sodeč po anketah.

Torej je Pipanova bila izjemno izjemno naivna.
Nasploh takšne zadeve debatirati v restavraciji, ne vem no ....
Verjetno z njeno politično kariero dokončno konec, sploh če je v SD-ju povsem 'out'; jaz si ne predstavljam, da bi jo vzeli kje drugje.

Malidelničar je izjavil:

Nasploh takšne zadeve debatirati v restavraciji, ne vem no ....
Verjetno z njeno politično kariero dokončno konec, sploh če je v SD-ju povsem 'out'; jaz si ne predstavljam, da bi jo vzeli kje drugje.

Saj ni več v politiki, zdaj je zgleda lobistka. Podjetnica. Z vezami.

Malidelničar je izjavil:

Če drugega ne vsaj upam ve, kdo je sedel takrat nasproti mize in to očitno snemal. Če seveda ni fake AI (kar ni).

dronyx je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

Pa saj pravim, če se želiš res zaščititi, potem odpadejo razni telefoni, pametne ure, tudi svinčnik ima lahko vgrajen snemalnik zvoka ali celo kamero. Nekje sem videl sliko neke take varne sobe, kjer so tudi mize in stoli prozorni, da vidiš, če ti je kdo kaj montiral pod mizo. Seveda debata v gostilni ob špagetih in deci vina gre pa precej na zaupanje.

Pipanca je prekršila eno baznih pravil: o poslu (če je to posel) je razpredala v neki brezvezni restavraciji, v okolju, ki ga sploh ne kontrolira.

Saj ona po moje za take zadeve sploh ni vedela.

Zato me pa zelo čudi, a nimajo to kakšnih šolanj na vladi? To skoraj ne morem verjeti.

Zgodovina sprememb…

Nasploh se mi zdi, da v Golobovi vladi res niso dorasli položaju.
Delajo kar po domače.

Malidelničar je izjavil:

Delajo kar po domače.

Jap. To niti smešno ni. To so samo amaterski posnetki. Se pravi, že amaterji so prišli blizu tem golobarjem. No, Pipanca je SD, ampak vseeno.

Mislim, da so se jih lotili tudi profesionalci, samo ti delajo za gospodarje, ampak če je temu tako, pa potem se vlada RS bere kot odprta knjiga. Škodi nam lahko vsak, ki ima 5 minut časa in nastavi neko kamerico.

Malidelničar je izjavil:

Delajo kar po domače.

In tako se je tudi vladalo.
Kradlo na veliko ostalo ap bo, ko bo.
In na koncu ni bilo nič narejenega.

In zato poraz pravljično predstaviš, kot zmago:

Tole bo pa zagotovo še odmevalo.
Škoda, meni se je pipanca zdela še edina normalna od te golobje hunte. Pa se je na koncu izkazalo, da je njena naivnost naredila ogromno škode.

FireSnake je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

Delajo kar po domače.

In tako se je tudi vladalo.
Kradlo na veliko ostalo ap bo, ko bo.
In na koncu ni bilo nič narejenega.

In zato poraz pravljično predstaviš, kot zmago:

Škoda, meni se je pipanca zdela še edina normalna od te golobje hunte. Pa se je na koncu izkazalo, da je njena naivnost naredila ogromno škode.

Pa saj vidiš, da ima spletna stran 6 aneksov, zaenkrat še praznih? Za popizditi je ta Pipanca. Pipanca je samo naivna, nič drugega. Zanjo so vsi lepi, vsi prijazni.

Ko sem jaz začel delati v Bruslju, sem sodelavcu povedal, da ja, pisarna je v redu, oprema je v redu.
On mi je odgovoril, ja ta bazen poln morskih psov je res lep. 10 točk za umetniški vtis.

Zgodovina sprememb…

FireSnake je izjavil:

Odmevalo kje? MSM so pod nadzorom ene politične opcije pri nas in to bodo pač zbanalizirali. Glede na to, da Švarc Pipanova govori angleško predvidevam, da je sogovornik nekdo iz tujine? Ali je rekla da ima Kučan still a lot of behindd the scene influence? Kaj potem ima Janša prav, ko govori o stricih iz ozadja? :)

Zgodovina sprememb…

Morda je pa sogovornik tuji agent?
Mossad? :))8-)

Malidelničar je izjavil:

Morda je pa sogovornik tuji agent?
Mossad? :))8-)

Kdorkoli je že bil, jim je gate dol potegnil, kot se to reče v žargonu. Ampak kakorkoli že, jaz ves čas trdim, da se naša zunanja politika obnaša skrajno neracionalno, ko se je postavila na stran nasproti Izraela. Z Izraelom ni hecov, ker ima zelo veliko moč, tudi prek ZDA. Ne razumem, zakaj bi se s takim šel igrat zaradi nekih zadev daleč stran, ki jih sploh ne razumeš. Za domače potrebe pa zajebancija z Izraelom tudi ni pametna odločitev, ker to ne ostane neopaženo. Glede tega po moje še pridejo batine, potem se bodo pa čudili kako. ;)

Zgodovina sprememb…

Me pa zanima ali bodo prisluhi tudi iz drugega pola.
Ali je recimo Janša glede tega tako nepreviden.
Trenutno nič ne kaže (še), da bi se pojavili prisluhu ala Vizjakovo "trenje jajc".

Bellator ::

Janša IMHO ni težava in zato prisluhi niso potrebni. Če bo potrebno, ga bomo pač še enkrat obsodili, da je na neznanem kraju ob neznanem času od neznane osebe prejel podkupnino.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!

https://mojkviz.neocities.org/
««
34 / 35
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gre podjetnikom v Sloveniji res tako slabo? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
21612926 (1543) bm1973

Več podobnih tem