Forum » Problemi človeštva » Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 5.0
Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 5.0
nejclp ::
Malidelničar je izjavil:
Me pa zanima ali bodo prisluhi tudi iz drugega pola.
Ali je recimo Janša glede tega tako nepreviden.
Trenutno nič ne kaže (še), da bi se pojavili prisluhu ala Vizjakovo "trenje jajc".
Jajo pošteno pove, kako je res, mu ni treba prisluškovati, tudi skrajno levi pop tv bo zrihtal, če ga že lastniki nočejo:
https://x.com/i/status/2030167348397686...
Wrop ::
Se pa vidi, da se v Sloveniji počutijo varne ne glede kaj delajo. Kot riba v vodi.
Koliko funkcionarjev je prijavilo lobistične stike z lobistko - bivšo ministrico? Se ne bi čudil, če bi tudi kuverte letele pod mizo. V višini Thalerja ali dva.

dronyx ::
Zato @DemokratiSLO načrtujemo popolno reformo pregona korupcije in organizirane kriminalitete - ustanovitev SKOKa (specializirane tožilske enote za pregon korupcije in organizirane kriminalitete), spremembo NPU v posebno preiskovano enoto v podporo SKOKu in vzpostavitev posebnega odposlanca v KPV za boj zoper korupcijo.
Ministrstvo za pravosodje bo vodil strokovnjak, zato:
-ne bo več nedotakljivih
-za vse bodo veljala enaka pravila
-sodstvo bo dobilo vsa potrebna sredstva in avtonomnost, da bo lahko kršitelje kaznovalo.
Logarju ne bom pameti solil, ampak tudi Iranskega režima še dolgo ne bodo odstranili. Tako pri nas pač sistem deluje, tako deluje praktično od začetka te države in do danes se ni spremenilo nič. Kdorkoli pride na oblast, izkoristi ta sistem za lastne potrebe in še njemu kaj pade v žep. Tako da Logar, ne sanjaj! Na volitvah bo dobil dovolj glasov, da bo on odločil kdo bo novi mandatar in kakšne farbe bo vlada, potem pa še njemu kaj pade v žep. Kasneje pa lahko postane še lobist, ker kot pravi DŠP so pri nas glede tega zelo ohlapna pravila.
Po tistem videu z DŠP so mi zapasale ene špagete karbonara. Ona jih tako z užitkom je...Njami.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
c3p0 ::
Proti temu so najboljše varne sobe, kjer moraš pustiti vse zunaj, tudi telefone. Dostikrat na reznih sestankih vsak pride s svojim telefonom in ga dajo na mizo. Kako pa veš, da kateri od teh telefonov nima vklopljenega snemanja zvoka? Snema lahko kdo tudi s pametno uro itd. Kdor je paranoičen po naravi, so tole težki časi. Če nimaš pa kaj skrivat, si pa lahko brze skrbi.
Če te nihče dodatno ne prešlata, nima veze. Komu pa kaj brani imet še en telefon v drugem žepu, ali kako manjšo snemalno napravo? Obstajajo tudi motilci snemalnikov, oz. mikrofonov. Ampak to so že spy/varnostne vode.
Zdaj bodo očitno postali paranoidni ti "naši" politiki in bodo verjetno pisali na papir, potem pa zakurili.
Bi pa rekel, če se kot politik prodajaš nekomu, da še zraven nakladaš kako si dober in koga vse poznaš.
Upam, da jih tudi Mossad malo dobi s prsti v marmeladi, glede na vse izjave in dejanja.

Upam, da jih tudi Mossad malo dobi s prsti v marmeladi, glede na vse izjave in dejanja.
Ne jih še bolj strašit, kot so že prestrašeni, ker dobro vedo, česa vse je pa Mossad sposoben, če bi se res na njih spravil. Samo sem prepričan, da imajo trenutno vse svoje kapacitete polno zasedene drugje in nimajo časa za take malenkosti.
Še tako dobro izbrani neodvisni kadri se hitro izrodijo v svoje nasprotje. To je narava našega sistema, da hitro kvari.
Liberalizacija in privatizacija bo še najbolj pomagala. RTV na naročnino, privatne zavarovalnice, bolnišnice in deloma tudi šolstvo. Več pristojnosti občinam in manj državi. Zmanjšanje davkov in prispevkov na plače, nato bi lahko dvignili za odstotek ali dva davek na premoženje. Najvišja stopnja dohodnine bi morala biti pri 33 % najnižja pri 0 %. In dvigniti vse dohodninske osnove.
bbbbbb2024 ::
Malidelničar je izjavil:
Morda je pa sogovornik tuji agent?
Mossad?![]()
Pipanca razpravlja, da je šlo za "past" (aka potencialni bogati vlagatelji):
https://www.rtvslo.si/slovenija/po-sple...
OMFG
FireSnake ::
----------------------------------
pernati blefer je v ponedeljek (9.3.2026 na soočenjih na POP TV) rekel, da vsi derejo v Slovenijo.
da se je Renault odločil za Slovenijo.
Ta bedak res ne ve, da je Revoz obstajal veliko prej preden je on prišel na oblast?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()

bbbbbb2024 je izjavil:
OMFG
Očitno so ji plačali letalsko karto na Dunaj, postavili fejk spletno stran...To ni videti kot čisto amaterski job. Nekdo se je kar potrdil. Mogoče pa res Mossad ali pa celo CIA? Vrag si ga vedi, kaj vse je še ozvočeno. Po moje je restavracija Cubo bolje pokrita z mikrofoni kot studio 1 državne RTV.
Zgodovina sprememb…
Hkrati potrjuje, da so posnetki avtentični.
pernati blefer je v ponedeljek (9.3.2026 na soočenjih na POP TV) rekel, da vsi derejo v Slovenijo.
Ta bedak res ne ve, da je Revoz obstajal veliko prej preden je on prišel na oblast?
Po moje je res Mosad zadaj. Izraelci. Fajonka je sprožila past - in se sama znašla v njej. Ker je Slovenija stopila (odkrito) na stran Palestine, so Izraelci pripravili poseben sirup proti kašlju za golobarje & kobajagi naivne.

bbbbbb2024 je izjavil:
Po moje je res Mosad zadaj. Izraelci. Fajonka je sprožila past - in se sama znašla v njej.
Ne glede na to, ali je bil res Mossad ali kdo drug se morate tule zavedati, da marsikdo v tujini ve mnogo več o tej državi in kako zares v ozadju deluje, kot večina ki živi tu. Kako ta država zares deluje ne moreš izvedeti če gledaš RTV ali bereš Delo. Tujci niso sami bebci in ambasade tudi niso samo protokolarni objekti.
Zgodovina sprememb…
bbbbbb2024 je izjavil:
Po moje je res Mosad zadaj. Izraelci. Fajonka je sprožila past - in se sama znašla v njej. Ker je Slovenija stopila (odkrito) na stran Palestine, so Izraelci pripravili poseben sirup proti kašlju za golobarje & kobajagi naivne.
Meni se zdi to neverjetno.
Da bi se ukvarjali s našo žepno državico.
Ne pravim pa, da bi bilo nemogoče.

Zgodovina sprememb…
fur80 ::
bbbbbb2024 je izjavil:
Malidelničar je izjavil:
Morda je pa sogovornik tuji agent?
Mossad?![]()
Pipanca razpravlja, da je šlo za "past" (aka potencialni bogati vlagatelji):
OMFG
Pa kaki amterji so to u piz*** ma***. :D Avstrija ne izroča drugih vohunov, če ne špijoniraš proti Avstriji, zato je raj za nameštalke! :D Da greš pa na Dunaj k lobistom, moraš biti ma malo nor! :D
The Austrian vice-chancellor, Heinz-Christian Strache, resigned on Saturday after two German newspapers published footage of him apparently offering lucrative government contracts to a potential Russian benefactor.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
Malidelničar ::
bbbbbb2024 je izjavil:
OMFG
Očitno so ji plačali letalsko karto na Dunaj, postavili fejk spletno stran...To ni videti kot čisto amaterski job. Nekdo se je kar potrdil. Mogoče pa res Mossad ali pa celo CIA? Vrag si ga vedi, kaj vse je še ozvočeno. Po moje je restavracija Cubo bolje pokrita z mikrofoni kot studio 1 državne RTV.![]()
Zakaj pa od vseh ravno Cubo? Tja ne morejo nadomestiti, ker je Cubo povezan z Jankovićevimi - verjetno imajo varne sobe noter.
Obveščevalci bi bili naivni, če bi snemali ravno v Cubotu.
bbbbbb2024 je izjavil:
Glej, glede na objavljene prisluhe, kjer doslej še nihče ni uspel ovreči dejstva, da gre za resnične posnetke, to rabiš tako od oka 3-4 zaposlene, full-time, ker vsaj Vukovićko so snemali s tistim IR laserjem. To je oprema vredna cca 10k EUR. Pa še do 22.3. je daleč. Ampak glede na vse (do sedaj) objavljeno, je nekdo dal cca 1-2 mio EUR letno za operativce in opremo. To je lahko samo državna agencija, ne fizikalci, ki jim je dolgcajt.
Čisto zares mislim, da so tole Mosadovci. Ker tole ni neko priložnostno vlečenje na ušesa. Posnetki Pipance pa so zgovorni. Nekdo je plačal par k EUR, da se je Pipanca razgovorila. Kdo normalen to plačuje?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bbbbbb2024 ()

Malidelničar je izjavil:
Zakaj pa od vseh ravno Cubo? Tja ne morejo nadomestiti, ker je Cubo povezan z Jankovićevimi - verjetno imajo varne sobe noter. Obveščevalci bi bili naivni, če bi snemali ravno v Cubotu.
Sem parkrat prebral kar si napisal. Varne sobe v neki gostilni? Pa tega nima niti Sineloa kartel. Pa kaj za hudiča smo mi za ena mafijska država potem?
bbbbbb2024 je izjavil:
bbbbbb2024 je izjavil:
Glej, glede na objavljene prisluhe, kjer doslej še nihče ni uspel ovreči dejstva, da gre za resnične posnetke, to rabiš tako od oka 3-4 zaposlene, full-time, ker vsaj Vukovićko so snemali s tistim IR laserjem. To je oprema vredna cca 10k EUR. Pa še do 22.3. je daleč. Ampak glede na vse (do sedaj) objavljeno, je nekdo dal cca 1-2 mio EUR letno za operativce in opremo. To je lahko samo državna agencija, ne fizikalci, ki jim je dolgcajt.
Čisto zares mislim, da so tole Mosadovci. Ker tole ni neko priložnostno vlečenje na ušesa. Posnetki Pipance pa so zgovorni. Nekdo je plačal par k EUR, da se je Pipanca razgovorila. Kdo normalen to plačuje?
Bo zanimivo spremljati kaj se bo izvedelo.
Če sploh kaj.
levaki obtožujejo jajota in desnico. To pa verjamma, da levaki niso bili.
Na koncu je tvoja razlaga, da so se zamerili napačnim ljudem še najbolj logična.
Ker v ozadju se vlečejo niti, za katere mi sploh ne vemo.
Malidelničar je izjavil:
Zakaj pa od vseh ravno Cubo? Tja ne morejo nadomestiti, ker je Cubo povezan z Jankovićevimi - verjetno imajo varne sobe noter. Obveščevalci bi bili naivni, če bi snemali ravno v Cubotu.
Sem parkrat prebral kar si napisal. Varne sobe v neki gostilni? Pa tega nima niti Sineloa kartel. Pa kaj za hudiča smo mi za ena mafijska država potem?![]()
Na Dunaju je tega polno, to omogoča avstrijska
zakonodaja, ker so kao nevtralni. :)

Na Dunaju je tega polno, to omogoča avstrijska zakonodaja, ker so kao nevtralni. :)
To bi pa verjel da drži, ampak ne zaradi zakonodaje, ampak zaradi potrebe po tem. Na Dunaju ima sedež cel kup nekih svetovnih organizacij (vem za Opec) in se pač morajo kje na varnem dobivati. Zdaj ali bi jaz zaupal neki varni sobi v neki restavraciji? Absolutno ne!
Malidelničar je izjavil:
Sem parkrat prebral kar si napisal. Varne sobe v neki gostilni? Pa tega nima niti Sineloa kartel. Pa kaj za hudiča smo mi za ena mafijska država potem?![]()
Ja mi SMO mafijska država, itak.
Tako, da me to ne bi presenetilo.
V bistvu zanimivo, da teh prisluhov ni bilo že kdaj prej. Verjetno to tam 2014 pod Cerarjem ni bil ravno standard.
Na Dunaju je tega polno, to omogoča avstrijska zakonodaja, ker so kao nevtralni. :)
To bi pa verjel da drži, ampak ne zaradi zakonodaje, ampak zaradi potrebe po tem. Na Dunaju ima sedež cel kup nekih svetovnih organizacij (vem za Opec) in se pač morajo kje na varnem dobivati. Zdaj ali bi jaz zaupal neki varni sobi v neki restavraciji? Absolutno ne!
Ravno zaradi tega je raj. Zakonodaja pa pravi tako trenutno. Chat:
Kratek odgovor: trenutno (po javno dostopnih informacijah) v Avstriji načeloma ni kaznivo, če tujec vohuni za tujca – npr. Slovenec za Angležem – dokler dejanje ni uperjeno proti Avstriji ali njenim interesom. Vendar pa Avstrija aktivno pripravlja spremembe zakonodaje, ki bi takšno vohunjenje tudi kaznovale.
Spodaj povzemam natančno:
Kaj pravi sedanja avstrijska zakonodaja?
Obstoječi kazenski zakonik v Avstriji kaznuje le:
vzpostavitev ali delovanje tajne obveščevalne službe v škodo Republike Avstrije (kazni od 6 mesecev do 5 let) [newsgpt.ai]
delovanje vojaškega obveščevalnega servisa za tujo državo (do 2 let zapora) [newsgpt.ai]
To pomeni:
Če nekdo v Avstriji vohuni med tujci (npr. Slovenec o Angležu), to trenutno ni izrecno kaznivo, dokler ni prizadeta Avstrija ali njen interes. Avstrija je bila celo kritizirana kot “varna lokacija” za tuje obveščevalne dejavnosti, ker zakon tega ne prepoveduje.
Če je bilo nam to jasno, navadnim smrtnikom, kaj šele nekemu visokemu politiku, da se gre tam lobista v Avstriji in naštevaš politike kot hruške, moraš biti pač malo nor! Zakaj sploh Dunaj, ne bi se nekdo, ki je bil minister in to sodstva moral to vprašati, ali mu niso povedali, da se sploh na Dunaju ne lapa na veliko in podolgem in počez.? :D
Zgodovina sprememb…

Tole z Dominiko Švarc Pipan nikakor ne izgleda kot neko amatersko početje podmladka SDS ali kaj takega. Očitno so se zamerili nekomu, ki si je vzel čas za njih in vložil v to tudi nekaj sredstev. Je pa ob tem zanimivo, da recimo državni RTV objavi njen odziv, ne pa posnetkov ali povezave do spletne strani, kjer so ti posnetki dostopni. So tam na Kolodvorski same perle.
Verjetno še kaj pride zadaj. Verjetno, da ni bila edina gor?! :D

Tole z Dominiko Švarc Pipan nikakor ne izgleda kot neko amatersko početje podmladka SDS ali kaj takega. Očitno so se zamerili nekomu, ki si je vzel čas za njih in vložil v to tudi nekaj sredstev. Je pa ob tem zanimivo, da recimo državni RTV objavi njen odziv, ne pa posnetkov ali povezave do spletne strani, kjer so ti posnetki dostopni. So tam na Kolodvorski same perle.
Po moje golobarji s strahom odštevajo dneve do 22.3. Ker posnetki so čedalje bolj sočni. Čakam Tinciko in njene "prijateljice"... Da one niso šle v Dubaj na plačan kosiu in free avionsko karto, ma ne verjamem...
Lepo prosim, zdaj ne vem, malo sem v skrbeh za kokice. Mislite, da ameriško bombandiranje vpliva na ceno kokic? Ker verjetno bomo rabli še kak vagon.
bbbbbb2024 je izjavil:
Po moje golobarji s strahom odštevajo dneve do 22.3. Ker posnetki so čedalje bolj sočni. Čakam Tinciko in njene "prijateljice"... Da one niso šle v Dubaj na plačan kosiu in free avionsko karto, ma ne verjamem...
Lepo prosim, zdaj ne vem, malo sem v skrbeh za kokice. Mislite, da ameriško bombandiranje vpliva na ceno kokic? Ker verjetno bomo rabli še kak vagon.
Pa se ti ne zdi, da jih lahko reši ignoranca teh posnetkov s strani mainstream medijev, točneje RTV-ja, 24ur in komercialnih radijev (Val 202 ,Radio1)?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Malidelničar ()
Malidelničar je izjavil:
bbbbbb2024 je izjavil:
Pa se ti ne zdi, da jih lahko reši ignoranca teh posnetkov s strani mainstream medijev, točneje RTV-ja, 24ur in komercialnih radijev (Val 202 ,Radio1)?
Zdaj je že RTV dal eno objavo. Ne morejo reči, da je to AI Pipanca, kot zgleda kot prava Pipanca.
Čakam Tinciko. Če ne bo plesa ob drogu Tincike, potem naj gredo ti pri Mosadu v p*zdo mater, nesposobneži.
Vukovićko, vulgarno in grdo naj kar sami imajo.
A se oni zavedajo, da se bo meni pokvaril vagon kokic? Vagon?!?!?!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bbbbbb2024 ()
Utk ::
bbbbbb2024 je izjavil:
Malidelničar je izjavil:
bbbbbb2024 je izjavil:
Zdaj je že RTV dal eno objavo. Ne morejo reči, da je to AI Pipanca, kot zgleda kot prava Pipanca.
Čakam Tinciko. Če ne bo plesa ob drogu Tincike, potem naj gredo ti pri Mosadu v p*zdo mater, nesposobneži.
Ti imaš osnovno znanje kako to pridobiti.
Da nisi ti od zadaj za to sabotažo pernatih, capin?
Po moje bojo naslednji četrtek dali na spored nazaj Tarčo, ker karkoli so in še bojo v Tarči objavili, je samo božanje proti temu kar se objavlja zdaj.
Bojo mojo ljubico Eriko na kolenih prosili, naj jih blati
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
Sc0ut ::

CharlieKK ::
Tole bo pa zagotovo še odmevalo.
Odmevalo kje? MSM so pod nadzorom ene politične opcije pri nas in to bodo pač zbanalizirali. Glede na to, da Švarc Pipanova govori angleško predvidevam, da je sogovornik nekdo iz tujine? Ali je rekla da ima Kučan still a lot of behindd the scene influence? Kaj potem ima Janša prav, ko govori o stricih iz ozadja? :)
RTV je šla raje odmevno poročat o tistem "influencerju", ki je bil lačen. Vprašali so vsaj 5 "strokovnjakov" za njihovo mnenje o "napadu in nasilju" nad njim. Sami so lansirali intervju v medije zdaj se pa čudjjo zakaj se folk dela norca. To je to od novinarstva, sramota. Res pomembne in odmevne stvari pa gladko "spregledajo".
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CharlieKK ()
bbbbbb2024 je izjavil:
A ti misliš, da je samo ena ali en nasedla na zastonj bivanje, kosilo in prenočišče na Dunaju, ter klepet ob zastonj pijači? :D haha Zakaj nam to ne pade kdaj v zelje, jaz jim zastonj za par pirov povem vse moje težave! :D
Zgodovina sprememb…
bbbbbb2024 je izjavil:
Malidelničar je izjavil:
bbbbbb2024 je izjavil:
Ti imaš osnovno znanje kako to pridobiti.
Da nisi ti od zadaj za to sabotažo pernatih, capin?
Po moje bojo naslednji četrtek dali na spored nazaj Tarčo, ker karkoli so in še bojo v Tarči objavili, je samo božanje proti temu kar se objavlja zdaj.
Bojo mojo ljubico Eriko na kolenih prosili, naj jih blati![]()
Ne zdaj motit, ko mi čakamo Tinciko pri plesu ob drogu v Dubaju... Ker če tega ne bo, bo treba pri Mosadu reklamirati njihove storitve. Plus, račun jim pošljem za pokvarjen vagon kokic.

bbbbbb2024 je izjavil:
bbbbbb2024 je izjavil:
Tudi jaz sumim na Mossad, ker so preveč na skrivaj podpirali Ruse, Irance, Venezuelo.. Same poštene države. :)
Zgodovina sprememb…
Če si že itak pokvarjen, daj pizda malo več potegni, ne pa razliko med bolniško in plačo, đizus krajst.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Ali politika sodeluje z Repićem?
https://www.24ur.com/novice/slovenija/a...
"Malce drugačna vprašanja smo naslovili na stranki Resni.ca in Demokrati. Anžeta Logarja. Preverjali smo namreč informacijo na spletu, ali sta obiskala Repića oz. njegove prostore. Zoran Stevanović naj bi bil pri njem 27. januarja letos, Anže Logar pa nekaj dni pred tem."

Če prav vidim je bila domena stockardcapital.com registrirana že 2023? To se pravi da ta domena ni bila registrirana samo za ta nateg, ali...
Grok je našel, da naj bi ta firma objavljala tudi oglase za službe:
Operations Coordinator – Stockard Capital Lokacija: Greater London (London)
Plača: okoli £55,000 – £60,000 (odvisno od izkušenj in izobrazbe)
Opis: Podpora operativni infrastrukturi za nemoteno storitev strankam, dinamično okolje v wealth managementu.
Prijavni email: office@stockardcapital.com (mailto:office@stockardcapital.com) (kar kaže na povezavo s stranjo)
Vir: talents.studysmarter.co.uk in learn4good.com (objave iz začetka 2026, verjetno iz 2025)
Dodatno: Poudarjajo konkurenčno plačo, zasebno zdravstveno zavarovanje, fleksibilno delo in London kot odlično mesto za mreženje v financah.
Kratek zaključek: Poleg uradne strani (ki je zdaj down) in oglasov za službe so edine resne sledi v slovenskih medijih zaradi politične afere. Vse kaže na to, da gre za hitro postavljeno, verjetno lažno podjetje (shell company ali scam setup), ki je imelo namen predvsem v Sloveniji – ne pa na resno wealth management firmo z dolgo zgodovino. Če bi bila legitimna, bi imela več footprinta (LinkedIn, registracije, starejše reference), ampak ničesar takega ni.
Ni tole SDS.
Zgodovina sprememb…
Kot je še dejala, se je s predstavniki podjetja dobila dvakrat, enkrat v februarju in drugič pred nekaj dnevi, 5. marca, na Dunaju. Letalske vozovnice iz Zagreba in nastanitev na Dunaju so krili oni, kar je, kot je dejala, v poslovnem svetu v tujini povsem običajno, kadar je interes za sodelovanje na njihovi strani. "Zadeva je bila videti zelo avtentično, dobila sem se z dvema predstavnikoma, eden od njiju se je predstavil kot Američan, ki je dalj časa delal v Silicijevi dolini, nato pa se preselil v Združeno kraljestvo, kjer je skupaj s partnerjem iz Češke odprl investicijski sklad," je pojasnila.
Ocenjuje, da je bila "past" nastavljena z namenom vplivanja na volitve
Nekoliko čudno pa se ji je zdelo, da so jo na sestankih začeli spraševati o tem, kaj bi hoteli ljudje na položajih v Sloveniji v zameno za to, da bi podprli naložbo. "Pojasnila sem jim, da v Sloveniji to ne gre tako, da smo urejena država," je dejala. Zanimalo jih je tudi, kdo ima v Sloveniji vpliv, kakšen vpliv imajo konkretni ljudje. "To se mi je zdelo čudno, a sem se prepričala, da sem paranoična," je dejala Švarc Pipan.
Bi jo pa vprašal, če ji je sedaj vse jasno, če pojedla in popila je pa vse do konca? :D
Zgodovina sprememb…
PROTEINSKI ::
propaganda
dezinformacije
zavajanje volivcev
ustrahovanje volivcev
pritisk na medije
nadzor ali vpliv nad mediji
kupovanje glasov
klientelizem
korupcija
širjenje govoric
diskreditacija nasprotnikov
blatenje (kampanje blatenja)
manipulacija z javnim mnenjem
lažne ankete
bot mreže na družbenih omrežjih
lažni profili
koordinirane spletne kampanje
cenzura
prirejanje pravil volilnega sistema
zloraba državnih institucij
zastraševanje političnih nasprotnikov
zloraba javnih sredstev za kampanjo
PROTEINSKI je izjavil:
Janšisti so se začeli vpletati v volitve z ruskimi prijemi. Ruski prijemi vsebujejo naslednje sestavine:
propaganda
dezinformacije
zavajanje volivcev
ustrahovanje volivcev
pritisk na medije
nadzor ali vpliv nad mediji
kupovanje glasov
klientelizem
korupcija
širjenje govoric
diskreditacija nasprotnikov
blatenje (kampanje blatenja)
manipulacija z javnim mnenjem
lažne ankete
bot mreže na družbenih omrežjih
lažni profili
koordinirane spletne kampanje
cenzura
prirejanje pravil volilnega sistema
zloraba državnih institucij
zastraševanje političnih nasprotnikov
zloraba javnih sredstev za kampanjo
A daj no, da takole ješ, piješ in pametuješ ni kriv Janša, čeprav ga ne maram! :D Če si nor si nor, ajde, da bi bila lačna razumem, naj pove! :D Me pa znaima koliko je tale bivša ministrica že zapravila denarja, ko jo pokličejo po telefonu, da ima za par 10 000EUR bitkoinov v Nigeriji! :D
Zgodovina sprememb…

Zgodovina sprememb…
Če prav vidim je bila domena stockardcapital.com registrirana že 2023? To se pravi da ta domena ni bila registrirana samo za ta nateg, ali...
Grok je našel, da naj bi ta firma objavljala tudi oglase za službe:
Operations Coordinator – Stockard Capital Lokacija: Greater London (London)
Plača: okoli £55,000 – £60,000 (odvisno od izkušenj in izobrazbe)
Opis: Podpora operativni infrastrukturi za nemoteno storitev strankam, dinamično okolje v wealth managementu.
Prijavni email: office@stockardcapital.com (mailto:office@stockardcapital.com) (kar kaže na povezavo s stranjo)
Vir: talents.studysmarter.co.uk in learn4good.com (objave iz začetka 2026, verjetno iz 2025)
Dodatno: Poudarjajo konkurenčno plačo, zasebno zdravstveno zavarovanje, fleksibilno delo in London kot odlično mesto za mreženje v financah.
Kratek zaključek: Poleg uradne strani (ki je zdaj down) in oglasov za službe so edine resne sledi v slovenskih medijih zaradi politične afere. Vse kaže na to, da gre za hitro postavljeno, verjetno lažno podjetje (shell company ali scam setup), ki je imelo namen predvsem v Sloveniji – ne pa na resno wealth management firmo z dolgo zgodovino. Če bi bila legitimna, bi imela več footprinta (LinkedIn, registracije, starejše reference), ampak ničesar takega ni.
Ni tole SDS.![]()
Dojemaš bliskovito.
Malidelničar je izjavil:
24ur ravnokar obtožili Nepridiprava oz. Repića:
Ali politika sodeluje z Repićem?
https://www.24ur.com/novice/slovenija/a...
"Malce drugačna vprašanja smo naslovili na stranki Resni.ca in Demokrati. Anžeta Logarja. Preverjali smo namreč informacijo na spletu, ali sta obiskala Repića oz. njegove prostore. Zoran Stevanović naj bi bil pri njem 27. januarja letos, Anže Logar pa nekaj dni pred tem."
Kaj? Repić je ze 10 dni nazaj povedal, da je informacijo o tem, da se je 27. januarja sestal s Stevanivićem podtaknil enemu kriminalistu, nato pa je to informacijo NPU naprej predal novinarjem. Kakšne informacije na spletu?
A je ta pisunček malo pozabljiv, ne spremlja novic in slabo sledi toku dogodkov?

Po navedbah Švarc Pipan na objavljenih posnetkih tudi ni njenih kritik na račun prvaka SDS Janeza Janše in njegove avtoritarnosti.N1
Vse jasno. Jebene vohune je hotela prepričati, da je dejansko avtoritarni vodja pri nas JJ, kar pa so potem barabe izpustile, ko so objavile posnetke. Danes ne moreš zaupat več niti vohunom!
Golob bolj ali manj direktno diktira cene elektrike na eni in drugi strani, pa tudi njeno proizvodnjo.

lynxslo5 ::
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt
Ali so pa te stvari pri njemu in njegovih zelo poštimane, v kar pa tudi dvomim.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | komu boste dali glas na volitvah (strani: 1 2 3 4 … 51 52 53 54 )Oddelek: Loža | 99136 (50) | FireSnake |
| » | Parlamentarne volitve za 16 vlado RS (2025/26) (strani: 1 2 3 4 … 49 50 51 52 )Oddelek: Problemi človeštva | 174117 (1296) | KAVINSKY |
| » | Gre podjetnikom v Sloveniji res tako slabo? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 12928 (1545) | bm1973 |
| ⊘ | Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0 (strani: 1 2 3 4 … 225 226 227 228 )Oddelek: Problemi človeštva | 854511 (147677) | Samael |
| ⊘ | Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 3.0 (strani: 1 2 3 4 … 72 73 74 75 )Oddelek: Problemi človeštva | 350859 (155711) | BRBR |