Forum » Problemi človeštva » Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 5.0
Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 5.0
Temo vidijo: vsi
arnecan1 ::
Studio City je v 90s bil kar OK, sem ga redno gledal. Marcel (ki je kasneje prevzel vodenje), je sicer že od začetka bil tečen s svojim prekinjanjem sogovornika in nervozno govorico, ampak oddaja ni bil samo on. Kar je bil "Shitty" na koncu, je nekaj čisto druga in pričakovano ukinjen.
No, če je Erika s svojo ekipo izrazito desno usmerjena, se bi to lahko primerjalo. Pa ni. Marcel je pač skrajni levakar in ima celó oddajo, poimenovano po sebi. Ni na egotripu, sploh. /s
Ja, to mu je Jajo omogočil, ta egotrip. Pomoje je Marcel full vesel, ker so ukinili Studio City, ki ga pa niso zares ukinili, ker ni presedensa, da bi Jajo kaj ukinjal.
Najlepše je Marcela in njegov slog intervjuvanja zaključila Marina Abramović. Epsko. Kar siv je postal v obraz.![]()
Tole me pa zanima. Lahko poveš kje je postal siv v obraz?
https://365.rtvslo.si/arhiv/marcel/1750...
Če imaš črno-belo televizijo, pač ne vidiš.
Ali pa črno-bel pogled na svet https://www.metropolitan.si/scena/kultu....
A, sem si mislil, da ti je moral nekdo drug povedat, kaj moraš misliti.
P.S.: Tudi jaz sem kot otrok misli, da je Tito neke vrste super-duper Kim Džong Un, samo potem kot starejši to pač prerasteš. No, vsaj večina ljudi.
Viš, jaz pa tega nikoli nisem mislil. Zgleda sta me starša drugače vzgajala. Al mam pa možgane drugače natrenirane. Tudi k verouku sem hodil (in postavljal neumna vprašanja, da je bila kratkovidna nuna vsakič malce živčna), pa niti enkrat nisem pomislil, da bog obstaja.
Nekateri pač z leti in izkušnjami napredujemo, drugi pa nazadujejo.
FireSnake ::
Ti lahko predalčkaš mene, jaz pa tebe ne smem? Si pa res en hecko. Še tega si ne upaš povedat, koga boš volil.
Vidiš, spet podtikaš, zavajaš in lažeš. Ti si se spredalčkal sam.
Nadalje: jaz sem že velikokrat povedal, da sem in bom volil N.Si, ker še edini lajajo o gospodarstvu.
Veliko je bilo tudi povedanega o njihovem programu. Dejansko so skoraj edini, ki (dober) program, ki pokriva gospodarstvo, imajo.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
nejclp ::
Minimalna plača bi DANES bila 1050€, če on ne bi tega ukinil (to je izračunala GZS).
Ja, če ne upoštevaš obveznega zdravstvenega zavarovanja in prispevka za dolgotrajno oskrbo, kjer so zdaj sistemsko. V vsakem primeru mi plačamo, če gre v in iz proračuna ali pa privat zavarovalnicam.
Ti lahko predalčkaš mene, jaz pa tebe ne smem? Si pa res en hecko. Še tega si ne upaš povedat, koga boš volil.
Nadalje: jaz sem že velikokrat povedal, da sem in bom volil N.Si, ker še edini lajajo o gospodarstvu.
Veliko je bilo tudi povedanega o njihovem programu. Dejansko so skoraj edini, ki (dober) program, ki pokriva gospodarstvo, imajo.
A, OK, zdaj je jasno. Voliš Nsi, pa nisi desničar. Nsi, borci za interese kapitala, jasno. Pa z lopatami za sneg gradijo stanovanja. OK. Se opravičujem, če sem te predalčkav.
Studio City je v 90s bil kar OK, sem ga redno gledal. Marcel (ki je kasneje prevzel vodenje), je sicer že od začetka bil tečen s svojim prekinjanjem sogovornika in nervozno govorico, ampak oddaja ni bil samo on. Kar je bil "Shitty" na koncu, je nekaj čisto druga in pričakovano ukinjen.
No, če je Erika s svojo ekipo izrazito desno usmerjena, se bi to lahko primerjalo. Pa ni. Marcel je pač skrajni levakar in ima celó oddajo, poimenovano po sebi. Ni na egotripu, sploh. /s
Ja, to mu je Jajo omogočil, ta egotrip. Pomoje je Marcel full vesel, ker so ukinili Studio City, ki ga pa niso zares ukinili, ker ni presedensa, da bi Jajo kaj ukinjal.
Najlepše je Marcela in njegov slog intervjuvanja zaključila Marina Abramović. Epsko. Kar siv je postal v obraz.![]()
P.S.: Tudi jaz sem kot otrok misli, da je Tito neke vrste super-duper Kim Džong Un, samo potem kot starejši to pač prerasteš. No, vsaj večina ljudi.
Viš, jaz pa tega nikoli nisem mislil. Zgleda sta me starša drugače vzgajala. Al mam pa možgane drugače natrenirane. Tudi k verouku sem hodil (in postavljal neumna vprašanja, da je bila kratkovidna nuna vsakič malce živčna), pa niti enkrat nisem pomislil, da bog obstaja.
Jaz samo napredujem, že v štartu sem bil nevernik in nisem nikoli spoštoval avtoritete. Zato pa nerad goltam bulšit in faktčekam vse kar naserjete.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejclp ()
Minimalna plača bi DANES bila 1050€, če on ne bi tega ukinil (to je izračunala GZS).
Ja, če ne upoštevaš obveznega zdravstvenega zavarovanja in prispevka za dolgotrajno oskrbo, kjer so zdaj sistemsko. V vsakem primeru mi plačamo, če gre v in iz proračuna ali pa privat zavarovalnicam.
A, OK, zdaj je jasno. Voliš Nsi, pa nisi desničar. Nsi, borci za interese kapitala, jasno. Pa z lopatami za sneg gradijo stanovanja. OK. Se opravičujem, če sem te predalčkav.
Jaz samo napredujem, že v štartu sem bil nevernik in nisem nikoli spoštoval avtoritete.
In sedaj zagovarjaš Tita in njegov režim. Strašen napredek.
A si mal blesav? Kdaj sem pa zagovarjal Tita in njegov režim?
https://slo-tech.com/forum/t610449/p443...
Fak, vse do leta 2014 si šel prečesat moje poste? To ni zagovarjanje Tita, to je factchek. Tito se v zgodovino ni vpisal kot vojni zločinec, tako kot sta se recimo Hitler in Stalin. V zgodovino se je vpisal kvečem kot mehki diktator.
primoz4p ::
Manj čakanja na upravnih enotah? Na pošto tudi po vozniški izpit
Poslanci državnega zbora bodo danes odločali o predlogu zakona, ki bi del nalog upravnih enot prenesel tudi na poštne poslovalnice. Koalicija zakon podpira, saj po njenem mnenju pomeni približevanje državnih storitev ljudem in razbremenitev upravnih enot, medtem ko mu v SDS nasprotujejo. Zakon namreč prihaja ravno v času, ko Pošta Slovenije skrajšuje delovni čas nekaterih poslovalnic in spreminja načine prevzemanja pošiljk.
Hm, sem preveril, če se število zaposlenih v javni upravi zmanjšuje, pa temu ni tako. Na portalu GOV piše
Na podlagi podatkov Poročil o realizaciji SKN so bile pripravljene tudi primerjave zaposlovanja v državni upravi v obdobju zadnjih treh vlad:
* Vlada Marjana Šarca (september 2018 - april 2020) - 168 novih zaposlitev, ali 8,4 zaposlitve na mesec;
* Vlada Janeza Janše (april 2020 - maj 2022) - 701 novih zaposlitev, ali 28 zaposlitev na mesec;
* Vlada Roberta Goloba (junij 2022. - december 2025) - 770* dejanskih novih zaposlitev, ali 17,9 zaposlitve na mesec.
Poleg povečanja št. zaposlenih v javni upravi imamo tudi pospešeno digitalizacijo tudi AI se uvaja (z manj ljudi večji učinek)
Zakaj torej prenos storitev tudi na poštne poslovalnice?
Lastništvo je sicer državno.
Tudi lastništvo Nove Ljubljanske banke je nekoč bilo. Sedaj pa ima Republika Slovenija le 25% lastniški delež.
Sledi morda prenosu del nalog upravnih enot na poštne poslovalnice prihvatizacija Pošte in bomo potem nabijali "Grdi, grdi privatni sektor" in plačevali več? Pod katero vlado se to dogaja?
Poslanci državnega zbora bodo danes odločali o predlogu zakona, ki bi del nalog upravnih enot prenesel tudi na poštne poslovalnice. Koalicija zakon podpira, saj po njenem mnenju pomeni približevanje državnih storitev ljudem in razbremenitev upravnih enot, medtem ko mu v SDS nasprotujejo. Zakon namreč prihaja ravno v času, ko Pošta Slovenije skrajšuje delovni čas nekaterih poslovalnic in spreminja načine prevzemanja pošiljk.
Hm, sem preveril, če se število zaposlenih v javni upravi zmanjšuje, pa temu ni tako. Na portalu GOV piše
Na podlagi podatkov Poročil o realizaciji SKN so bile pripravljene tudi primerjave zaposlovanja v državni upravi v obdobju zadnjih treh vlad:
* Vlada Marjana Šarca (september 2018 - april 2020) - 168 novih zaposlitev, ali 8,4 zaposlitve na mesec;
* Vlada Janeza Janše (april 2020 - maj 2022) - 701 novih zaposlitev, ali 28 zaposlitev na mesec;
* Vlada Roberta Goloba (junij 2022. - december 2025) - 770* dejanskih novih zaposlitev, ali 17,9 zaposlitve na mesec.
Poleg povečanja št. zaposlenih v javni upravi imamo tudi pospešeno digitalizacijo tudi AI se uvaja (z manj ljudi večji učinek)
Zakaj torej prenos storitev tudi na poštne poslovalnice?
Lastništvo je sicer državno.
Tudi lastništvo Nove Ljubljanske banke je nekoč bilo. Sedaj pa ima Republika Slovenija le 25% lastniški delež.
Sledi morda prenosu del nalog upravnih enot na poštne poslovalnice prihvatizacija Pošte in bomo potem nabijali "Grdi, grdi privatni sektor" in plačevali več? Pod katero vlado se to dogaja?
primoz4p: ko sem misli, da pernati blefer ne more narediti večjih neumnosti.
Preprosto: ta človek je slabši, kot tele (pa zdaj žalim živali).
Upam, da ne rabimo razčlenjevati zakaj je tole ZELO slaba poteza.
Zopet predalčkanje. Očitno ne moreš iz svoje kože (nestrpen, nočeš razumeti in nuja, kar se tiče predalčkanja).
Glede drugega dela: če bi rad še kakšno informacijo kje so ga posrali lahko še jaz kaj naštejem. Ker se ne slepim in vsi imajo napake.
Preprosto: ta človek je slabši, kot tele (pa zdaj žalim živali).
Upam, da ne rabimo razčlenjevati zakaj je tole ZELO slaba poteza.
Zopet predalčkanje. Očitno ne moreš iz svoje kože (nestrpen, nočeš razumeti in nuja, kar se tiče predalčkanja).
Glede drugega dela: če bi rad še kakšno informacijo kje so ga posrali lahko še jaz kaj naštejem. Ker se ne slepim in vsi imajo napake.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
Fak, vse do leta 2014 si šel prečesat moje poste? To ni zagovarjanje Tita, to je factchek. Tito se v zgodovino ni vpisal kot vojni zločinec, tako kot sta se recimo Hitler in Stalin. V zgodovino se je vpisal kvečem kot mehki diktator.
Odvisno, kdo piše zgodovino. Če jo pišejo nemci potem ... citiram zapis v Financah iz leta 2007
Nemški časnik Bild je sestavil seznam dvajsetih največjih množičnih morilcev, ki so zaznamovali dvajseto stoletje. Med prvimi desetimi se je znašel tudi jugoslovanski voditelj Josip Broz Tito. Absolutno prvo mesto pripada kitajskemu diktatorju Mao Ce-tung, ki naj bi bil odgovoren za smrt petdesetih milijonov ljudi.
Avtorji članka so na deseto mesto postavili pokojnega predsednika Jugoslavije Josipa Broza Tita, saj naj bi bil v času 35 letnega predsedovanja odgovoren za smrt milijona ljudi.
Kako ne razumem, volil boš Nsi, ampak nisi desničar. Sicer govoriš kot desničar, razmišljaš kot desničar ampak nisi desničar in se ne deklariraš kot desničar. Ok, se opravičujem, da sem te predalčal.
Tudi Džingiskan ni vpisan v zgodovino kot zločinec. Še epske filme o njem snemajo.
https://slo-tech.com/forum/t813136/p786...
https://slo-tech.com/forum/t811930/p786...
Skratka kot otrok si Tita kljub pranju možganov v šoli gledal kritično, sedaj naenkrat najdeš opravičila za njegovo ravnanje?
Odvisno, kdo piše zgodovino. Če jo pišejo nemci potem ... citiram zapis v Financah iz leta 2007
Nemški časnik Bild je sestavil seznam dvajsetih največjih množičnih morilcev, ki so zaznamovali dvajseto stoletje. Med prvimi desetimi se je znašel tudi jugoslovanski voditelj Josip Broz Tito. Absolutno prvo mesto pripada kitajskemu diktatorju Mao Ce-tung, ki naj bi bil odgovoren za smrt petdesetih milijonov ljudi.
Avtorji članka so na deseto mesto postavili pokojnega predsednika Jugoslavije Josipa Broza Tita, saj naj bi bil v času 35 letnega predsedovanja odgovoren za smrt milijona ljudi.
Če bo splošno sprejeto mnenje, da je bil vojni zločinec, potem ne vem, zakaj bi jaz trdil drugače, ampak trenutno ni. Nimam nobene afinitete do Tita, kot tudi do nobenega drugega diktatorja. Tudi to bi pozdravil, da za vojnega zločinca deklarirajo Churchila, ker je zaradi njega umrlo 3 milijone Indijcev. Pa recimo bombardiranje Dresdna, uporabo kemičnega urožja proti neciviliziranim plemenom v Iraku etc. Se že veselim, da se bo z istimi vatli merijo. Ampak zaenkrat se tudi Churchil ni vpisal v zgodovino kot vojni zločinec.
Skratka kot otrok si Tita kljub pranju možganov v šoli gledal kritično, sedaj naenkrat najdeš opravičila za njegovo ravnanje?
Kje ga pa opravičujem?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejclp ()
Utk ::
Poslanci državnega zbora bodo danes odločali o predlogu zakona, ki bi del nalog upravnih enot prenesel tudi na poštne poslovalnice. Koalicija zakon podpira, saj po njenem mnenju pomeni približevanje državnih storitev ljudem in razbremenitev upravnih enot,
LOL. Se pravi bomo iste "storitve" plačevali dvakrat. Zaposlene na UE, tam ne bo zato niti enga manj, plus dodatno še Pošti.
Pošta, ki je tako ali tako kadrovsko podhranjena.
Ampak, kaj pernatega bedaka to moti?
Ampak, kaj pernatega bedaka to moti?
Poslanci državnega zbora bodo danes odločali o predlogu zakona, ki bi del nalog upravnih enot prenesel tudi na poštne poslovalnice. Koalicija zakon podpira, saj po njenem mnenju pomeni približevanje državnih storitev ljudem in razbremenitev upravnih enot,
LOL. Se pravi bomo iste "storitve" plačevali dvakrat. Zaposlene na UE, tam ne bo zato niti enga manj, plus dodatno še Pošti.
Storitev se bo približala ljudem in postala bolj dostopna … poglejmo primer podaljšanja prometnega dovoljenja:
* 5,48 EUR ... upravna enota
* 14.30 € ... AMZS
Daniel ::
To je res nerodno, ko niti 1600+ novih birokratov zaposlenih v zadnjih 4 letih ne utegne opraviti vsega dela.
Mimogrede, trenutno je na območju Elektra Maribor 44.147 odjemalcev brez napetosti. Sistem "vse na elektriko" v tem trenutku ne izgleda ravno najboljša izbira, četudi nas vodi energetski "genij"...
Mimogrede, trenutno je na območju Elektra Maribor 44.147 odjemalcev brez napetosti. Sistem "vse na elektriko" v tem trenutku ne izgleda ravno najboljša izbira, četudi nas vodi energetski "genij"...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Daniel ()
Podporo pa so zakonu napovedali v SD. Poslanec Soniboj Knežak je poudaril, da digitalizacija sama po sebi ne zagotavlja enake dostopnosti za vse, kar velja zlasti za starejše in za prebivalce manjših krajev."Predlagani zakon predstavlja razumen, sorazmeren in uporaben organizacijski odgovor na omenjene izzive," je dejal. V NSi zakon ocenjujejo kot nesistemski, a mu ne bodo nasprotovali. "Kljub temu lahko predlog prinese prebivalcem podeželja lažji dostop do nekaterih upravnih storitev in delno ublaži pritisk na ukinjanje poštnih poslovalnic," je povedal poslanec Franc Medič.
https://www.dnevnik.si/novice/slovenija...
Če povzamem, starejši, digitalno nepismeni (ali socialno ogroženi), na podeželju bodo plačevali več.
Socialno čuteči pa to.
Če povzamem, starejši, digitalno nepismeni (ali socialno ogroženi), na podeželju bodo plačevali več.
Socialno čuteči pa to.
Podporo pa so zakonu napovedali v SD. Poslanec Soniboj Knežak je poudaril, da digitalizacija sama po sebi ne zagotavlja enake dostopnosti za vse, kar velja zlasti za starejše in za prebivalce manjših krajev."Predlagani zakon predstavlja razumen, sorazmeren in uporaben organizacijski odgovor na omenjene izzive," je dejal. V NSi zakon ocenjujejo kot nesistemski, a mu ne bodo nasprotovali. "Kljub temu lahko predlog prinese prebivalcem podeželja lažji dostop do nekaterih upravnih storitev in delno ublaži pritisk na ukinjanje poštnih poslovalnic," je povedal poslanec Franc Medič.
Socialno čuteči pa to.
A sem kaj prezrl? So jim prepovedali, da grejo na upravno enoto?
Sprenevedanje, spet.
Spomni me: kje položnice plačujejo starejši. In koliko to pride?
Predvsem: kdo jih je poskusil izobraziti, kje lahko pridejo ceneje skozi?
Sprenevedanje, spet.
Moj sosed ma 91 let, pa jih je plačeval na bankomatu. Je rekel, da jih ne more več (NLB), ker so to neki ukinili ali kaj. V trenutku je zaštekal, ko sem mu pokazal, kako to naredit na spletu. Ne bit podcenljivi do starejših.
In dvojna merila pa to
Imeli smo Dodatno zdravstveno zavarovanje, ki je bilo prostovoljno.
Lahko si ga imel ali ne, lahko si bil zavarovan pri Vzajemni (Jaz zase, vi zame) ali pri kateri drugi privatni zavarovalnici.
Smo ga ukinili in uvedli Obvezen zdravstveni prispevk.
Cele litanije so napisane, kako je sedaj prav in pošteno ... za storitve javne uprave pa to ne velja?
Kaj pa zobozdravniki in dostopnost storitve?
Lahko preživiš samo z obveznim zdravstvenim zavarovanjem (in Obvezenim zdravstvenim prispevkom) ter ne ostaneš brez zob?
Imeli smo Dodatno zdravstveno zavarovanje, ki je bilo prostovoljno.
Lahko si ga imel ali ne, lahko si bil zavarovan pri Vzajemni (Jaz zase, vi zame) ali pri kateri drugi privatni zavarovalnici.
Smo ga ukinili in uvedli Obvezen zdravstveni prispevk.
Cele litanije so napisane, kako je sedaj prav in pošteno ... za storitve javne uprave pa to ne velja?
Kaj pa zobozdravniki in dostopnost storitve?
Lahko preživiš samo z obveznim zdravstvenim zavarovanjem (in Obvezenim zdravstvenim prispevkom) ter ne ostaneš brez zob?
PROTEINSKI ::
Sprenevedanje, spet.
Ti jih boš izobrazil tu na forumu, ko boš tipkal cele dneve bedarije in projiciraš svoje občutke na naključne bralce, ki imajo s tabo vred preveč časa v življenju.
Za te reči je dobro poskrbel Maljevac. Rezultati so odlični.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PROTEINSKI ()
No, Aleš 78, pokaži merljive rezultate maljevca...
Komaj čakamo, da jih vidimo.
Zdaj pa zares: kako dolgo se je posrani golob skrival pred Eriko?
Kolikokrat je bil v Tarči?
Natanko 0.
On bi o skrivanju?
https://siol.net/novice/slovenija/golob...
Natanko 0.
On bi o skrivanju?
Zgodovina sprememb…
harmonkar9 ::
No, Aleš 78, pokaži merljive rezultate maljevca...
Natanko 0.
On bi o skrivanju?
Pernati skrivač že na povolilno soočenje oktobra 2022 z Gospodom Janšo ni upal:
Janez Janša je po štirih letih in pol gostovanje v Tarči potrdil, Golob pa se z njim ni želel soočiti
Po tem se vidi velika razlika med skrivačem in vrhunskim politikom. Pernati z vlade ne upa priti v Tarčo, Gospod Janša pa brez težav pride iz opozicije v Tarčo na manj kot 5 let, ker je transparenten in ne skriva nič.
Zvonko 66: Delnice so zrasle 150%, ko je prišel Golob. Prej pa sam dol, dol, dol. Golob enostavno zna obrnit delniške trge. Baaaaaaaam!
Optimizem na vrhuncu - ne bo krize
Velik naval bodočih upokojencev: kako dolgo se čaka na izračun
Zaradi izjemno velikega števila zahtev za podatke o predvidenem času upokojitve in predvideni višini pokojnine imajo na Zavodu za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije spet polne roke dela.
Velik naval bodočih upokojencev: kako dolgo se čaka na izračun
Zaradi izjemno velikega števila zahtev za podatke o predvidenem času upokojitve in predvideni višini pokojnine imajo na Zavodu za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije spet polne roke dela.
Zakaj bi Janša hodil na soočenje na RTV, ki jo je Golob skupaj z voditeljico soočenja očistil janšistov. Naj si jo imajo.
Tako in tako nismo nič pametnega zvedeli. Vse o Palestini in nič o tem zakaj nam zdravstvo ne funkcionira.
Tako in tako nismo nič pametnega zvedeli. Vse o Palestini in nič o tem zakaj nam zdravstvo ne funkcionira.
Zakaj bi Janša hodil na soočenje na RTV, ki jo je Golob skupaj z voditeljico soočenja očistil janšistov. Naj si jo imajo.
Gospod Janša je bil oktobra 2022 v Tarči kot vodja opozicije, pernati pa še kot predsednik vlade ni bil, ker se boji resnice. Res pa je nas domoljube zdaj tudi Erika zahrbtno izdala, domoljubi bomo od zdaj bojkotirali tudi Tarčo, če je levaki slučajno ne bodo ukinili!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
shmandi ::
Nekomu očitno že malo voda v grlo teče, da si mora izmišljevati stvari...
https://siol.net/novice/slovenija/insta...
Zeitgeist ::
https://instrack.app/instagram/_robertg...
res hud naval
:D :D :D
Mislim pa za kako smotane nas imajo?
Kako zgleda kibernetski napad na IG profil, in kako to prepreči zaprtje na privat, ne more pa preprečit že sam IG?
Dimnik ::
https://instrack.app/instagram/_robertg...
res hud naval
:D :D :D
Mislim pa za kako smotane nas imajo?
In to pride razlagat na novinarsko konferenco ob izpadu elektrike.....komedija
Da mu nihče od 70 tisočih, ne bi dal glasu...itak je prišel samo zaradi volitev
Še sreča, da imamo v Sloveniji nepristranske medije, naprimer Planet TV in Nova24TV, kjer še obstaja novinarska etika. Ostalo je vse podkupljeno.
Cigan pernati zopet pozira z uniformo od civilne zaščite.
Reče, da si bo treba bivališče poiskati kje drugje. Torej: ljudje naj si sami poiščejo. Toliko je njemu za Slovence.
Obenem gobca o "napadu" na njegove internetne strani. Grozi, da bo napadalec odgovarjal.
Pa kaj oni mislijo, da je napadalec iz Sloveniji? Temu bedaku res ni jasno kako to deluje.
Vir: RTV popoldanska poročila 21.2.2026.
Reče, da si bo treba bivališče poiskati kje drugje. Torej: ljudje naj si sami poiščejo. Toliko je njemu za Slovence.
Obenem gobca o "napadu" na njegove internetne strani. Grozi, da bo napadalec odgovarjal.
Pa kaj oni mislijo, da je napadalec iz Sloveniji? Temu bedaku res ni jasno kako to deluje.
Vir: RTV popoldanska poročila 21.2.2026.
Zgodovina sprememb…
Napadli ste ga, ker dobro dela. 150% so šle delnice gor, največ v zgodovini. Obrnil je delniške trge, ko je prišel. Maljevac in Mesec pa sta dobra podpora.
Trol: zdaj pa mi razloži, kaj ima on z delniškimi trgi za opraviti.
Bodi zelo natančen. Predvsem glede konkretnih ukrepov nas zanima.
Poglejmo BDP: iz 2.7 (jajotova zapuščina) smo danes, kje že?
Spomni me malo, prosim.
Bodi zelo natančen. Predvsem glede konkretnih ukrepov nas zanima.
Poglejmo BDP: iz 2.7 (jajotova zapuščina) smo danes, kje že?
Spomni me malo, prosim.
Vse se je gor obrnilo ko je prišel Pernati. Samo poglej si NASDAQ, ko je nastopil Pernati in pristrigel peruti korupciji.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Gre podjetnikom v Sloveniji res tako slabo? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 9543 (29) | PROTEINSKI |