» »

Office (2024) telefonska aktivacija - številka?

Office (2024) telefonska aktivacija - številka?

Klemenn ::

Internet aktivacija ne gre več čez, možna pa je telefonska aktivacija. Številke tu niso uporabne, odzivnik ni več tak kot je bil včasih.

Ve kdo več, zna kdo več?Kam poklicati, da dobim tisti odzivnik kjer vtipkam mojo kodo oni pa mi povedo njihovo?

David Mayer ::

Ok, če praviš, da obstaja in je koristno. Navadno samo ključ vneseš in je, ne?

GUI pravi +38615853449 in/ali 0808028 - poizkusi. Sam, izgleda, ne znam priti do tega.

MIHAc27 ::

080 688 864

Drugač pa že od 2019 naprej se spravlja koda ponavadi v microsoftov račun. Za aktivacijo se potem vpišeš v račun, lahko pa seveda vpišeš tudi ključ. Vsaj za Home&Business verzije od 2021 ključa sploh ne dobiš več. Samo microsoftov račun.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MIHAc27 ()

Tudi na '080 688 864' ne pridem do avtomatskega odzivnika za vpis kode.

AI sranje.... probaj rečt da si poslovni... aktivacija office. Če ne deluje probaj angleško, če bo kaj bolj.
Alternativa bodi nerazumljiv, da ti vežejo živega človeka.
Alternativa 2: office iz travnika. Če imaš račun, se jaz ne bi sekiral.

Han ::

Massgrave - prvi zadetek na Guglu - minutka in Office je aktiviran. 8-)

_Denny_ ::

Microsoft silently kills Windows and Office phone activation and forces online activation with a Microsoft account — Windows users are now herded into an online-only portal for activation
https://www.tomshardware.com/software/w...
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 5080 16GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, TCL 55C7K 144Hz

No, to!

karafeka ::

A so tudi kms ukinli oz. ga mislijo? Imam že leta na serverju v lanu kms aktivator.

kms itak teče na tvojem strežniku.... jaz mislim,da to še ne bo kar tako ukinjeno.

Drugače pa, kar nekaj strank poznam, ki še vedno delajo na office 2007 in 2010

kixs ::

Han je izjavil:

Massgrave - prvi zadetek na Guglu - minutka in Office je aktiviran. 8-)

Tole

Ja, poznam te aktivatorje. Ampak če bi hotel nek dodaten software, ki je morebiten spyware, potem ne bi spraševal, a?

Si uspel rešiti ali ne?
Kaj dejansko je 'Internet aktivacija'?
Imaš sicer licenčni ključ?
Ne veš, kje ga v profilu ga redeemati ali kaj?

Nikonja ::

Določene ključe (sivi trg) lahko aktiviraš samo čez "phone activation", ampak imaš za kupit tudi ključe kateri se lahko online aktiviraju (online pomeni da ga uneseš direkt v Windovsih in takoj imaš aktivirane)
Jaz ta "sive" ključe kupujem že leta na gamers-outlet zase in za vse druge. Do zdaj nobenega problema in vsi ključi delajo. Aktivatorje pod razno ne dajem na računalnik, prebolim že teh 10 eur za normalen ključ.

Mi pa nismo elita - za ključ (za OS) plačamo 1-2€, kakšne 10€, nimamo mi naftnih črpališč. Enkrat sicer ni prijelo, sem 'kojci' prejel drugo preko support balončka, ki pa je, do sedaj nobenih težav, nikdar. Za office family 12 mesecev pa 65€, najbrž deluje, preverimo ob priliki. Lahko povem na ZS, če je interes.

kixs ::

Klemenn je izjavil:

Ja, poznam te aktivatorje. Ampak če bi hotel nek dodaten software, ki je morebiten spyware, potem ne bi spraševal, a?

Ce bi to poznal, ne bi pisal kar ne drzi.

Ok, mal smo skrenili.

Ampak ja, to je key iz teh strani kjer že v naslovu piše 'phone activation needed' in zgleda to ni več možno.

Pomaga to, če je res Microsoft v celoti odstranil phone activation?

Jaz nikjer ne vidim besede PHONE. 8-O

Klemenn, meni je sicer vseeno, takšna aktivacija mi ni blizu, v letu 2026 pa še toliko manj! Si poskusil, dela v redu ali so 'čisto' odrezali?

Ne (še) - denar za phone activation key so mi vrnili.

Kompliciraš, čeprav imaš na voljo ZASTONJ rešitev ali za 24 eur. V obeh primerih bo Office 2024 aktiviran takoj.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kje/kako kupiti MS Office (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
9714143 (381) David Mayer
»

Office 2013

Oddelek: Programska oprema
252194 (1746) darkolord
»

Izteka se možnost brezplačne nadgradnje na Windows 10 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
7130579 (23775) orreel
»

Poceni Win8

Oddelek: Kaj kupiti
449821 (8630) Mare2
»

Aktivacija Windows 7 že razbita (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
8824213 (12742) MrStein

Več podobnih tem