Forum » Na cesti » VW MK7 - Variant zvok v kabini
VW MK7 - Variant zvok v kabini
KraitPay ::
Imamo kakšnega poznavalca VW na tem forumu.
Kupil sem VW Golf - variant (2014) in ima napako, da nad 100km/h začne proizvajati malo čuden zvok nad voznikovimi vrati. Nekakšnemu vibriranju, ki proizvaja zvok. Guma okoli vrat izgleda ok.
Prejšnji lastnik pravi da je težava lahko v eni od gum na vratih? Ima kdo kakšno idejo oz. dober nasvet.
Kupil sem VW Golf - variant (2014) in ima napako, da nad 100km/h začne proizvajati malo čuden zvok nad voznikovimi vrati. Nekakšnemu vibriranju, ki proizvaja zvok. Guma okoli vrat izgleda ok.
Prejšnji lastnik pravi da je težava lahko v eni od gum na vratih? Ima kdo kakšno idejo oz. dober nasvet.
Scorpy84 ::
https://ibb.co/VpkPSdQJ
Verjetno imas problem s to plastiko ali pa manjkajo kaksne sponke, ki drzijo tapete, zaradi popravil. Veselo razstavljanje, pa ne biti presenecen ce je bil zaleten ali pa imel kaksne dodatne posege, kot je nadgradnja kaksne opreme pa jo vzel ven in ti zamolcal.
Verjetno imas problem s to plastiko ali pa manjkajo kaksne sponke, ki drzijo tapete, zaradi popravil. Veselo razstavljanje, pa ne biti presenecen ce je bil zaleten ali pa imel kaksne dodatne posege, kot je nadgradnja kaksne opreme pa jo vzel ven in ti zamolcal.
blackmack ::
Pri meni je škripala tista zunanja guma z dlačicami. Dlačice je bilo treba premazati z mehčalcem za perilo vsaj 1x letno pa je bilo ok.
KraitPay ::
https://ibb.co/VpkPSdQJ
To bi verjetno prihajal zvok iz vrat, ne nad vratim? Najbolj glasno je tik zraven tistega "nosilca" za roke nad glavo. Tisti ročaj za roke. Karkoli naredim, je zvok prisoten; pa sem se naslonil na vrata pa jih malo "dvignil", pa se naslonil ročaj za roke; nič ne pomaga.
Nekje po forumih berem da bi moral mazati "notranje" gume, če so "suhe" lahko drgnejo in proizvajajo "zvok"; kar mi je zopet znanstvena fantastika. Preverim oz. namažem.
nekoman ::
Imam golfa 7 karavan 2015
In k sreči ni bilo kakšnih podobnih zvokov...
Edin na voznikovih vratih je spodaj mal problem ker se guma ne vsede lepo na okvir vrat..
In k sreči ni bilo kakšnih podobnih zvokov...
Edin na voznikovih vratih je spodaj mal problem ker se guma ne vsede lepo na okvir vrat..
feryz ::
Ko se pojavi, vrata v roko primi. Lahko jih potisneš tudi proti ven.
In boš videl, če bo nehalo.
Meni se je to pojavljalo pri fordu, pri malo večji brzini in bočnem vetru.
Peljal sem avto na servis in tam so dobesedno s koli previjali vrata.
Ampak jim tega ni uspelo nikoli odpraviti.
Ne tesnijo dovolj in vibrirajo. Materiala je tam zelo malo, zato zvijanje vrat ne pomaga kaj dosti.
In boš videl, če bo nehalo.
Meni se je to pojavljalo pri fordu, pri malo večji brzini in bočnem vetru.
Peljal sem avto na servis in tam so dobesedno s koli previjali vrata.
Ampak jim tega ni uspelo nikoli odpraviti.
Ne tesnijo dovolj in vibrirajo. Materiala je tam zelo malo, zato zvijanje vrat ne pomaga kaj dosti.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Maxi skuterOddelek: Loža | 2537 (1969) | flipflop |
| » | HladilnikOddelek: Loža | 3098 (1916) | donvito |
| » | Ročica za odpiranje okna v avtu R5-CampusOddelek: Loža | 1457 (1365) | ta_ki_tke |
| » | Kako ugotoviti ali je bil avto karamboliran?Oddelek: Loža | 10697 (9755) | Scorpia |
| » | Pomoc pri nakupu avtomobila od 400k do 650 kOddelek: Na cesti | 5076 (3954) | SynTax64 |