Forum » Zvok in slika » Upravljanje PC-ja z Daljincem preko IR ki je na TV tunerju
Upravljanje PC-ja z Daljincem preko IR ki je na TV tunerju
barbo ::
Naslov vse pove. Rad bi uprevljal računalnik preko daljinca in IR-ja od TV tunerja. Ali je to komu uspelo. Imam Winfast TV2000 Expert in z daljincem bi rad upravljal tudi v programu kot je BS-player.
P.S. Ta tema ni ustrezna za oddelek Sedem umetnosti. Prestavljam v Zvok in slika in upam, da bo tam bolj umestno. Če ne, naj tvojo temo moderatorji še bolj ustrezno premaknejo. Moderatorka.
P.S. Ta tema ni ustrezna za oddelek Sedem umetnosti. Prestavljam v Zvok in slika in upam, da bo tam bolj umestno. Če ne, naj tvojo temo moderatorji še bolj ustrezno premaknejo. Moderatorka.
- premaknila iz Sedem umetnosti: DoloresJane ()
Predator ::
včasih smo take stvari delali z girderjem ( uporabi iskanje na levi, je bilo dosti tem o girderju), ne vem sicer kako je z plugini za programe in daljince sedaj ( moj "nov" tunner nima daljinca ) ampak poskusi
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()
smile- ::
Imam enako Tv kartico in sem sem malce ubadal z girderjem (edini program ki sem ga nasel da podpira nadzor preko tunerja) - zadeva zgleda perspektivna - ima tudi plugin za winfast2000 ampak meni ni hotel delati...
ce bos kaj uspel ugotoviti oz. najti program za to mi sporoci prosim! - jest sem ze obupal...
matija.g@volja.net
ce bos kaj uspel ugotoviti oz. najti program za to mi sporoci prosim! - jest sem ze obupal...
matija.g@volja.net
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB IR Sprejemnik za amaterje (IgorPlug-USB) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 28181 (11425) | eVro |
» | Daljinec za pc?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1878 (1516) | techfreak :) |
» | pc daljinecOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2023 (1864) | RobbyRS |
» | Ugašanje monitorja z daljincemOddelek: Programska oprema | 1219 (937) | ganzi |
» | IR daljinec ureja komp.Oddelek: Programska oprema | 1543 (1278) | thramos |