» »

Windows 11 25H2 BREZ iskanja internet povezave ob instaliranju

Windows 11 25H2 BREZ iskanja internet povezave ob instaliranju

WinXP ::

Živjo,snel sem dol 2 Windowsa 11 25H2 A OBA MI IŠČETA INTERNET povezavo, (vklopljen Ethernet ali WiFi) ki pa ju nimam,imam samo MOBILNI internet in če vklopim mobilne podatke IN PRISTOPNO TOČKO (HOTSPOT) mi zazna a pravi da je povezava na telefon SECURED,gesla pa nimam,ne vem kje bi ga dobil...

Še nekaj: Ali obstaja Win 11 verzija 25H2 BREZ da išče internet,samo da daš "SKIP" oziroma kot je to v 24H2, "I DONT HAVE A INTERNET" ?
Če kdo ve naj prosim da link od torrenta.

Instaliral sem vezijo 24H2,pa mi je v Windows Update napisalo da je Windows instalacija v napaki in da jo je treba v Windows Update popraviti,kar sem tudi storil a mi je vzelo 9,3 GB prostora in kreiralo četrto particijo 631 MB,ko pa probam instalirati iz Backupa z Acronis True Image mi pravvi,da ne more izvršiti instalacije brez da formatira vse particije na tem SSD M.2 NVmE disku. Groza. Z Macrium Reflectomsem probal,samo on z opcijo "Full" (ali Incremental) išče da vsak teden v ponedeljek ob 9.uri dela SAM FULL particije,ne da se to izklopit. Čisto sem obupan in razočaran,rad bi imel Windows 11 verzijo 25H2 ki ne išče interneta ob instalaciji,še posebej zato,ker bom čez kakšen mesec kupil nov računalnik SOCKET AM5 in bi rad instaliral vsaj na njega (če ne na tega socket AM4) verzijo 25H2. Prosim za pomoč in hvala vnaprej.
U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...
Wrong? No,no... Thats it... Pozz

Nikonja ::

A je res tolk teško uporabljat google?
https://www.google.com/search?client=op...

Tu na tem linku ki si ga dal https://techcommunity.microsoft.com/dis... piše da pritisnem Shift + F10 to open Command Prompt and type OOBE\BYPASSNRO where the two OO:s are letters, not number zeros. Then, press Enter
and the installer will restart allowing you to install with the option "Continue with limited setup" ie. without internet.

(bom šel probat) da NE IŠČE INTERNET povezave ... samo ne verjamem da mi bo uspelo...

Ales ::

WinXP je izjavil:

...imam samo MOBILNI internet in če vklopim mobilne podatke IN PRISTOPNO TOČKO (HOTSPOT) mi zazna a pravi da je povezava na telefon SECURED,gesla pa nimam,ne vem kje bi ga dobil...

Geslo nastaviš v nastavitvah telefona oz. naprave, na kateri si vklopil hotspot.

V nastavitvah hotspota torej nastaviš poljubno geslo.

lize ::

Iso snemi preko ms direktno.

To install Windows 11 with a local account offline, disconnect from the internet during setup, then use the Shift + F10 shortcut to open Command Prompt at the network screen and enter OOBE\BYPASSNRO to trigger a reboot, which unlocks the "I don't have internet" option to create a local user.

Ja,uspel sem z tem. Hvala. Lep pozdrav vsem.

Skyman ::

se veselimo tvoje nasledne nob teme:))

d4vid ::

Skyman je izjavil:

se veselimo tvoje nasledne nob teme:))

Sem kar presenečen, da se je zadeva rešila tako hitro in v 5 objavah. :))
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram

iloveboobz ::

:))ne govor prehitr
smoki

Skyman ::

Nov problem je sigurno pred vrati,samo da ga spusti win 11 v deskop:))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Skyman ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izšla je nova verzija Windows 11 25H2

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
317417 (1622) acookook
»

Procesor upgrade za WIN 11 prenosnik Akoya

Oddelek: Kaj kupiti
271766 (841) joez7
»

Microsoft res ne želi, da bi uporabljali Windows 11 brez spletnega računa

4712010 (4490) joez7
»

Nov laptop prvič uporabljam in ne morem instalirati windowsa - zahteva internet za pr (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
513373 (1513) GenZNPC
»

Microsoft si res želi, da imate spletni uporabniški račun (strani: 1 2 )

9115335 (9684) Lonsarg

Več podobnih tem