» »

Nov laptop prvič uporabljam in ne morem instalirati windowsa - zahteva internet za prvo uporabo - kaj narediti

Nov laptop prvič uporabljam in ne morem instalirati windowsa - zahteva internet za prvo uporabo - kaj narediti

1
2
»

pegasus ::

Op že leta izkazuje vzorce, ki jih z zanimanjem opazujem pri fotru - v smislu "mi smo to delali pred 30imi leti tako in tako, zakaj je danes vse drugače". In kot tu trdite, so winsi zakon za backwards compatibility. No, očitno to velja samo za api/abi del, za ui pa zagotovo ne. Zato moj fotr še vedno fura win2k v virtualki za en software, ki se najbolje sklada z njegovimi mentalnimi vzorci ... In zato je imho Unix/Linux mnogo boljši sistem. Če želiš, ga še vedno lahko uporabljaš na isti način kot pred 40imi leti ...

m0LN4r ::

Saj naceloma, winsi prepoznajo vse, razen ce je hardware se relativno sveze na trgu. Pri Acerju pa itak malo traja, da stvari pridejo v Update System Winsov.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ryzen 4600G in BSOD (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
1014054 (1740) Bye
»

Z 1.mesta mi da DVD-RW kar samodejno na 2. mesto v UEFI Biosu in NE SHRANI NASTAVITVE

Oddelek: Strojna oprema
141496 (1031) broken/link
»

Ob vklopu novega SSD M.2 diska PC noče delati z SATA 3 novim diskom - Problem verjetn

241217 (832) polde66
»

UEFI in LEGACY BIOS na novi matični plošči

221654 (1356) m3k

Windows 11 se ob bootu z DVD Dual Layer (8,5GB) NOČE ZAGNATI Windows Explorer pa ga 1

Oddelek: Operacijski sistemi
312684 (2335) WinXP

Več podobnih tem