☰

» »

Formula 1 2026

Formula 1 2026

««
49 / 51
»»

Ganon ::

Kako je z novejšimi F1 igrami? Včasih so bile to resne simulacije, sploh ko je bila na trgu konkurenca. Si se lahko ukvarjal z nešteto nastavitvami. Zdaj mi bolj delujejo kot arkade.

codeMonkey ::

Kako sploh vozis to danes, ko je toliko enih parametrov? Ce je vsaj priblizno realno, moras prej doktorirati iz dirkalnika. Se pa ne spomnim nobene, da bi bila resna simulacija. Mogoce rfactor?

BT52 ::

f1 JE VEDNO BILA ARKADA.

Alexius Heristalski ::

Video kaže več prehitevanj na Madringu. Torej zelo nerealistična igra.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

skyform ::

musicfreak je izjavil:

zdaj pa F1 na PCju s tem novim Nvidia DLSS 5 renderingom res gre na nov nivo po izgledu

Jaz igram vse racing igre z DLSS 5, ne morem več brez, ker je grafika tak nora da..., ampak PC pa fajn trpi.

codeMonkey je izjavil:

Kako sploh vozis to danes, ko je toliko enih parametrov? Ce je vsaj priblizno realno, moras prej doktorirati iz dirkalnika. Se pa ne spomnim nobene, da bi bila resna simulacija. Mogoce rfactor?

Ganon je izjavil:

Kako je z novejšimi F1 igrami? Včasih so bile to resne simulacije, sploh ko je bila na trgu konkurenca. Si se lahko ukvarjal z nešteto nastavitvami. Zdaj mi bolj delujejo kot arkade.

BT52 je izjavil:

f1 JE VEDNO BILA ARKADA.

Jop, nikdar ni bila simulacija po tem, ko je Codemasters prevzel licenco, ni kos niti F1 igram iz 90 in zgodnjih 2000 kaj še le Assetto Corsa F1 mod, ki je daleč najboljša simulacija F1.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: skyform ()

BT52 je izjavil:

f1 JE VEDNO BILA ARKADA.

Nikakor ne.

Ganon je izjavil:

BT52 je izjavil:

f1 JE VEDNO BILA ARKADA.

Nikakor ne.

Na konzolah je bila vedno arkada, na PCju pa od kar je licenco prevzel Codemasters. F1 2000, F1 2001, F1 2002 in F1 Challenge '99-'02 od EA Sports na PCju so pa bile the best za takrat. Na konzolah pa povsem nekaj drugega, precej arkadno. Naslednja najboljša zadeva po tem pa je bil rFactor in potem dolgo nič do Assetto Corsa F1 mod.

Zgodovina sprememb…

iRacing ima tudi F1 dirkalnike. Verjetno je to se najbolj dodelano. Vseeno na koncu kakorkoli obrnes, prevec realisticna F1 simulacija za navadne smrtnike ni smiselna, ker kot taka enostavno ne more biti igralna. Ti dirkalniki imajo oprijem, potem pa ga nenadoma brez opozorila zmanjka. Imajo zelo nelinearne karakteristike, kar je za igrice velik problem iz vecih razlogov. Eno je recimo, da povprecni igralci nimajo potrebnih sposobnosti, drugo pa, da ti te simulacije ne dajo potrebnih povratnih informacij, da bi vozil kot je treba, tudi ce znas. Vecmilijonski simulatorji ekip za to vsaj priblizno nekako se poskrbijo.

Ce hoces vsaj priblizno dobro izkusnjo, se drzis simulatorejv nekih vozil, kjer se tolerira vecji "slip angle". iRacing ima tu meni dovolj dobro izbiro.

Zgodovina sprememb…

BT52 je izjavil:

f1 JE VEDNO BILA ARKADA.

Mislim nekaj takega najblizje kar lahko dobis (pa se ne pove nicesar o priblizku na koncu, ker ekipa integrira lasten model)
Fpro started as an internal project in 2007 within an undisclosed Formula One team and was later made available for commercial release.

RFpro @ Wikipedia

Zgodovina sprememb…

Sem čist pozabil na iRacing. Jaz bi ful rad sprobal pravi F1 simulator. Me res zanima kak je to.

Ko vidim, da celebrity dobijo te priložnosti namesto kak hardcore fan mi kr slabo postane.

Tip nima pojma o pojmu kak sploh voziti simulator in takemu dajo priložnost, brezveze.

Ful preveč se vabi te Hollywoodske celebse v v garaže in na te zadave, namesto, da bi to počeli za fene z nekakšnim žrebanjem ali kaj podobnega.

Zgodovina sprememb…

DamijanD ::

piši Janji, ki je pri RedBullu, in naj komu kaj omeni...

Ogromna sprememba:

Skyman ::

Da ne bo kdo rekel nisem vedel

DIRKA JE V SOBOTO ob 13h!!

Nisem vedel :)

Alexius Heristalski ::

Nič ne bo, ker grem na trgatev.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Tilen88 ::

Jaz bom pomoje preveč pjan za gledat ob 13...

billy ::

z lepi se hvalite...

ZveeZ ::

Tilen88 je izjavil:

Jaz bom pomoje preveč pjan za gledat ob 13...

Bo dirka bolj zanimiva s 44 bolidi na progi:)

billy je izjavil:

z lepi se hvalite...

ne seri, so pisali komentarje trezni

Tko je, ne seri Bilče

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tilen88 ()

Za trgatev je dovoljeno bit nalit LOL

Edino kateri genij si je zmislil, da bo dirka v Soboto?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BT52 ()

Cr00k ::

Praznik v nedeljo se je zmislu...:)

Scorpy84 ::

BT52 je izjavil:

Za trgatev je dovoljeno bit nalit LOL

Edino kateri genij si je zmislil, da bo dirka v Soboto?

Ni privč ne zadnjič. Imajo neko slovesnost v nedeljo.

Tam ni heca okoli tega. Spomeniki in prazniki, posveceni padlim borcem, so sveti.

Audi pripeljal 14 posodobitev.... zaenkrat kaže 0,2 sekunde hitrejši paket, predvsem imajo nov pod... verjetno se bo jutri paket izkazal za bolj učinkovitega.

DamijanD ::

Na drugi strani pa AM v FP2 ni dosegel hitrosti najpočasnejše formule 2 :| GP2 engine

Mercedes bi še lahko dobil malo ADUO pomoči, ker so prepočasni. ;((

Ne vem, ta prednost je nenavadna, deluje kot anomalija. Specifika proge, najverjetneje.

Pirreli je v četrtek po treningih povedal, da bo ključno obdržat gume, sploh sprednje, v pravo temperaturno okno, zaradi dolgih ravnin. Mercedes je na treningu največ pridobil pri zaviranju in pospeševanju, kar kaže da najbolje obvladajo temperaturo gum.

Sicer pa Piastri se je lani razbil na kvalifikacija in na dirki, sedaj pa antonelli... da se ne bo ponovil, lanski scenarij?

Ziher ja.

ANT bo P1 na koncu hehe

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BT52 ()

Glede na hitrost Merca in dolgo ravnino bo Kimi kar veliko mest pridobil.

Zgleda da bo prej zgubil kot dobil :))

yikes ja,..

Kaki traktor je Ferrari, groza. Včeraj mi je bilo smešno, ko je Leclerc bil tako optimističen za danes, jaz sem vedel, da bodo ga pojedli kot za malico z to traktor Ferrari mašino.

Trše gume spet hitrejše kot mehkejše, tale Pirelli je taki joke.

Zgodovina sprememb…

ze vrsto let je pireli joke

Hadjar igra vlogo klovna, kot jo je včasih Barrichello.

Skyman je izjavil:

ze vrsto let je pireli joke

Ma ja že od samega začetka...

Redbull pa leti.

Zgodovina sprememb…

A stroll misle letos kaksno dirko koncati?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Skyman ()

Tudi Alonso končal. Kakšna je sploh prihodnost Astona Martina? Kako dolgo bodo Stroll in kompanija vztrajali? Toliko denarja za prazen nič. 8-O

pohvrh tega jih se cadilac nabija k je nova nova ekipa.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Skyman ()

Kretencr ::

Škoda za Aston martin in družino Stroll sem navijač se mi zdijo ok. Navijam že od zjutraj 4 ure pa ni šlo..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kretencr ()

Antonelli kar soliden damage limitation

evo SC

UUUUUUUUUUUUUUU DŽ DŽ

Kretencr ::

DEŽ?

Dez je pr njih na trgatvi..