» »

Obnovitev datotek uporabnika

Obnovitev datotek uporabnika

blackRa ::

Pozdravljeni.
Pomotoma sem na WIN 11 izbrisal napačnega uporabnika. Ko me je vprašalo sem izbrisal tudi datoteke tega uporabnika, torej vse.
Rad bi povrnil datoteke, ki so bile pod tem uporabnikom v mapi Dokumenti.

Ali kdo pozna neko zanesljivo rešitev za ta primer? Lahko je tudi plačljiva aplikacija, samo da vrne datoteke.

bastadu ::

Najbolj zanesljiva rešitev bi bila obnovitev podatkov iz backupa. Če tega ni, je prvo kot prvo šola za naprej, kot drugo pa takoj zdaj do nadaljnega ne uporabljaj več dotičnega računalnika in disk odstrani in ga priklopi v nek drug računalnik, nikakor pa ničesar ne zapisuj na ta disk, in potem poskusiš s softwearom za obnovitev podatkov (ti bo kdo drug svetoval kateri je ok) rešiti kar se da, ni pa to 100%, da bo sploh kaj iz tega in da boš dobil vse ali karkoli nazaj ... jaz s temi programi za obnovitev nimam toliko izkušenj, ker imam ustrezno poskrbljeno za backupe.

Če so ti podatki zelo pomembni je opcija tudi, da neseš disk neki firmi, ki se ukvarja z obnovo podatkov, ne bo pa čisto poceni ...

bemfa ::

Recuva.

Žal backupa ni..
Recuva takoj najde preko 900 000 datotek vendar, na koncu sporoča, da je našel 0, prezrl pa je 900 000+ datotek.
Poskusil bom še z EaseUS Data Recovery Wizard.

misek ::

Disk je HDD ali SSD? A ni pri SSD zadeva precej težje izvedljiva?

Disk je SSD. Zapisoval nisem nič na disk, razen dve namestitveni datoteki sem prenesel (še preden sem opazil, da nimam pravega uporabnika)

kixs ::

Pri SSD-ju kar pozabi na resevanje podatkov. It's gone...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

načini backup

Oddelek: Programska oprema
143069 (2638) misek
»

programi za reševanje podatkov so totalno neučinkoviti

Oddelek: Pomoč in nasveti
315203 (4396) AC_DC
»

Iskanje (izbrisanih) datotek

85111 (5020) Duhec
»

Recovery podatkov

51244 (1139) DragonHeart
»

SSD diski uničujejo digitalne dokaze (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
6122058 (17280) Jst

Več podobnih tem