Forum » Omrežja in internet » HP AIO - ni opcije Wi-Fi
HP AIO - ni opcije Wi-Fi
Jure27 ::
Pozdravljeni,
kupil sem Hp elite one 840 G9 AIO računalnik z licenčnimi windows-i 11.
Že ob zagonu računalnika, mi le-ta, ni ponudil opcije povezave z wi-fi omrežjem, tako da sem uporabil klasični UTP kabel za povezavo z internetom.
Tudi po kompletni inštalaciji win11 in vsemi posodobitvami v spodnjem desnem kotu ni opcije wi-fi povezave, tako da imam internet še vedno na ethernet liniji.
Tudi v nastavitvah ni opcije wi-fi.ja, prav tako v device menegeru ni driverja za wifi.
Kolikor gledam specifikacije, bi ta računalnik naj imel mrežno kartico z wifi.
V čem je problem, ali me lahko reši samo wi-fi usb adapter?
Najlepša hvala.
kupil sem Hp elite one 840 G9 AIO računalnik z licenčnimi windows-i 11.
Že ob zagonu računalnika, mi le-ta, ni ponudil opcije povezave z wi-fi omrežjem, tako da sem uporabil klasični UTP kabel za povezavo z internetom.
Tudi po kompletni inštalaciji win11 in vsemi posodobitvami v spodnjem desnem kotu ni opcije wi-fi povezave, tako da imam internet še vedno na ethernet liniji.
Tudi v nastavitvah ni opcije wi-fi.ja, prav tako v device menegeru ni driverja za wifi.
Kolikor gledam specifikacije, bi ta računalnik naj imel mrežno kartico z wifi.
V čem je problem, ali me lahko reši samo wi-fi usb adapter?
Najlepša hvala.
- spremenilo: Jure27 ()
residual ::
zdravo,
Ja ta PC bi naj imel Wifi E6...
preveri če windows propozna hardware - wifi kartico. V upravitelju naprav (zaženi Device manager). Če vidiš klicaj pri HW krtici pomeni, da je problem samo z gonilniki. Poišči na HP supportu driverje za tvoj PC.
Instaliraj nove driverje, ali pa poženi Win 11 update...
JE možno na PCju kje fizično izklopit Wifi (kakšen gumb na srtrani)? Včasih so to imeli laptopi.
Možno je tudi da je wifi kartica onemogočena. Klikni na ikono za omrežje pri uri spodaj z desnim gumbon na miški, in Odpri nastavitve omrežja in interneta. Potem klikni na Spremeni možnosti omrežne kartice. Tu vidiš vse omerčen vmesnike, LAN, Wifi... Nato preveri WiFi vmesnik če ni onemogočen. Drugače klikni nanj z desnim gumbom in ga omogoči.
Ja ta PC bi naj imel Wifi E6...
preveri če windows propozna hardware - wifi kartico. V upravitelju naprav (zaženi Device manager). Če vidiš klicaj pri HW krtici pomeni, da je problem samo z gonilniki. Poišči na HP supportu driverje za tvoj PC.
Instaliraj nove driverje, ali pa poženi Win 11 update...
JE možno na PCju kje fizično izklopit Wifi (kakšen gumb na srtrani)? Včasih so to imeli laptopi.
Možno je tudi da je wifi kartica onemogočena. Klikni na ikono za omrežje pri uri spodaj z desnim gumbon na miški, in Odpri nastavitve omrežja in interneta. Potem klikni na Spremeni možnosti omrežne kartice. Tu vidiš vse omerčen vmesnike, LAN, Wifi... Nato preveri WiFi vmesnik če ni onemogočen. Drugače klikni nanj z desnim gumbom in ga omogoči.
quadrok3100m ::
Pozdravljen!
Ne, ta model nima wifi za sigurno! Žal bo zato bo potreben usb wifi.
L.p
Ne, ta model nima wifi za sigurno! Žal bo zato bo potreben usb wifi.
L.p
mtošev ::
Serijsko številko naprave vpiši semle:
https://support.hp.com/us-en/products?j...
Potem pa potegni driverje za wireless...
imam win 11 pro, verzija 22H2, nekaj mi je posodobilo, zdaj pa piše, da je moja različica windowsov dosegla konec storitve?
driverje sem prenesel, ko zaženem se ne zgodi nič
v nastavitvah omrežna kartica samo ethernet nastavitve, wi-fi nikjer
v device maneger sem naložil wi-fi, vendar je zraven klicaj, posodobiti noče
Kako je možno, da leta 2025 model računalnika nima wifi opcije? ali imam samo prestaro verzijo win 11? Heh....
Kako je možno, da leta 2025 model računalnika nima wifi opcije? ali imam samo prestaro verzijo win 11? Heh....
Zvezdica27 ::
https://www.hp.com/si-sl/products/deskt...
će je to točno ta model, bi wifi moral imeti. Morda bi reinstall winsev pomagal.
Probaj z liveusb linux, če tam dela.
zz
će je to točno ta model, bi wifi moral imeti. Morda bi reinstall winsev pomagal.
Probaj z liveusb linux, če tam dela.
zz
bm1973 ::
imam win 11 pro, verzija 22H2, nekaj mi je posodobilo, zdaj pa piše, da je moja različica windowsov dosegla konec storitve?
To je zdaj kar "feature" Windows 11.
Nobenih mrežnih driverjev noter, niti za Win 11 računalnike.
Sem rabil en dan, da sem našel vse driverje za NUC Extreme 12. Je bil Intel res tako len, da to ni dodal v MS driver listo?
Kupil wifi usb adapter, zdaj dela...ne mislim več raziskovat dalje, je pa smešno, s čim se moram ukvarjat leta 2025.
sbawe64 ::
Serijsko številko naprave vpiši semle:
Tu si preveril, katere driverje ponuja ?
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order

iloveboobz ::
Kupil wifi usb adapter, zdaj dela...ne mislim več raziskovat dalje, je pa smešno, s čim se moram ukvarjat leta 2025.
to je bolj skill issue, kot karkoli druga.
smoki
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ! | [Windows 11] Debate, vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Operacijski sistemi | 245753 (1399) | pegasus |
| » | Nov laptop prvič uporabljam in ne morem instalirati windowsa - zahteva internet za pr (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3428 (1568) | GenZNPC |
| » | Računalnik na trenutke zmrzujeOddelek: Pomoč in nasveti | 5049 (3784) | LINKO |
| » | Namestitev Windowsov problem (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7105 (4133) | raceboy |
| » | Problem z wireless ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 2210 (1857) | AlphaOne |