» »

Onlyfans, FURS, drakonska kazen...

Onlyfans, FURS, drakonska kazen...

Temo vidijo: vsi
««
6 / 6
»
»»

Legon ::

Kako zabit moras bit, da res to verjames? In kako sele da take neumnosti javno izjavis?

johnnyyy ::

fur80 je izjavil:

Pa ne gre se samo zato, koliko ljudi zna pisati tožbe, odgovarjat na tožbe, vložit tožbo, iti na sodišče, vedeti kaj in kako če si tepen, zahtevati odškodnino, za otroke, subvencije, delitev premoženja, dedovanje,... . Jebo vas umori, še 1000 drugih stvari je!

Ja živimo v kompleksnem sistemu in tvoja in naloga vsakega je da prebere zakone in se ravna po njih, če stvari ne znaš pa lahko najameš nekoga drugega ki to naredi namesto tebe.

Pa vi se tukaj kregate okrog tega da je nekdo naredil napako in ga FURS kaznuje. Kaj naj tisti rečemo kjer je upravni organ kršil zakon? Lahko zaposlenim tudi rečemo saj niso vedeli?

Mato989 ::

fur80 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

@fur nima veze... tip je ignorantsko delal in naj zdaj plačuje, bo pač se zaposlil vzel kredit in odplačal...

:D Kolko si ti star? Pa kje boš ti dobil kredit, če ti država visi na rubežu in to 20 000EUR! :D pa ne dobiš kredita, razen pri Kavaškem klanu! :D Da tole odplačaš te reši plača nekje 3000EUR na mesec neto. To dobiš samo z garanjem v tujini. Ampak ja v Nemčiji bo težko, če nisi ravno majster, mogoče Švica kot pomočnik bagerista, pa lepo 1 sendvič na dan in spat, sicer mu je Švica res idealna, delaš gor 10 let in zadeva zastara, FURS nima kaj prdat po Švici! :D

Država če ti visi na rubežu ti bo tudi od rubeža ostala minimalna plača oz tisti procent... bo pač 3 leta odplačeval JEBIGA... naj se spoka delat ZARES ne pa fotkat po OF...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

bbbbbb2024 ::

fikus_ je izjavil:

fur, kaj si ti tudi not padu, so te našli, da tako zagovarjaš utajo , delo na črno, davkov,....

Poglej ti, pol trol, pol ork. To ti bodo Nizozemci povedali. Vsak davkoplačevalec lahko pričakuje, da se bodo sredstva, zbrana z davki, trošila po zakonih in racionalno.

Ne moreš vseh inšpicirati, pa če bi ti še tako hotel. Ker pol bi jih 500.000 delalo v tej državi, 500.000 bi pa špilalo inšpektorje.

Če je pa temu tako, pa je potrebno skrbeti, da se sredstva trošijo racionalno in v skladu z zakoni. Tako pravim jaz. Ker potem imamo davkoplačevalci poleg zakonov dober vtis in moralno obvezo, da davke plačamo.

Mene od popolne sreče po plačevanju davkov loči samo še, da obsodijo enega za TEŠ6 na 60+ let zapora, opankovića za prodajanje strojnic na kubike in neplačevanje faktur, zaradi katerih se je folk ubil. Nadalje, želel bi si, da se razčisti, kaj je genialni kosovajsasti konzul biznisiral z gotovino, ki jo je nosil v kufrih in kakšna je njegova vrhunska balkanska dragocena svetovalna vloga.

E, to me loči od moje popolne sreče pri plačevanju davkov.

Zgodovina sprememb…

zobnik ::

Bodi pošten, plačuj davke, prispevke pa nimaš problemov. Če kaj zaslužiš popoldne po službi pa odpreš še dejavnost in še tam plačuješ davke.
Ne vem zakaj folk namerno goljufa državo, ker jih bodo prej ko slej našli, okol hodijo vohuni, zbirajo dokazila in kaj imaš potem kazen.
Isto kot na naši kmetiji, ignorira se določene položnice potem so pa problemi.

Sam sem zadnjič moral plačat 1100 evrov, ne bom razlgala zakaj, ni bila kazen iz ceste niti nisem komu bil dolžan , pa sem v roku 2 ur po dobljenem domov že plačal na banki- pač taka je zakonodaja

Zgodovina sprememb…

• spremenil: zobnik ()

tikitoki ::

Problem je tudi, da ko potrebuješ zdravstveno oskrbo dobiš slabo in zakasnelo obravnavo.

delavec44 ::

Kaj nima tudi pokojnina kapico? Torej sposobni plačujejo precej več prispevkov kot se jim bo upoštevalo.

Če v letu priznanja odmerjena starostna pokojnina s pripadajočimi uskladitvami presega znesek starostne pokojnine za enako pokojninsko dobo, odmerjene od najvišje pokojninske osnove, se starostna pokojnina odmeri od najvišje pokojninske osnove.

Najvišja pokojninska osnova je štirikrat višja od najnižje pokojninske osnove.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delavec44 ()

johnnyyy ::

delavec44 je izjavil:

Kaj nima tudi pokojnina kapico? Torej sposobni plačujejo precej več prispevkov kot se jim bo upoštevalo.

Pokojnina ima kapico, samo tam je druga zgodba. Ti celo življenje delaš, na podlagi vplačil in dela se ti izračuna pokojnina in če jo presežeš neko mejo dobiš max pokojnino. Pri teh vplačilih pa je tako, da se ti nikamor ne šteje - torej v primeru da bi imel v službi super prihodke da bi imel max pokojnino, potem bi nekako šlo, ker tudi če se bi upoštevalo ne bi dobil več. Če je pa nimaš (kar večina nima) pa je tako, da te oropajo. To je nekako tako kot bi delal 40h delavnik in plačeval polne prispevke, pa bi rekli upoštevamo ti samo 30h.

BigWhale ::

Umirite se.
««
6 / 6
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prodaja robe na črno preko spleta (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
16016312 (360) Ganon
»

Kripto trading in davki 2020 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
681152324 (63264) Jerry000
»

Internetni zaslužek in davki (strani: 1 2 )

9228192 (18799) St235
»

Freelance (strani: 1 2 )

5017503 (15230) djmisq

Več podobnih tem