Slo-Tech - Pred poldrugim letom je Elon Musk preimenoval Twitter v X, ki je odtlej dostopen na domeni x.com in ima tudi nov, črn logotip. Domena twitter.com je seveda ves ta čas še vedno delovala, kar ni neobičajno - navsezadnje eDavki še vedno domujejo na edavki.durs.si. Elon Musk je precej bolj navezan na novo ime, zato bo twitter.com prenehal delovati.
To pa lahko oteži življenje uporabnikom, ki za prijavo uporabljajo dvostopenjsko preverjanje pristnosti z varnostnimi ključi (npr. Yubikey) in programskimi ključi (passkeys). Če so ti dovolj stari, da so povezani z domeno twitter.com, bodo v ponedeljek nehali delovati. Uporabnikom zato svetujejo ustvaritev novih ključev, dokler se še lahko prijavijo.
Novice » Omrežja / internet » X bo ukinil domeno twitter.com
tilen03 ::
X je kot Facebook -> samo še dinozavri, čudaki in kripto boti ga uporabljajo. Pardon, dinozavri ne uporabljajo X.
99.991% of over-25 population has tried ChatGPT.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Glugy ::
To ni več Twitter, v bistvu se mi zdi žaljivo temu skrupucalu še zmer rečt Twitter. Je X ker je tok blesav. Twitterja že dolgo ni več, ga je Musk že davno uničil.

endelin ::
Vse kar ni levo je apriori desničarsko trobilo
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: jest10 ()
skumpl ::
How Sky News investigated X's algorithm for political bias
https://news.sky.com/story/how-sky-news...
Our analysis shows that the platform is boosting right-wing content, extreme content, and politicians X owner Elon Musk favours.
Jaz bi rekel, da je tu vse jasno
Our analysis shows that the platform is boosting right-wing content, extreme content, and politicians X owner Elon Musk favours.
Jaz bi rekel, da je tu vse jasno

mtosev ::
RIP Twitter. No Twitter/X account imam že od 2009.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
NuMaN ::
Ne bom komentiral vsebine, ampak kako lahko nekdo zamemnja simpatičnega modrega ptička z generičnim črnim X-om brez duše takorekoč?
Imam 124,9 delnic Vzajemne.
Jarno ::
Jaz bi rekel, da je tu vse jasno![]()
X ni že dolgo ni Twitter. Sicer se včasih prikrade kaj čudnega na časovnico, tudi precej AI BS-ja.
Sky-News pa je britanski MSM, nuff said. Na britanskem otočju je sovražni govor marsikaj, npr. je nekdo bil aretiran zaradi zapisa normalne kletvice zoper Hamas, drugi nadlegovan od policije, ker je v Angliji nekoga prosil "please speak english". Take zadeve zveš na X-su, na Twitterju pa bi jih pometli pod preprogo, kot večina ostalih MSM.
Moderacija na X-su je takšna, kot je, bolj desni pa postaja zaradi česna in glogovih kolov, na katere so občutljivi "blueskyjevci".
Tako je, nekateri, kateri so vajeni protekcije moderatorjev, raje potem objavljajo drugod. Pa bi lahko tudi na X-su, ne bi bili temeljito moderirani.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!
#65W!
Squirrel ::
Take zadeve zveš na X-su..
Samo, a ni potem bolje, da X sploh obstajal ne bi? Da buteljni ne bi verjeli vsaki novici tipa "aretacija zaradi normalne kletvice zoper Hamas", ko ti pa že zdrav razum, seveda, če ga imaš še kaj, pove, da je zadeva okoli aretacije, če je ta sploh bila, potekala čisto drugače, iz drugih razlogov, ne pa zaradi "kletvice proti Hamasu", kot si nižje inteligentni osebki pogosto poenostavljeno razložite.
Tako se pa ljudje, buteljni, dobesedno hranite s takšnimi slaboumnimi dvovrstičnimi novicami, ki jo lahko objavi vsak naključni bumbar, zato, da vas vodijo na povodcu - vi pa temu še nazdravljate?
Torej okej, takšno neumnost si prebral na X-u in kaj zdaj?
Se počutiš razsvetljenega, je tvoje življenje nenadoma bolj polno in smiselno, ker se ti zdi, da veš nekaj več kot jaz, ki pa s takšnimi oslarijami za slaboumne ne izgubljam časa?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Squirrel ()
Jarno ::
No, ni bila neka objava, ampak video aretacije zaradi "F*ck Hamas!" na nekem družbenem omrežju.
Če so to kletvico recimo moderirali, potem si lahko predstavljaš nivo cenzure nad javnim mnenjem.
https://x.com/CitizenFreePres/status/19...
Če so to kletvico recimo moderirali, potem si lahko predstavljaš nivo cenzure nad javnim mnenjem.
https://x.com/CitizenFreePres/status/19...
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!
#65W!
Musashi ::
X gre levičarjem na organ ker dopušča vsa mnenja in "moderatorji" apriori ne brišejo vse, tako kot na slo-tech recimo, kar ni levo. Ko berejo resnico na X, ki je praktično nikjer več ne, postanejo levičarji povsem zmedeni in še bolj agresivni kot normalno.
Gregor P ::
Jaz bi rekel, da je tu vse jasno![]()
Da, točno takšno je tudi moje osebno opažanje, le še antivakserje ipd. bi še dodal, ki niso avtomatično desničarji.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
ripmork ::
Osebno se mi je zdel Twitter (kot brand) veliko bolj zapomnljiv in fejst, kot X. Ima pa Musk že od pamtiveka to X everything app vizijo, ki bo sčasoma mogoče imela več smisla.
Ka se pa primerjave socialnih omrežij tiče (svoboda govora, community notes namesto pristranskih woke cenzorjev na Meti), pa z leti ugotavljam, da je X absolutno boljši. Reklame, fake news, teorije zarot in prodajalci kačjih zvarkov so najdejo pa na čisto vseh platformah (FB po mojih opažanjih prednjači).
Ka se pa primerjave socialnih omrežij tiče (svoboda govora, community notes namesto pristranskih woke cenzorjev na Meti), pa z leti ugotavljam, da je X absolutno boljši. Reklame, fake news, teorije zarot in prodajalci kačjih zvarkov so najdejo pa na čisto vseh platformah (FB po mojih opažanjih prednjači).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ripmork ()
Osebno se mi je zdel Twitter (kot brand) veliko bolj zapomnljiv in fejst, kot X. Ima pa Musk že od pamtiveka to X everything app vizijo, ki bo sčasoma mogoče imela več smisla.
… “community notes” so razvili že prej na Twitterju pred Muskovim prevzemom; kaj pa je to svoboda govora, pa vam tudi pod razno ni jasno.
Daniel ::
Slaboumnost tudi.
Kot živ dokaz za to boš že vedel.
… “community notes” so razvili že prej na Twitterju pred Muskovim prevzemom; kaj pa je to svoboda govora, pa vam tudi pod razno ni jasno.
A nam boš razodel politično korektno definicijo?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Daniel ()
Ja, vsak dan vidim, kako onanirate na naključne dvovrstičnice, jih brez vsakršne kritičnosti, brez sekunde vložka v to, ali je objavljeno sploh res ali ne, povsem nekritično razpečujete naokoli.
Skratka, ja, razumem, da vam je všeč. Kratko, slaboumno, pa še vašemu narativu ustreza.
Ker zakaj bi se človek matral in pisal o stvareh, ki jih pozna, ko pa vam že vsako razmišljanje predstavlja napor - pa še X vam je s tisto vrstico ali dvema v oporo. Praise be!
So, what? V času Dorsey-a je bil to zgolj testni projekt "Birdwatch" na manjši skupini. Šele Musk je zadevo scale-al na vse uporabnike in dejansko spravil v obstoječo obliko.
Starejši ko sem, prekleto bolj mi je jasno, kaj je to svoboda govora, ja. Na Meti skrajno pristranski cenzorji (Oštro, Delič) brišejo nevtralno spisane spošltijve komentarje, ki si drznejo napisat neprijetna dejstva. Na X-u pač ne, ker tu woke-left nima kontrole. Zato jim ne preostane drugega, kot da zaklepajo komentiranje.
Ja, vsak dan vidim, kako onanirate na naključne dvovrstičnice, jih brez vsakršne kritičnosti, brez sekunde vložka v to, ali je objavljeno sploh res ali ne, povsem nekritično razpečujete naokoli.
Skratka, ja, razumem, da vam je všeč. Kratko, slaboumno, pa še vašemu narativu ustreza.
Ker zakaj bi se človek matral in pisal o stvareh, ki jih pozna, ko pa vam že vsako razmišljanje predstavlja napor - pa še X vam je s tisto vrstico ali dvema v oporo. Praise be!
Torej delajo enako kot ti ampak se s tem na hvalijo? Zanimivo, zelo zanimivo.
Kot sem zapisal, svoboda govora vam je marsikomu trn v peti. Kot tudi nezmožnost plasiranja zgolj "odobrenih" novic med ljudi. Ravno zaradi tega vas te paltforme tako zelo "žulijo". Upajmo, da nastane še kakšna, kjer cenzura ne bo imela domovinske pravice.
Utk ::
Levičarji bi imeli svobodo govora samo za tiste s katerimi se strinjajo.
Ja, na x-u je marsikaj s čimer se nihče normalen ne strinja. So what? Jaz tega ne dobivam prav veliko v feed, čeprav včasih namenoma iščem "obratno" vsebino da vidim kaj pravijo drugi. Kako vam to uspeva da dobivate same neumnosti pa ne vem...morda se bi morali malo nad sabo zamislit kaj tam klikate.
Ja, na x-u je marsikaj s čimer se nihče normalen ne strinja. So what? Jaz tega ne dobivam prav veliko v feed, čeprav včasih namenoma iščem "obratno" vsebino da vidim kaj pravijo drugi. Kako vam to uspeva da dobivate same neumnosti pa ne vem...morda se bi morali malo nad sabo zamislit kaj tam klikate.
A pa res ne morete vsaj v vašega Groka vtipakti, da vam pove, kaj je to svoboda govora, ker je več kot očitno, da tudi pod razno ne veste, kaj je to (in to kljub temu, da smo tu na Slo-techu to že večkrat predelali!)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
A pa res ne morete vsaj v vašega Groka vtipakti, da vam pove, kaj je to svoboda govora, ker je več kot očitno, da tudi pod razno ne veste, kaj je to (in to kljub temu, da smo tu na Slo-techu to že večkrat predelali!)
In kar želiš povedati je... Da ne boš šel na X brat novic in komentarjev, ker ti ni všeč kar prebereš? Za take so kontrolirani mediji z ustrezno mehko cenzuro ravno prava stvar. Nihče te ne bo pogrešal tam, kjer včasih izveš še kaj več kot iz "uradno odobrenih" medijev.
Kot sem zapisal, svoboda govora vam je marsikomu trn v peti.
Kot sem zapisal, slaboumnost tudi. Mi je pa jasno, da tega ne boš razumel. Slaboumnost...
Pa nima veze, boli me k tko zate kot za X. Aleš78, prevzem! To je tvoj kolega![]()
Glede na to, da si sam pričel z onaniranjem na niti ne dvovrstičnico ampak celo na enovrstičnico ohranjam svoje mnenje, da sam najbolje doživljaš slaboumnost.
Ne rabiš sedaj svojega alter ega vključevati v debato, da jo uničiš do konca. Nekaj kar vam marsikomu precej leži. Saj veš, mnenja, ki niso vaša so moteča.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Daniel ()
Zgleda da nekdo ne spremlja niti msm, ker natanko ta karikatura se je dogajala.
Vlade so od socialnih omrežij zahtevale cenzuro, ki je šla nad zakone o pozivanju k nestrpnosti, nasilju itd. Musk jim je prvi rekel fuck you. Če želite da nekaj cenzuriramo, nam pokažite zakon ki ga vsebina krši. S tem je naredil več za svobodo govora kot vsi msm zadnjih 20 let skupaj.
Vlade so od socialnih omrežij zahtevale cenzuro, ki je šla nad zakone o pozivanju k nestrpnosti, nasilju itd. Musk jim je prvi rekel fuck you. Če želite da nekaj cenzuriramo, nam pokažite zakon ki ga vsebina krši. S tem je naredil več za svobodo govora kot vsi msm zadnjih 20 let skupaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Kršenje svobode govora v absolutnem smislu (kot v Britaniji, kjer te za napačen tvit aretirajo) - zaenkrat k sreči tam (še) nismo.
Dokler je pa tu debata o primerjavi soc. omrežjih (kjer velja omenit, da so na Meti pristranski plačani cenzorji, na X-u pa precej bolj demokratični community notes-i), je pa za moje pojme precej jasno, na katerem mediju je svoboda govora večja.
Dokler je pa tu debata o primerjavi soc. omrežjih (kjer velja omenit, da so na Meti pristranski plačani cenzorji, na X-u pa precej bolj demokratični community notes-i), je pa za moje pojme precej jasno, na katerem mediju je svoboda govora večja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ripmork ()

Čudno da tudi kolačkoti uporabljajo X če je taka propaganda
Meni se zdi dosti večja propaganda 100 levih medijev proti ene parim desnim. To je res huda propagandna mašinerija
Vem pa zakaj je X moteč nekaterim. Ker je zelo vpliven kar se dosega tiče in ne moreš ga nadzorovati s političnimi pritiski ;-)
Poglejte Reporter. Iz desnega medija je novim lastnikom v par letih uspelo narediti medij ki tekmuje z Mladino hahaha in ga leva politika izkorišča za napade vsem ki se ne strinjajo z vlado
Meni se zdi dosti večja propaganda 100 levih medijev proti ene parim desnim. To je res huda propagandna mašinerija
Vem pa zakaj je X moteč nekaterim. Ker je zelo vpliven kar se dosega tiče in ne moreš ga nadzorovati s političnimi pritiski ;-)
Poglejte Reporter. Iz desnega medija je novim lastnikom v par letih uspelo narediti medij ki tekmuje z Mladino hahaha in ga leva politika izkorišča za napade vsem ki se ne strinjajo z vlado
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
hendriks ::
Zdaj še čakamo, da še FB uvede community notes. Pa bo Anuška odletela kot knof od gat. Ko se to zgodi, bomo lahko tudi na FB napisali kakšno desno. Danes je to precej cenzurirano.
Če je država kršila svobodo govora nekega posameznika (npr. ker je nekaj tvitnil proti državi ipd.), potem lahko to pade najkasneje na ESČP (članica Sveta Evrope je tudi VB), če je država dejansko kršila njegove temeljne človekove pravice in svoboščine. Ampak to še vedno ne pomeni, da vi razumete kaj svoboda govora dejansko je; ter da povsem mešete te pojme.
Zgodovina sprememb…

Če je država kršila svobodo govora nekega posameznika (npr. ker je nekaj tvitnil proti državi ipd.), potem lahko to pade najkasneje na ESČP (članica Sveta Evrope je tudi VB), če je država dejansko kršila njegove temeljne človekove pravice in svoboščine. Ampak to še vedno ne pomeni, da vi razumete kaj svoboda govora dejansko je; ter da povsem mešete te pojme.
Rabiš se pravdat + da prideš do esčp traja + rabiš denar.
... in kako lahko naredi nekaj brez pravne oz. zakonske podlage? Bodisi dela na podlagi neustavnega zakona (in lahko podjetje sproži ustrezne pravne postopke v državi), ali pa samovoljno brez zakona in tako zopet neustavno; oboje pade najkasneje na ESČP (če je država članica Sveta Evrope).
Sam sem zmagal v tožbi zoper Slovenijo na ESČP praktično brez finančnega vložka (ok moje delo in prej pridobljeno pravno znanje najbrž nekaj stane), je pa res trajalo 5 let (ker pač ni bila življenjsko nujna zadeva). Tako da ne mi reči, da se ne da, sploh pa ne za kakšno večje podjetje.
Sam sem zmagal v tožbi zoper Slovenijo na ESČP praktično brez finančnega vložka (ok moje delo in prej pridobljeno pravno znanje najbrž nekaj stane), je pa res trajalo 5 let (ker pač ni bila življenjsko nujna zadeva). Tako da ne mi reči, da se ne da, sploh pa ne za kakšno večje podjetje.
Zgodovina sprememb…
Musk jih ni tožil, samo rekel fuck you. Tudi tistemu iz evropske komisije.
Drugi so upognili hrbte.
Drugi so upognili hrbte.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
steev ::
Hm, nisem vedel da ja Yubikey vezan na domeno. A ni sam OTP generator? Kako je lahko vezan na domeno?
:|
Glugy ::
Levičarji bi imeli svobodo govora samo za tiste s katerimi se strinjajo.
Ravno obratno. Musk je govoril kako se mu gre za svobodo govora, potem ko je pa X prevzel je pa cenzuriral levičarje. Za desničarje je svoboda govora samo ko je njim prav. Je pa jasno da desničarji radi izvajajo "projeciranje". Obramba z tem da druge obtožiš tega kar sam počneš.
" He banned the account that tracked the movements of his personal jet. He then banned any journalist that reported on it. He then banned on journalists who reported on him banning journalists.
https://www.pbs.org/newshour/nation/jou...
.
He shadow-banned journalist Matt Taibbi because Taibbi refused to cease usage of Substack.
https://newrepublic.com/post/179067/twi...
.
He banned a bunch of left-of-center journalists, including Matt Binder.
https://mashable.com/article/elon-musk-...
.
He teamed up with the Indian government to censor a BBC documentary about human rights abuses performed by the Indian Prime Minster.
https://theintercept.com/2023/03/28/twi...
.
He suppressed the speech of critics of the Turkish President ahead of Turkey's election.
https://www.vanityfair.com/news/2023/05... "
X gre levičarjem na organ ker dopušča vsa mnenja in "moderatorji" apriori ne brišejo vse, tako kot na slo-tech recimo, kar ni levo. Ko berejo resnico na X, ki je praktično nikjer več ne, postanejo levičarji povsem zmedeni in še bolj agresivni kot normalno.
No če bi bilo to res bi bil tvoj komentar zbrisan pa ni. Resnica je samo to da ste desničarji premaknili sredino proti svoji desni ideologiji. Sredina je še zmer sredina pa če jo vi še tako radi identificrate kot levičarje.
Se vid da kopirate od Amerikancev vse. Pri njih so demokrati označeni kot levičarji pa čeprav imajo samo kapljo v morje levičarjev pri seb, kot stranka so pa korporativisti in delajo za kapital samo da nočejo tako divjega kapitalizma kot desničarji.
Zdej pa hočte še v Evropi uvest da je vse kar ni po vašem godu avtomatsko levičarstvo. Spet se gre za projekcijo ( Obramba z tem da druge obtožiš tega kar sam počneš ). Vse kar ni desno je za vas vse levo medtem ko obtožujete levičarje isto kar sami počnete samo da kot desničarji.
Moderatorji so dokaj nevtralni problem je samo da so se vaša prepričanja premaknila zarad raznih Joe Roganov in podkastniškega pranja možganov.
Musashi ::
Lol, ravno kontra, levičarji ste potegnili vse tako v levo da označujeta vse kar ni bilo včasih skrajno levo kar za fašiste. Na X redno tvita Mladina, 8.marec, SD, R. Kordiš, pol kabineta Maljevca in Meseca itd. Prava fašistična cenzurirana greznica...
Pa je kar indikativno da skrajni komunistični levičarji slotech moderatorje označujete za "dokaj nevtralne". Kar je dovoljeno nekemu Alešu ni dovoljeno niti približno nekomu s sredinskimi ali desnimi stališči. Vprašaj Samaela ali pa naroči jest da predlaga izbris...
Pa je kar indikativno da skrajni komunistični levičarji slotech moderatorje označujete za "dokaj nevtralne". Kar je dovoljeno nekemu Alešu ni dovoljeno niti približno nekomu s sredinskimi ali desnimi stališči. Vprašaj Samaela ali pa naroči jest da predlaga izbris...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Musashi ()
Ah, daj, že s tem vašim "skrajno" delujete smešni. Kot je nekdo drugi že zapisal na tem forumu je za vas skrajno vse, kar ne sovraži prav vsega, kar niste vi.
Vas se nekih 20 naserje, potem pa pride eno diametralno nasprotje vas v obliki Aleša, pa se od vsega težkega in hudega histerično mečete po tleh.
Kot je povedal Glugy, za vas sredina, nevtralnost in podobno ne obstaja. Tako zelo ste normalizirali ideologijo sovraštva, zatiranja, hujskaštva itd., da je potem že tista najhujša hujskaška izjava, ki praktično po vseh kriterijih spada pod hatespeech, v vaših glavah normalizirana. Če je brisana pa tako ali tako za vas pomeni že kratenje svobode govora.
Veliko vas je hujših od nekega tečnega Aleša samo normalizirali ste to kar počene vse dni na forumu medtem, ko je on je samo eden, z druge strani precej podoben vam, pa ta moment v primerjavi z vami bolj vztrajen.
Ko ga bodo ugasnili, onemogočili, da bo pisal, kot so že nekaj prejšnih njegovih identitet ali pa ko se bo naveličal sam, boste pa naprej neovirani harali, hujskali, pa tožili, ker vam bo kakšen promil tega tu pa tam brisan.
Daj, povej mi, koliko teh "skrajnih levakov" odpira na tem forumu svoje hujskaške teme? Mogoče, če vidim eno debatno temo na pol leta s strani, ki jo vi okarakterizirate kot levičarsko, v primerjavi s par sto vašimi hatespeech debatami na mesec, a vam se zdi, kot da ste vi reveži, zatirani, ker se nekdo tu pa tam oglasi in nasprotuje vaši ideologiji sovraštva.
Vas se nekih 20 naserje, potem pa pride eno diametralno nasprotje vas v obliki Aleša, pa se od vsega težkega in hudega histerično mečete po tleh.
Kot je povedal Glugy, za vas sredina, nevtralnost in podobno ne obstaja. Tako zelo ste normalizirali ideologijo sovraštva, zatiranja, hujskaštva itd., da je potem že tista najhujša hujskaška izjava, ki praktično po vseh kriterijih spada pod hatespeech, v vaših glavah normalizirana. Če je brisana pa tako ali tako za vas pomeni že kratenje svobode govora.
Veliko vas je hujših od nekega tečnega Aleša samo normalizirali ste to kar počene vse dni na forumu medtem, ko je on je samo eden, z druge strani precej podoben vam, pa ta moment v primerjavi z vami bolj vztrajen.
Ko ga bodo ugasnili, onemogočili, da bo pisal, kot so že nekaj prejšnih njegovih identitet ali pa ko se bo naveličal sam, boste pa naprej neovirani harali, hujskali, pa tožili, ker vam bo kakšen promil tega tu pa tam brisan.
Daj, povej mi, koliko teh "skrajnih levakov" odpira na tem forumu svoje hujskaške teme? Mogoče, če vidim eno debatno temo na pol leta s strani, ki jo vi okarakterizirate kot levičarsko, v primerjavi s par sto vašimi hatespeech debatami na mesec, a vam se zdi, kot da ste vi reveži, zatirani, ker se nekdo tu pa tam oglasi in nasprotuje vaši ideologiji sovraštva.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Squirrel ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Zaradi težav CenturyLinka ohromljen del svetovnega interneta, posledice tudi v SlovenOddelek: Novice / Omrežja / internet | 8221 (6029) | M.B. |
| » | Facebook s piškotki sledi tudi po odjaviOddelek: Novice / Zasebnost | 13858 (11379) | Gregor Spagn |