Forum » Strojna oprema » NUJNO! disk WD 1200JB
NUJNO! disk WD 1200JB
zare ::
Ima gdo kakšne izkušnje s tem diskom? Jaz ga imam, vendar z njim zaradi glasnega delovanja in škrtanja nisem zadovoljen. Običajno delovanje ali napaka?
|KoRn| ::
Pri meni je 80GB model od WD-ja (JB) zelo glasna, v normalnem delovanju (idle) je glasen ko reaktivc, da ne omenim, kako je ko se zacne kaj dogajat v njem (branje, pisanje...)
Buggy ::
Imam dva 1200JB-ja eden star pol leta in en nov. Star ima zelo piskajoc idle zvok, pri novem tega ni opaziti. Ko diska delata sta oba tiha. Je pa mozna razlika zaradi fizicne strukture diska. Stari imajo 3x40 GB plate novi pa 2x60 GB. Kaj pa kaj opcija Accoustic managment ki jo je mozno enablati - vsaj D-tool pravijo da se da, kdo morda ve s cim?
zare ::
OK, stvar je taka, pri meni je bil disk glasen, ker je bil pač pokvarjen (mehanska okvara), kupil sem ga v EnaA in prijazni prodajalci so mi obljubili, da mi ga zamenjajo v parih dneh, ker ga trenutno nimajo na zalogi. Ko ga dobim, bom poročal o ugotovitvah, morda bo komu prav prišlo ob nakupu novega diska. Vsekakor pa velja eno: www.enaa.com je pravi naslov!
Timmah ::
moje izkusnje z WD diski so zlo slabe. 97% diskou k so hin k pridejo k nm u servis je WDjevih ostalo pa ibm.
se najmn problemov so nam delali samsung in maxtor diski
to je moja izkusnja ker mojemu kolegu pa WDjck ze 4 leta lepo dela.
se najmn problemov so nam delali samsung in maxtor diski
to je moja izkusnja ker mojemu kolegu pa WDjck ze 4 leta lepo dela.
donde esta francesca
Tr0n ::
To je zelo razlicno. Jaz WDje uporabljam ze od kar imam PCja in to je ze mnogo, mnogo let in se vedno mi vsi laufajo brez tezav in brez kaksnih bad sektorjev :).
DjTonic ::
Jaz sem mel sposojenega WD-ja 120GB JB več kot en mesec in moram povedati, da me ni preveč navdušil. Poleg izjemno glasnega delovanja je bil še počasnejši od enakovrednega Maxtorja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 160gb sata disk: WD, Maxtor ali Seagate? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5052 (3624) | Jaffa |
» | maxtor vs wdOddelek: Kaj kupiti | 1820 (1322) | boštjan |
» | Kateri trdi disk? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 10565 (7750) | Keyser Soze |
» | Vprašanje za lastnike hittachi/ibm 120gb 8mb in wd 120gb 8mbOddelek: Kaj kupiti | 1784 (1456) | CaqKa |
» | Kateri TIH trdi disk?Oddelek: Kaj kupiti | 1611 (1341) | wishmaster |