Forum » Na cesti » Brisalci ne pašejo na avto
Brisalci ne pašejo na avto
Temo vidijo: vsi

FiReFTW ::
Kupil sem te brisalce:
Bosch Aerotwin AP26U
Bosch Aerotwin univerzalna metlica ustreza kar 99% vozil.
To omogočajo 4 priloženi adapterji, s pomočjo katerih je metlica združljiva z 10 različnimi rokami brisalcev, kar je 6 več kot pri sistemu Multi-Clip.
Če ustreza 99% vozil zakaj potem noben od teh adapterjev ne paše na moje brisalce pri Peugeot 508? wtf...
Bosch Aerotwin AP26U
To omogočajo 4 priloženi adapterji, s pomočjo katerih je metlica združljiva z 10 različnimi rokami brisalcev, kar je 6 več kot pri sistemu Multi-Clip.
Če ustreza 99% vozil zakaj potem noben od teh adapterjev ne paše na moje brisalce pri Peugeot 508? wtf...

Anney ::
Itak da paše, sestavit je treba pravi adapter. Ne pašejo samo tisti ki so širši (po utoru), kar pa je redkost.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

kriptobog ::
Kupil sem te brisalce:
Bosch Aerotwin AP26U
Mogoce je pa tvoj avto v tistem 1%

Ribicija ::
Sodeč po sliki adapterjev je številka 4 ali 2 tista, ki jo moraš uporabiti skupaj z novo metlico in bo šlo na tvoj avto. Malo bo treba kombinirati, ampak še nisem naletel na avto, da ne bi šlo s temi nastavki zmontirati.

delavec44 ::
Jaz ga čisto razumem, da če prvič to delaš, ni trivialno. Pa še veš ne, če paše in ne boš kaj polomil. Jaz sem se isto lovil, pa nimam 2 levih rok.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()

Furbo ::
Ne išči isti adaptor, kot je obstoječi, ker imajo ti drugo logiko. Samo poglej navodila in ugotovi kateri pašejo na tvoj nosilec brisalca.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

floyd1 ::
Priklop starega brisalca je tak, spodaj:
Te nastavki pa nobeni niso isti, še najbolj podoben je 4 ampak tudi je malo drugačen
ni čudno, če nosiš tko zmuckano/staro trenirko, je jasno da tud enih bogih brisalcev ne znaš zmontirat.
Take hlače še psu v pesjak da bi na njih ležal nebi dal, sorry :) zihr ubavu v kakem baubau al pa aldi vrjanta
Je zdaj, po tem žaljenju, kaj lažje pri duši?
Tipičen primer komentarja, ki sicer soliden, informativen forum spreminja v greznico.

Daniel ::
Imam tudi sam še kakšne take hlače, pa se mi gladko jeb* kaj si drugi mislijo. Če ne upajo na ulico brez hlač, ki jim še listek iz trgovine visi ven je čisto njihov problem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Guma na brisalcuOddelek: Na cesti | 7246 (6037) | Gambino |
» | Vgradnja novih sedežov (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 14473 (11547) | mat xxl |
» | Brisalci (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 17808 (15866) | GrimReaper |
» | Brisalci na voziluOddelek: Na cesti | 10949 (8337) | ...:TOMI:... |
» | avtobrisalci: super dobri, tihi in ne predragi ?Oddelek: Na cesti | 4563 (3931) | RejZoR |