Forum » Loža » Težava z neodzivanjem s.p.-ja
Težava z neodzivanjem s.p.-ja

DimmniBurek ::
Živjo, imam zelo neljubo situacijo, avto imam pri kleparju/ličarju že 2.5 leta, da bi ga zrihtal in prebarval, vendar se tip ne loti. Zakaj nimam pojma. Jaz imam čisto vest, vedno sem bil spoštljiv, razumel vse možne situacije (bolezni, smrt v družini, izgovore, whatever we call them). Nato sem mu malo zatežil naj mi pošlje stanje avta, ker se ga je baje lotil in je tip popizdu in v SMS napisal naj pridem po avto. Ampak se mi tip od julija ne javi. Včasih celo odpiše na SMS, na telefon se mi ne javlja.
Ker rabim vleko, da grem po avto ni glih enostavno kar it tja, ker jo moram najet. Tudi ni glih najbližje.
Dokler ima on moj avto, sem v slabši situaciji, ker ga lahko parkira na dež (avto je brez šip) ali še kaj hujšega.
Zadnja ideja je, da grem s kolegom z vleko tja in pač v primeru da bo težaven, pokličem policijo. Papirje imam pri sebi, s katerimi dokazujem lastništvo.
Kaj drugega lahko sploh še naredim? Večkrat sem mu že napisal, da "jutri" pridem, pa pač tip ne šmirgla in se potem premislim, nazadnje je bila situacija, da so imeli smrt v družini in sem potem za 2 tedna vse skupej pustu stat, ker nisem pizdun.
Ker rabim vleko, da grem po avto ni glih enostavno kar it tja, ker jo moram najet. Tudi ni glih najbližje.
Dokler ima on moj avto, sem v slabši situaciji, ker ga lahko parkira na dež (avto je brez šip) ali še kaj hujšega.
Zadnja ideja je, da grem s kolegom z vleko tja in pač v primeru da bo težaven, pokličem policijo. Papirje imam pri sebi, s katerimi dokazujem lastništvo.
Kaj drugega lahko sploh še naredim? Večkrat sem mu že napisal, da "jutri" pridem, pa pač tip ne šmirgla in se potem premislim, nazadnje je bila situacija, da so imeli smrt v družini in sem potem za 2 tedna vse skupej pustu stat, ker nisem pizdun.
There Is No Stronger Drug Than Reality

tony1 ::
Hja, tole ni ravno enostavno mehanično popravilo avta, ampak očitno pravi projekt. In če si še tako potrpežljiv, mislim, da bi po pol leta lahko mirno avto odpeljal. V takem času se naredi zelo veliko, tudi če se na avtu dela le po dve uri dnevno ene dvakrat na teden. Pa se ni naredilo nič.
Skratka, če avto po pol leta ni zrihtan, in ni bil, ga odpelji, ker ga tale model ne bo nikoli zrihtal.
Ni tvoj problem zakaj ne (lenoritis, preobilica dela, depresija, izgorelost, kaj jaz vem kaj še vse), to je posel, ki ni bil narejen. Dolžan nisi nič, pejt po avto in odpelji, glej da boš dobil ključe in konec.
Pa še nasvet: če si lahko bil brez tega avta 2 leti in pol, se vprašaj, če ga sploh rabiš. Je ta avto, realno, vreden več kot nič? Se splača vlagati v razbitino?
Razmisli o tem, če bi ga z avtovleko odpeljal kar na odpad. Ena jeba manj, lej.
Skratka, če avto po pol leta ni zrihtan, in ni bil, ga odpelji, ker ga tale model ne bo nikoli zrihtal.
Ni tvoj problem zakaj ne (lenoritis, preobilica dela, depresija, izgorelost, kaj jaz vem kaj še vse), to je posel, ki ni bil narejen. Dolžan nisi nič, pejt po avto in odpelji, glej da boš dobil ključe in konec.
Pa še nasvet: če si lahko bil brez tega avta 2 leti in pol, se vprašaj, če ga sploh rabiš. Je ta avto, realno, vreden več kot nič? Se splača vlagati v razbitino?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tony1 ()

DimmniBurek ::
Fak no, vzemi vleko in pojdi po avto.
Al pa faking nekaj trolat...
Pridem tja in ga ni doma. 300km in cel dan v nič. Super ne?
Hja, tole ni ravno enostavno mehanično popravilo avta, ampak očitno pravi projekt. In če si še tako potrpežljiv, mislim, da bi po pol leta lahko mirno avto odpeljal. V takem času se naredi zelo veliko, tudi če se na avtu dela le po dve uri dnevno ene dvakrat na teden. Pa se ni naredilo nič.
Je projekt ja, definitivno pa ni ničvreden. Vztrajal sem toliko časa, ker vem da ko se dec loti naredi dobro, vmes sem tudi jaz imel druge bolj važne stvari v življenju.
Težava je da se tip ne javi na telefon, jest ne razumem, kako se ne naveliča avta v delavnici in mene, k ga skoz klicarim.
There Is No Stronger Drug Than Reality
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: DimmniBurek ()

Reveža jebe perfekcionizem, in se težko spravi k delu, ker ni ziher, če bo stranka (ali še huje, on sam) z njim zadovoljna. V primerjavi z osebnostno motnjo je tvoje teženje kot krtina v primerjavi s hribom...
Če placa v delavnici ne rabi, očitno bolj malo dela.
Tudi v razbit e30, če ni ravno M3, se ne splača vlagati... Je res vredno kleparsko več let popravljati tako dobro razbit avto, da ima šipe razbite?
Če placa v delavnici ne rabi, očitno bolj malo dela.
Tudi v razbit e30, če ni ravno M3, se ne splača vlagati... Je res vredno kleparsko več let popravljati tako dobro razbit avto, da ima šipe razbite?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tony1 ()

Tody ::
Jebo te kje si najdu 300 km stran ličarja? a to si se šel namenoma zajebat al? Pač če hočeš avto si vzemi cel vikend ne samo en dan in lepo pojdi tja v petek in soboto in nedeljo enkrat ga boš že dobil pa vrjetno veš kdo je to (vsaj upam) poiščeš njegov naslov in vprašaš kakega od družinskh članov.

Jarno ::
Po mojih izkušnjah sodeč je zadaj navadno kombinacija naveličanosti nad določeno sorto strank in finančnega interesa.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!
#65W!

delavec44 ::
David Mayer je izjavil:
Nekaj praktičnih nasvetov.
Mogoče ima pa OP bolj kaj podobnega tej web seriji.

c3p0 ::
2,5 leta ni nič. Potrpljenje. Dober ličar se avta loti v roku 5 let in ga 5 let še rihta. Rezultat je vreden čakanja.

Ganon ::
Vmes pa s.p. ali pa stranka pobegne v grob... Razbit avto pa ostane spomenik, ki ga še zanamci preklinjajo.
Detektor sarkazma ti je odpovedal.
Avtorjeva zgodba je tako ekstremno bizarna, da je z njima obema nekaj hudo narobe, če je resnična.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ganon ()

val46 ::
Ah bejž no...2 leti pa pol, 300km stran? Če ni ravno Ferrari 250GTO in če ni ta model najboljši restavrator avtomobilov na celem svetu, je vse to sam trolanje. Sploh ne vem zakaj se oglašam v to temo, ker s tem sam hranim trola, ampak mi je tolk absurdna, da sm mogu...

d4vid ::
Hja, kleparji in ličarji vsaj kar jih jaz poznam, so ratali dokaj leni in radi samo prešravfajo kupljen del. Sem klical par poznanih tu okoli za poškodovan bok avta, pa od nobenga nič. En bi rad prek zavarovalnice, drug ni našel nadomestnega dela...
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
Zgodovina sprememb…
- spremenil: d4vid ()

Vmes pa s.p. ali pa stranka pobegne v grob... Razbit avto pa ostane spomenik, ki ga še zanamci preklinjajo.
Detektor sarkazma ti je odpovedal.
Avtorjeva zgodba je tako ekstremno bizarna, da je z njima obema nekaj hudo narobe, če je resnična.
C3po se zaje6ava, OP je pa resen, dva človeka so vmes že pokopali, avto pa še ni porihtan

ADuro ::
Neodzivnost je običajno znak da je človeku ravno za ta projekt oz. mu hodi v napoto do te mere da ga niti zaslužek ne gane.
2.5 leti je mal huda. Normalno je počakat mogoč 3 mesce če ma res gužo ali hudo pi*darijo. Kljub temu bi v vmesnem času na tvojem mestu iskal drugega izvajalca.
V 99% primerov je neodzivnost zgolj pasivna agresija da se te človek znebi ko te ne smatra za zanimivo stranko. Žal tudi tako delajo predvsem tisti ki ne znajo takoj reči ne ali pa priznati da ne zmorejo/znajo.
2.5 leti je mal huda. Normalno je počakat mogoč 3 mesce če ma res gužo ali hudo pi*darijo. Kljub temu bi v vmesnem času na tvojem mestu iskal drugega izvajalca.
V 99% primerov je neodzivnost zgolj pasivna agresija da se te človek znebi ko te ne smatra za zanimivo stranko. Žal tudi tako delajo predvsem tisti ki ne znajo takoj reči ne ali pa priznati da ne zmorejo/znajo.

M-XXXX ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaupanja vredni prodajalci rabljenih avtomobilov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 175420 (16418) | fujtajksel |
» | Zavarovalnica noče v celoti kriti stroškov popravila nesreče. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22559 (17422) | voznik007 |
» | Najem mehanika za prisostvovanje pri nakupu rabljenega avtomobila v Lj (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 18670 (15018) | solatko |
» | Kupovanje rabljenega avta (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 29795 (21703) | TheJack |
» | Asistenca Triglav, avtovlekaOddelek: Loža | 20565 (19357) | AngelOfDeath |