Forum » Loža » Lastniki psov se ne bojo strinjal
Lastniki psov se ne bojo strinjal

Glugy ::
Včasih ni bil toliko problem ker ni bilo toliko psov na enem območju. Zdej pa se je z selitvijo iz podeželja v mesta zadeva skoncentrirala in gre preko vse meje razuma. Ko imaš dva avtomobila v mestu ni problema, ampak ko pa imaš 100 avtomobilov pa rabiš več pravil, pa kakšen semafor pa tako naprej. Tako da ja včasih je šlo z pametjo vsakega posameznika, ko gre pa za koncentracije ljudi je pa treba več zakonov pa več pravil. Tako to pač je. Psov je enostavno več na kupu. Zato rabimo nekaj naredit glede tega. Zadeva se ne bo obrnila kar sama od sebe. Drekov je absolutno preveč vsepovsod.

bm1973 ::
Scaramouche3 je izjavil:
Najboljši so ti ki hodijo v mojo sosesko sprehajat psa in se userje pri nas, pri njih ne sme ker imajo otroke tam...
Mi je poznano...
Baba se pripelje z avtom, ga niti ne ugasne, pes ven, se poserje, ga že nalaga in se odpelje...

Utk ::
Take je sigurno za kaznovat. Ne pa nekoga, ki se mu slučajno pes userje na travo ob robu neke poti proti gozdu.
Ampak kaznovat z malo daljšim kolom, ne nujno z denarjem...
Ampak kaznovat z malo daljšim kolom, ne nujno z denarjem...

fikus_ ::
Koga bi kaznoval, lastnika ali psa?
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

dripac ::
Občasno sprehajam psa od sosede... Obvezna vrečka s sabo, imamo postavljene celo manjše koše, namenjene za to, ker je psov precej v našem okolišu. Ko pes naredi svoje, pobereš z vrečko in odneseš s sabo do koša. Normalno, bi človek mislil.
Pa si hitro dokažem nasprotno. Grem do fotra v blokovsko naselje, popolnoma druga zgodba. Kot je napisal @Glugy... drekov povsod.
Zakaj psa? A redarji v Kočevju kaznujejo triletnika ker je zalival travo ali babico?
Pa si hitro dokažem nasprotno. Grem do fotra v blokovsko naselje, popolnoma druga zgodba. Kot je napisal @Glugy... drekov povsod.
Koga bi kaznoval, lastnika ali psa?
Zakaj psa? A redarji v Kočevju kaznujejo triletnika ker je zalival travo ali babico?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dripac ()

paradajzos ::
sami psi hejterji, tisti ki ne marate pse ne marate niti ljudi. Tam kjer jaz živim so dosti večji problem človeški dreki, folk se userje kar tam blizu kjer se zbirajo (trim steza, kamp placi...).
Najbolj smešni ste pa kmeti, ki vas moti tu pa tam pasji drek, sami pa na debelo s šiso zalivate da smrdi kilometre daleč...
Ahahaha, sterotipni argument neodgovornih lastnikov živali, kako predvidljivo in kolikokrat že slišano, ni vredno zraka, ki je prinesel to do ušes ali pasovne širine, ki je spravila to na zaslon.
Sam imam zelo rad živali, ampak psa nimam enostavno zato, ker nimam prav nobene volje pobirat dreka za njim na sprehodu.
Ampak ko osramočenega lastnika živali, ki ne pobira dreka za svojim štirinožnim sončkom, soočiš s tem, pa zelo hitro dobiš zgornji odgovor “to te moti, ker ne maraš živali”. Yeah right!
Ti kar maraj svojo žival, samo ne na moj račun.

Katsuo ::
paradajzos je izjavil:
sami psi hejterji, tisti ki ne marate pse ne marate niti ljudi. Tam kjer jaz živim so dosti večji problem človeški dreki, folk se userje kar tam blizu kjer se zbirajo (trim steza, kamp placi...).
Najbolj smešni ste pa kmeti, ki vas moti tu pa tam pasji drek, sami pa na debelo s šiso zalivate da smrdi kilometre daleč...
Ahahaha, sterotipni argument neodgovornih lastnikov živali, kako predvidljivo in kolikokrat že slišano, ni vredno zraka, ki je prinesel to do ušes ali pasovne širine, ki je spravila to na zaslon.
Sam imam zelo rad živali, ampak psa nimam enostavno zato, ker nimam prav nobene volje pobirat dreka za njim na sprehodu.
Ampak ko osramočenega lastnika živali, ki ne pobira dreka za svojim štirinožnim sončkom, soočiš s tem, pa zelo hitro dobiš zgornji odgovor “to te moti, ker ne maraš živali”. Yeah right!
Ti kar maraj svojo žival, samo ne na moj račun.
ahhhaaaaaaha, "Sam imam zelo rad živali, ampak psa nimam enostavno zato, ker nimam prav nobene volje pobirat dreka za njim na sprehodu." Kolk imaš ti rad pse ;))))

In v čem je problem? Jaz se ne bojim psov, komot vsakega pobožam, mu vržem kako palico, ampak mi ne pade na pamet, da ga bi nabavil, vlačil na dopust, pobiral dreke. To naj kar drugi delajo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()

Lol, lep minus misliš, razen če ne misliš dati kazni ene 5jurjev... Idioti živijo med nami, nič novega.
Vsekakor mora kazen pokriti vsaj stroške, ki so v zvezi z njo nastali, tako da mora biti ustrezno visoka, plus seveda mora delovati odvračalno, tako da: res je, idioti živijo med nami, če mislijo, da bi s preverjanjem delali izgubo.
Dodatno bi bilo treba vsakemu lastniku psa in/ali mačke vsako leto poslati položnico v korist občine, kjer prebiva, ker občini s to živaljo ustvarja stroške. Recimo 300-500 EUR letno. Če imaš res rad živali, ne bo problema, ane. Kaj je 300 EUR v primerjavi z ljubeznijo do hišnega ljubljenčka…?

Dodatno bi bilo treba vsakemu lastniku psa in/ali mačke vsako leto poslati položnico v korist občine, kjer prebiva, ker občini s to živaljo ustvarja stroške. Recimo 300-500 EUR letno.
Če se bi to potem dejansko porabilo za pse, oz. za pucanje za njimi, kar naj. Če je pa to samo še en davek več, sem pa proti. Btw, nimam psa...

In v čem je problem? Jaz se ne bojim psov, komot vsakega pobožam, mu vržem kako palico, ampak mi ne pade na pamet, da ga bi nabavil, vlačil na dopust, pobiral dreke. To naj kar drugi delajo.
a ti ločiš ne bati se in imeti zelo rad? Če imaš nekaj zelo rad to vedno prinese s sabo tudi kompromise.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Katsuo ()

Dodatno bi bilo treba vsakemu lastniku psa in/ali mačke vsako leto poslati položnico v korist občine, kjer prebiva, ker občini s to živaljo ustvarja stroške. Recimo 300-500 EUR letno.
Če se bi to potem dejansko porabilo za pse, oz. za pucanje za njimi, kar naj. Če je pa to samo še en davek več, sem pa proti. Btw, nimam psa...
Točno za to, da se puca dreke, morda pokrije del stroškov analiz drekov ipd. Treba nekatere lastnike živali vzgojit in najbolj učinkovit je udarec po denarnici - s tem se preveri tudi resnična pripravljenost potencialnega lastnika, da se žrtvuje za hišnega ljubljenčka, ker bi to bila vsakoletna finančna obveznost, ki bi jo sprejel nase, ko se bi odločil za lastništvo psa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: paradajzos ()

paradajzos je izjavil:
Lol, lep minus misliš, razen če ne misliš dati kazni ene 5jurjev... Idioti živijo med nami, nič novega.
Vsekakor mora kazen pokriti vsaj stroške, ki so v zvezi z njo nastali, tako da mora biti ustrezno visoka, plus seveda mora delovati odvračalno, tako da: res je, idioti živijo med nami, če mislijo, da bi s preverjanjem delali izgubo.
Dodatno bi bilo treba vsakemu lastniku psa in/ali mačke vsako leto poslati položnico v korist občine, kjer prebiva, ker občini s to živaljo ustvarja stroške. Recimo 300-500 EUR letno. Če imaš res rad živali, ne bo problema, ane. Kaj je 300 EUR v primerjavi z ljubeznijo do hišnega ljubljenčka…?
valda, jaz bi tudi vsem kmetom zaračunal ene 100jurjev letno ker moram vohati njih svinjarijo in mi onesnažujejo podtalnico. Pa tepce ki pišejoi bedarije po forumu bi tudi obdavćil ene jurja ali dva, ker me oči bolijo ko moram brati njihove izpade.

a ti ločiš ne bati se in imeti zelo rad? Če imaš nekaj zelo rad to vedno prinese s sabo tudi kompromise.
Ti ne ločiš med "imet rad živali" in bit bolestno obseden z njimi, in še to samo predvsem eno vrsto.

Ti ne ločiš med "imet rad živali" in bit bolestno obseden z njimi, in še to samo predvsem eno vrsto.
LOL, sedaj so vsi lastniki psov kar bolestno obsedeni z njimi? Ok, cepci živijo med nami ja...

paradajzos je izjavil:
valda, jaz bi tudi vsem kmetom zaračunal ene 100jurjev letno ker moram vohati njih svinjarijo in mi onesnažujejo podtalnico. Pa tepce ki pišejoi bedarije po forumu bi tudi obdavćil ene jurja ali dva, ker me oči bolijo ko moram brati njihove izpade.
1. nehaj jesti, tako boš najbolj zajebal kmete
2. kar pošlji “jurja ali dva” tvoji najljubši dobrodelni organizaciji. you do qualify
PS: Tvoje pisanje se bere kot od nekoga, ki je spizdil na kmete, ker si ni mogel kupiti nepremičnine v mestu in zdaj pizdi čez sosede in pričakuje, da bojo vsi staroselci nehali kmetovat, da bo on lahko delal piknike.
Zgodovina sprememb…

paradajzos je izjavil:
paradajzos je izjavil:
1. nehaj jesti, tako boš najbolj zajebal kmete
2. kar pošlji “jurja ali dva” tvoji najljubši dobrodelni organizaciji. you do qualify
1) Kmete v Sloveniji absolutno ne rabimo, francoske kmete v okviru EU povsem zadosti futramo da lahko ti futrajoi že nas.
2) kakšnop pošiljanje dobrodelni, tebe bomo obdavčili, ki kradeš čas in denar s pisanjem idiotizmov na forumu,.

Predlagam ti, da napraskaš nekaj keša in se odseliš nazaj v mesto, sicer v blok (pač nimaš za hišo v mestu), ampak očitno selitev iz mesta na kmete ni bila uspešna (krave niso vijolične pa to..)
Zgodovina sprememb…

lol smradi so praktično sredi Ljubljane, Brod, Šiška in še kje... Ko bi bilo to na kmetih, ti na kmetih kar vohaj in hodi po driski, ti prav pristaja.

ti na kmetih kar vohaj in hodi po driski, ti prav pristaja.
Jaz to rajši počnem na forumu.

paradajzos je izjavil:
tudi to ti pristaja ja. Iz driske prišel v driski živel naš paradajsos. Spremeni nick.

paradajzos je izjavil:
tudi to ti pristaja ja. Iz driske prišel v driski živel naš paradajsos. Spremeni nick.
Ko virtualno hodim po tebi, ne smrdi (na mojem koncu - pri tebi verjetno itak zmeraj).
Zgodovina sprememb…

Ne smeši se na forumu, pojdi gnoj skidat v hlev. Za kaj drugega očitno nisi. Ene koherentne in smiselne misli očitno ne znaš napisat...

Ne smeši se na forumu, pojdi gnoj skidat v hlev. Za kaj drugega očitno nisi. Ene koherentne in smiselne misli očitno ne znaš napisat...
Jaz živim v mestu - za razliko od tebe, ki si “meščan” na kmetih. V mestih ni hlevov.
Idi pogledat, če je Fifo ok.
Zgodovina sprememb…

paradajzos je izjavil:
Jaz živim v mestu - za razliko od tebe, ki si “meščan” na kmetih. V mestih ni hlevov.
Ti živiš v mentalnem hlevu, kjerkoli fizično si. Pa btw, Zgornji duplek ni mesto...

paradajzos je izjavil:
Ti živiš v mentalnem hlevu, kjerkoli fizično si. Pa btw, Zgornji duplek ni mesto...
Mislim, da te Fifi kliče, sosed ti je spet našprical fasado z gnojnico

bm1973 ::
paradajzos je izjavil:
Seveda so, skoraj v centru Ljubljane, v Šiški...

paradajzos je izjavil:
Seveda so, skoraj v centru Ljubljane, v Šiški...
Ljubljana …

Zgodovina sprememb…

paradajzos je izjavil:
paradajzos je izjavil:
Mislim, da te Fifi kliče, sosed ti je spet našprical fasado z gnojnico![]()
nivo našega paradajzosa..., še moj v vrtcu ima boljšo retoriko. Ajde, uživaj, z debilčki se mi pa res ne da več ukvarjat...pa kaj brišeš za sabo, si se zopet malo zatipkal ;)))
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Katsuo ()

paradajzos je izjavil:
paradajzos je izjavil:
Mislim, da te Fifi kliče, sosed ti je spet našprical fasado z gnojnico![]()
nivo našega paradajzosa..., še moj v vrtcu ima boljšo retoriko. Ajde, uživaj, z debilčki se mi pa res ne da več ukvarjat...
nivo

Mislim, da te Fifi kliče,
Ma ne, fifija je zjutraj oddal v pasji vrtec...
LOL, saj v naslednjem postu je omenil vrtec, can't make this shit up

Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sprehod in odvezani psi (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Loža | 112555 (17253) | velikBrokoli |
» | DNK analiza pasjih iztrebkov - Zagreb (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13980 (11183) | zmaugy |
» | Sranje psov po dvorišču (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 37135 (32236) | Pšenični |
» | prepovejmo pse v mestih! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 25419 (23668) | krneki0001 |