» »

Vgradnja implatatov

Vgradnja implatatov

jobers2 ::

Zdravo
ker bom urejal zobe na hrvaskem, me zanima ce dobim kaksen dan bolniske takoj na zacetku ce bi bilo potrebno. Ker urejal bom pa v zagrebu samoplacnisko.
Veliko ljudi mi je reklo in v kliniki so rekli da do zdaj pacienti iz slovenije niso imeli problema z pridobitvijo kaksnega dneva bolniske ce bi bilo potrebno.
Zdaj pa se tukaj vprasam ce ima kdo kaksne izkusnje.
Hvala

DamijanD ::

A ne bi kontaktiral svoje osebne zdravnice in jo prijazno vprašal?

jobers2 ::

Ze ce klicem ali kako drugace kontaktiram ne pridem do nje. Ne osebno ne po telefonu. Pac slovensko zdravstvo je tako.

Tody ::

Potem tudi bolniške ne boš dobil, ker pač za to boš moral kontaktirati svojega izbranega zdravnika... Al dopust al pa "delo od doma" pa dobre pain killerje.

UkrFTW!! ::

Jaz pišem mejl v takih primerih. Po dnevu dveh odgovorijo.

c3p0 ::

Moj "dohtar" uporablja nek portal, kjer napišeš kaj rabiš. Po covidu je postal tudi neke vrste telepat, diagnosticira na daljavo.
Na telefon večinoma ne dobiš nikogar.

donvito ::

c3p0 je izjavil:

Moj "dohtar" uporablja nek portal, kjer napišeš kaj rabiš. Po covidu je postal tudi neke vrste telepat, diagnosticira na daljavo.

Mene pokliče nazaj, če jo ne dobim, sicer sem pa za prijavljen na: https://www.gospodar-zdravja.si/
kjer poveš kaj rabiš ali ji pošlješ izvid/e.

srus ::

c3p0 je izjavil:

Temu se reče uradno reče "telemedicina", telepatija je bolj za šamane. Bodi srečen, da jo izvaja zdravnik, ponavadi jo izvajajo medicinske sestre.

Ko se je pri moji osebni zdravnici zamenjala sestra, se jo je končno dalo priklicati na telefon. Čudež, prej kot v 30 dneh do osebnega zdravnika.

feryz ::

Pred koncem šihta oz. po malici greš do dohtarja, ker takrat nimajo kaj delati in uletiš direktno noter. Se pogovoriš in greš ven. Več kot 5 minut ne vzame.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Obremenjenost družinskih zdravnikov med epidemijo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10818819 (15270) Mato989

Covid test

Oddelek: Loža
153125 (1759) Wazzaa
»

Morda še drugi primer ponovne okužbe s SARS-CoV-2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
9613173 (9263) MrStein
»

Distanciranje zaradi covida-19 odpihnilo številne nalezljive bolezni (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
5814402 (11094) HappyPills

Več podobnih tem