» »

Na Androidu kmalu nič več aplikacij nepodpisanih avtorjev

1
2
»

beta1 ::

Tak. Če bo to tak, potem ne bom mogel več uporabljati sidelodan GlucoDataAuto za Android Auto. Ne obstaja ničesar niti malo podobnega uradno na GooglePlay.

Brez tega bom nevaren voznik za sebe in ostale udeležence v prometu. Hvala Google !!!
Huawei LTE CPE master.

krho ::

C.R.A.P. Jaz nalagam mimo play store na android TV "Youtube" app, ker nočem gledat reklam.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

ZveeZ ::

F15h3r je izjavil:

Na ios (trenutno uporabljam, prišel z androida) dela YT brez reklam z uporabo Opera brskalnika. Takisto lahko ekran izklopim in predvajam YT pri ugašenem zaslonu, seveda inštaliram preko uradnega appstora.
Kar mi je sila zanimivo, glede na to da na Androidu - kao "bolj odprtem" dejansko težje kaj takega dosežeš (brez, revance itd. kjer app zamenja knjižnice YT aplikacije - kolikor jaz razumem) ker ti - sedaj googlov Android YT appa ne pusti brisat, in posledično vsak link na YT odpre aplikacijo posvinjano z reklamami.
Mislim da japka in guglov OS niso več dosti različni. In ja, jaz sem tudi začel z Androidom na htc telefonu pa flashal ni da ni ROMov iz xda-developers, takrat se je dalo inštalirat še vse potem ko si menjal bootloader - heh, lepi spomini...
Žal mi bo smarttube-a in Stremia na gTV ki mi prišparata naročnine za YT premium ter Netflix in ostale naročnine za serije in filme, ampak jebiga, brave new world here we come...

YT app se da izbrisat/dizejblat tudi na androidu in je pol izkusnja enaka kot na ios s 3rd party browserjem.

Caracas ::

brbr21 je izjavil:

Imeti bančno aplikacijo na telefonu je next level!!? ČEMU LE??? Aja fino je. ;((

Android je samo navidezno opensource, v resnici pa 110% v lasti in kontroli gugla. Privacy is a bad joke. Vse, čisto vse dajete brezplačno eni korporaciji in poleg še ploskate z ušesi kako fino je? Ta korporacija 'teoretično' lahko z enim klikom ustavi 3/4 sveta. Svet potrebuje neodvisno platformo, ampak jo žal ne bomo doživeli, ker je kapital premočan, skušnjava po upravljanju množic premočna in raja preglupa. Doomed.

Zarajaj skupaj z Levico v sončni zahod...

Kodrnusa ::

ZveeZ je izjavil:

F15h3r je izjavil:

Na ios (trenutno uporabljam, prišel z androida) dela YT brez reklam z uporabo Opera brskalnika. Takisto lahko ekran izklopim in predvajam YT pri ugašenem zaslonu, seveda inštaliram preko uradnega appstora.
Kar mi je sila zanimivo, glede na to da na Androidu - kao "bolj odprtem" dejansko težje kaj takega dosežeš (brez, revance itd. kjer app zamenja knjižnice YT aplikacije - kolikor jaz razumem) ker ti - sedaj googlov Android YT appa ne pusti brisat, in posledično vsak link na YT odpre aplikacijo posvinjano z reklamami.
Mislim da japka in guglov OS niso več dosti različni. In ja, jaz sem tudi začel z Androidom na htc telefonu pa flashal ni da ni ROMov iz xda-developers, takrat se je dalo inštalirat še vse potem ko si menjal bootloader - heh, lepi spomini...
Žal mi bo smarttube-a in Stremia na gTV ki mi prišparata naročnine za YT premium ter Netflix in ostale naročnine za serije in filme, ampak jebiga, brave new world here we come...

YT app se da izbrisat/dizejblat tudi na androidu in je pol izkusnja enaka kot na ios s 3rd party browserjem.

Disablas YT, namestis YT (drifty) in uzivas.
Če bo google res preprečil 3rd party apkje, bo treba nazaj na core android brez gappsov.
Banke delajo na rootanih androidih z magisk hyde opcijo.

Zimonem ::

Ne pol bomo šli na harmonyos.

socialec ::

Lahko odinstaliraš ves bloatware preko adb, to pa ja... disable je bolj tak, za res prvo silo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: socialec ()

Zimonem ::

Ne vsega za vse nucaš root

socialec ::

Drži, z adb za user space lahko vsak kekec požene brez roota, tudi še po factory reset se povrne.
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Apple bo dovolil nameščanje aplikacij mimo App Stora

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
419346 (6040) Ghost7
»

Google izgubil proti Epic Games