Forum » Elektrotehnika in elektronika » Nokia 3200 in IR
Nokia 3200 in IR
|Luka| ::
Skratka, zadeva je sledeca. Nabavil sem nokio 3200 ki ima IR port. naredil sem si tudi reciever/transmitter za abak. Problem pa nastane, ker zadeve nikakor ne morem usposobit (na IR elementu med nožico GND in Vcc je napetost 5V). V Device Managerju jo sicer zazna kot Integrated IR port, software (PC Suite) pa telefona ne "najde". Poskusil sem tudi z razlicnimi nastavitvami v BIOSU (half duplex, full duplex, ASKIR,...) in zadeva se vedno ne deluje. če je imel (ali ima) kdo podobne težave in jih je rešil naj prosim svetuje kaj in kako.
LP Lix
PS: pa prosim, da se vzdrzite komentarjev kot so: kupi telefon z BT ipd.
LP Luka
LP Lix
PS: pa prosim, da se vzdrzite komentarjev kot so: kupi telefon z BT ipd.
LP Luka
Dr_M ::
stvar je sledeca....telefon je sicer res zakon, ampak...nokie majo vec ali mn use tezave z IR povezavo, pa se un tvoj reciever/transmitter verjetn ni cist popolnoma delujoc.
za vec inf pejt na mobisux.
za vec inf pejt na mobisux.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
|Luka| ::
Mislim da je IR modul popolnoma delujoč, saj ga abak zazna. Narejen pa je po navodilih iz tele strani.
Na mobisuxu pa sem tudi že pregledal par topicov (in poskusil kar pač piše) ampak še vedno nič.
LP Luka
Na mobisuxu pa sem tudi že pregledal par topicov (in poskusil kar pač piše) ampak še vedno nič.
LP Luka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na laptopu mi noče zagnati internetaOddelek: Omrežja in internet | 1843 (1527) | Spc |
» | N95 in WlanOddelek: Pomoč in nasveti | 1637 (1526) | kriko1 |
» | Kateri dlančnik - Asus ali Siemens?Oddelek: Kaj kupiti | 2301 (1872) | Pesimist |
» | IrDa vmesnik Y-160Oddelek: Mobilne tehnologije | 2438 (2170) | TheHijacker |
» | Kateri mobitel? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4255 (3692) | Gandalfar |