Forum » Loža » Nov slovenski spletni oglasnik
Nov slovenski spletni oglasnik

gremposvoje ::
Živjo slo-tech uporabniki!
Na slo-tech spletni strani sem opazil kar nekaj objav na temo slovenskih spletnih oglasnikov. Glede na prebrano na forumih, se mi zdi dobra ideja, da vam predstavim mojo spletno stran namenjeno nakupu in prodaji rabljenih stvari. Imenuje se Bazarc, dostopate pa lahko do strani preko linka Bazarc.
Stran sem zasnoval z mislijo na uporabnike, ki si želijo hitro objaviti oglas brez nepotrebnih zapletov ali provizij. Vse je brezplačno, preprosto in osredotočeno na uporabniško izkušnjo. Seveda se pa stvar še razvija, dopolnjuje in izpopolnjuje.
Cenil bi, če bi lahko stran preizkusili in mi podali mnenja. Najbolj pa bi bil vesel, če bi kdo poskusil objaviti kakšen oglas za stvar, ki mu doma samo nabira prah.
Hvala in vabljeni na Bazarc-a! 😊
Na slo-tech spletni strani sem opazil kar nekaj objav na temo slovenskih spletnih oglasnikov. Glede na prebrano na forumih, se mi zdi dobra ideja, da vam predstavim mojo spletno stran namenjeno nakupu in prodaji rabljenih stvari. Imenuje se Bazarc, dostopate pa lahko do strani preko linka Bazarc.
Stran sem zasnoval z mislijo na uporabnike, ki si želijo hitro objaviti oglas brez nepotrebnih zapletov ali provizij. Vse je brezplačno, preprosto in osredotočeno na uporabniško izkušnjo. Seveda se pa stvar še razvija, dopolnjuje in izpopolnjuje.
Cenil bi, če bi lahko stran preizkusili in mi podali mnenja. Najbolj pa bi bil vesel, če bi kdo poskusil objaviti kakšen oglas za stvar, ki mu doma samo nabira prah.
Hvala in vabljeni na Bazarc-a! 😊

Blinder ::
Meni je všeč izgled strani. Vidim pa, da ti link ... klik na logo levo zgoraj ne vodi do ničemur, moraš popravit route
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i5-12400f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i5-12400f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

HotBurek ::
Meni ne prikaže oglasov, se pa prikažejo error-ji, tako ko gre za network requeste, kot console output (F12 v browserju).
Kar se tiče pa ... saj vemo, česa.
Zelo zelo zelo zelo zelo zelo...težko je, da iz nule štartaš z oglasnikom za vse možne kategorije tega sveta, in da boš imel traffic. Mogoče, če žmečeš miljone v oglaševanje.
Rešite: Začni z neko super specifično zadevo. Npr. prodam/kupim svijo (prašiča oz. gojdeka, ane). Če to rata, dodaš govedo, perutnino... krmila... traktor... vile... vile za vrt... semena... gnojila... kosilnico... bazen... senzor za bazen... in tako potem zaokrožiš vse do zadnje kategorije tega sveta.
Gut luck.
Pro tip: če hočeš krešnat bolho, mora stran (sčasoma) imet feedbek o prodajalcu. To imajo v švici, mi smo pa balkan, in če tega nimaš, pol je zadeva na pol kriminal.
Sample: https://www.ricardo.ch/de/shop/Golfbueb...
Kar se tiče pa ... saj vemo, česa.
Zelo zelo zelo zelo zelo zelo...težko je, da iz nule štartaš z oglasnikom za vse možne kategorije tega sveta, in da boš imel traffic. Mogoče, če žmečeš miljone v oglaševanje.
Rešite: Začni z neko super specifično zadevo. Npr. prodam/kupim svijo (prašiča oz. gojdeka, ane). Če to rata, dodaš govedo, perutnino... krmila... traktor... vile... vile za vrt... semena... gnojila... kosilnico... bazen... senzor za bazen... in tako potem zaokrožiš vse do zadnje kategorije tega sveta.
Gut luck.
Pro tip: če hočeš krešnat bolho, mora stran (sčasoma) imet feedbek o prodajalcu. To imajo v švici, mi smo pa balkan, in če tega nimaš, pol je zadeva na pol kriminal.
Sample: https://www.ricardo.ch/de/shop/Golfbueb...
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: HotBurek ()

d4vid ::
Proti sicer umirajoči bolhi in marketplacu boš težko konkuriral.
Sicer par let nazaj je letgo greznica povozila vse, pa tudi prodal sem vse v trenutku kar sem objavil.
Burek, bolha po moje nima ocenjevanja prodajalcev in podobnih stvari namerno. Stran je nasrana z oglasi, ogromno pa je novih malih oglasov, ki so nateg. Namesto, da bi bolha kaj storila glede tega, to raje tolerirajo in dobivajo od tega klike in s tem denar.
Sicer par let nazaj je letgo greznica povozila vse, pa tudi prodal sem vse v trenutku kar sem objavil.
Burek, bolha po moje nima ocenjevanja prodajalcev in podobnih stvari namerno. Stran je nasrana z oglasi, ogromno pa je novih malih oglasov, ki so nateg. Namesto, da bi bolha kaj storila glede tega, to raje tolerirajo in dobivajo od tega klike in s tem denar.
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram

Hej, glede neprikazovanja oglasov oz errorjev v konzoli je verjetno krivec server, ki je postal preobrebenjen. Namreč trenutno imam najmanj zmožnega, ki je najceneši. Zato je bil verjetno overload :/
Glede ocenjevanja prodajalcev je super funkcija, tudi sam sem že razmišljal o njej. Ampak ocenjevalci bi morali biti uporabniki, ki so dejansko imeli interakcijo (če ne kar nakup izdelka) s prodajalcem. To je pa zelo težko oziroma nemogoče slediti, če ni nakup opravljen kar preko spletne strani. Bom pa o tem še malo razmislil, če bi se dalo kako implementirati.
Hvala vam za testiranje :)
Glede ocenjevanja prodajalcev je super funkcija, tudi sam sem že razmišljal o njej. Ampak ocenjevalci bi morali biti uporabniki, ki so dejansko imeli interakcijo (če ne kar nakup izdelka) s prodajalcem. To je pa zelo težko oziroma nemogoče slediti, če ni nakup opravljen kar preko spletne strani. Bom pa o tem še malo razmislil, če bi se dalo kako implementirati.
Hvala vam za testiranje :)

gruntfürmich ::
nisem mogel verjeti, ampak na enem sejmu v ljubljani (mislim da na stanovanjskem, letos) je bila tudi ekipa bolhe! en fant in ena punca, pa sta malo promovirala ta spletni oglasnik.
ne vem če je bil programer ali kaj je bil on, ampak zdelo se mi je da želijo zadevo peljati naprej.
če jo bodo pa je druga stvar...
mene moti da se ne predstavite, kdo točno stoji za platformo.
če tega ni, se nekim nigerijcem ne bom logiral...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()

Koraaz ::

alternative ::
Na telefonu z brskalnikom Opera mini mi ne pokaže strani. Bolha mi recimo dela, tam imam vrsto zaznamkov za spremljanje oglasov.

denabiker ::
Bolha kolikor je bila včasih fajn je zdaj res grozna s številom reklam.
Ne vem, kako lahko tako zaserjes stran, to že moraš biti maher uničevanja ali pa jim ni v interesu v bodočnosti še imeti to, pa hočejo sedaj iztržit kolikor se da. A se sploh zavedajo, koliko je starejših ljudi oziroma neveščih, ko ne znajo reklamo izklopit, sploh na telefonu, ko se pojavljajo reklame čez celo stran, pa X so kar skriti.
Podobno kot kakšne novice na telefonu, ko imaš vsebino recimo na 1/3, vse ostalo je zasrano z reklamami. Eh...groza
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov brezplačni mali oglasnik (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7952 (5403) | matobeli |
» | letgo vs bolha oglasniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 39432 (19011) | shadeX |
» | Novi sistem za prodajo izdelkov preko internetaOddelek: Loža | 1179 (1094) | mihec87 |
» | Bolha grafično prenovljena (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 11828 (7163) | BCSman |