» »

Nakup mini PC

Nakup mini PC

Akmul55 ::

Zdravo!

Zanima me samo, če ima kdo izkušnje s tem mini računalnikom AuBox AMD Ryzen™ 7 8745HS| 16GB+512GB| 4K 144Hz
https://eu.chuwi.com/products/aubox-874...

V hiši sem si naredil manjšo pisarno, ki bi jo uporabljal samo za delo od doma. Do zdaj sem delal v svoji sobi, na svojem PCju, ampak mi je šla moja soba že počasi na živce :D
Kot test sem si kupil Mac Mini M1, ampak enostavno nisem navajen na Mac OS. Sem gledal, da bi si sestavil nek v izzi PC z Ryzen 5 5600, pa kako v izzi grafično, ampak bi potem kar naneslo. Saj bi rabil potem matično z možnostjo WiFi, napajalnik, RAMe, ohišje, itd... Za ta Chuwi pa imam eno kodo s katero pride PC še ceneje + kolega mi lahko vzame na podjetje in na koncu plačam 310€. Maca Minija bi lahko tudi prodal za tak denar, tako da bi pač samo "menjavo" naredil.
PC bi se uporabljal izključno za pisarniško delo. Torej Excel, Power Point, Outlook, brskanje po spletu, kak video na youtubu itd.. :D nič za igranje iger
Vem da je pred časom Mimovrste prodajal od Chuwi laptope, ampak jih ne več, pa me skrbi, da kvaliteta ni ravno najboljša, pa so jo zato umaknili?

So mogoče kake alternative?

Hvala :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri mini PC? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
33052002 (3720) polozweii
»

Nakup računalnika - Aio ali mini PC?

311458 (303) WizzardOfOZ
»

Nakup mini pc (strani: 1 2 3 )

10219052 (10043) Ganon
»

particije imena kako spremeniti ...