Forum » Pomoč in nasveti » Virtual dub, zajemanje Audia..
Virtual dub, zajemanje Audia..
DeLuX ::
Kako se posname z Virtualdubom zravn se zvok. Nikakor ne morem posneti zraven audio, ce snemam film (video) s tv tunerjem Ati wonder.. ?
Z neta sem prebral postopek snemanja z virtualdubom, samo zvoka mi se zmeraj ne uspe posneti. A kdo ve kaj je treba naredit?
Z neta sem prebral postopek snemanja z virtualdubom, samo zvoka mi se zmeraj ne uspe posneti. A kdo ve kaj je treba naredit?
pivmik ::
To moras nastimat v Windowsih:
Dvoklikni z desnim gumbom na ikono zvocnika zraven ure v opravilni vrstici. Odpre se ti okno z Windows Mikserjem. Klikni na menu Monosti in nato lastnosti, odpre se ti ovo okno, na katerem izberes "Snemanje", dodas kljukico na vse spodnje nastavitve ter kliki "V redu". Sedaj izberi v nastavtvi "Line" ali "Audio In" ali "Line in" ali kaj podobnega. Tako si nastavil da VirtualDub snema zvok iz Avdio Vhoda. Pri meni deluje, lahko pa da imas ti malo drugacne gonilnike za zvocno in TV Tuner.
Dvoklikni z desnim gumbom na ikono zvocnika zraven ure v opravilni vrstici. Odpre se ti okno z Windows Mikserjem. Klikni na menu Monosti in nato lastnosti, odpre se ti ovo okno, na katerem izberes "Snemanje", dodas kljukico na vse spodnje nastavitve ter kliki "V redu". Sedaj izberi v nastavtvi "Line" ali "Audio In" ali "Line in" ali kaj podobnega. Tako si nastavil da VirtualDub snema zvok iz Avdio Vhoda. Pri meni deluje, lahko pa da imas ti malo drugacne gonilnike za zvocno in TV Tuner.
LP, Gregor GRE^
kisser ::
Ja, tocno tako kot pravi picnik, samo da so eni tv tunerji mute, ce so izklopljeni. Tako, da recimo virtualdub pri Aver media tv tunerju nima sans posneti zvoka. Ker oba programa (Virtual dub in TV) hkrati ne moreta laufat, je mozno posneti le sliko (in to direkt v divx - peesda ko bi se nasel kak freek, ki bi nasel resitev na ta problem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenos iz video kaset preko video rekorderja na pc (scart)Oddelek: Zvok in slika | 5362 (5118) | NazgulRR |
» | rezanje videa mpgOddelek: Zvok in slika | 3535 (3067) | jan01 |
» | Vprasanje glede stiskanja videaOddelek: Programska oprema | 687 (619) | gumby |
» | snemanje videa na računalnikOddelek: Zvok in slika | 1207 (1138) | T(he) Boss |
» | Program za gledanje tv-jaOddelek: Zvok in slika | 2298 (1797) | freserovski |