Forum » Loža » Izkušnje z AHAC Trbovlje - PVC Okna?
Izkušnje z AHAC Trbovlje - PVC Okna?

1270 ::
Pozdravljeni,
Ima kdo izkušnje s podjetjem AHAC, ki izdeluje PVC okna? Uporabljajo SCHUCO LIVING 82 MD profile, ki naj bi veljali za top v EU/Nemčiji.
Ima kdo njihova okna? Kako ste zadovoljni in kako ste zadovoljni z montažo/servisom?
Lp
Ima kdo izkušnje s podjetjem AHAC, ki izdeluje PVC okna? Uporabljajo SCHUCO LIVING 82 MD profile, ki naj bi veljali za top v EU/Nemčiji.
Ima kdo njihova okna? Kako ste zadovoljni in kako ste zadovoljni z montažo/servisom?
Lp

mojsterleo ::
Mi imamo pvc okna (dvojno okno) schuco sedaj 3 leta. Imamo tudi notranje rolete na vsakem oknu posebej. Namontiral nam jih je en lokalni monter. Lahko rečem da so okna ok, edino rolete so bedno skonstruirane. Držalo ki na dnu okna pridržuje roleto ko jo spustiš, je iz koščka plastike, ki hitro poči. Potem ko daš dol roleto je ta postrani. Verjetno če bi dlje časa uporabljal tako ruleto, bi držalo počilo in kosi rolete bi odpadli.
Sem pa bil takrat na ogledu tudi pri AJM, in so me kvalitativno bolj prepričali. Samo je bila pa cena za iste parametre okna skoraj 500 eur dražja kljub popustu za belo barvo.

Sem pa bil takrat na ogledu tudi pri AJM, in so me kvalitativno bolj prepričali. Samo je bila pa cena za iste parametre okna skoraj 500 eur dražja kljub popustu za belo barvo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mojsterleo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup novih oken (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 120608 (1978) | Utk |
» | Plesen v stanovanju (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 3663 (1161) | trololololo |
» | Menjava oken - izvajalecOddelek: Loža | 12835 (9755) | kixs |
» | Okna (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23076 (6016) | Invictus |
» | Subvencija na Okna?Oddelek: Loža | 4895 (4068) | ToniT |