Forum » Loža » Moja pot do boljšega finančnega stanja
Moja pot do boljšega finančnega stanja

energetik ::
No, to me je zanimalo. Ampak vprašanje če vodstvo v npr. Mercatorju sploh dovoli prodajalkam na tak način prodajat, ali morajo pač v takih primerih zapreti štacuno. Ne samo za davčne blagajne, tudi zase bi verjetno morali potem vse na roke vkucati za inventuro.Torej stroškovno ni nihče na boljšem. Je pa vseeno dobro, ker se ohrani anonimnost, odvisnost od banke v določenih situacijah in še lahko opraviš transakcijo brez elektrike.Kako je pa v tem primeru z izdajanjem računov (mislim brez štroma ali povezave)? Je to sploh še možno napisat na roke (in ga potem vnesti v sistem)?
Seveda je možno (Invictus spet nima pojma). Imaš knjigo vezanih računov in jih kasneje vneseš v davčno blagajno.
vires in numeris

Utk ::
A bo trgovka na roke seštevala in obračunavala ddv po različnih stopnjah? Potem pa še to nekdo pretipkaval. Račun moraš vseeno dobit z vsemi elementi.
Ne fantazirajte.
Vezane knjige računov so za branjevke, morda kakšno trgovino s cunjami, kjer se itak na polno goljufa, ne pa supermarkete.
Ne fantazirajte.
Vezane knjige računov so za branjevke, morda kakšno trgovino s cunjami, kjer se itak na polno goljufa, ne pa supermarkete.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bliža se konec plačilnih kartic Maestro (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Rezultati | 48247 (31428) | Gagatronix |
» | Euronet bankomati, očitno prihajajo k nam :( (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 31097 (20107) | CyberPunk |
» | V ZDA se širijo zahteve po možnosti gotovinskega plačevanja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 26737 (21597) | MrStein |
» | Ukinitev gotovinskega plačevanja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 28766 (25851) | thramos |