» »

Bratovševa ploščad - parking

Bratovševa ploščad - parking

SVGA ::

Pozdravljeni,

tisti, ki živite na Bratovševi ploščadi, kako je tam s parkingom? Lahko vsi parkirajo kjerkoli (kjer je breplačno), ali je parkiranje omejeno po blokih (stanovanjskih številkah)? Je težko dobiti parking v večernih urah?

Kako je sicer življenje tam, občutek, boljši/slabši kot recimo na Viču, v Jaršah, v Šiški itd.?

Hvala.

Scorpy84 ::

Ne živim tam, sem pa v okolici, pa lahko nekaj povem. Tako kot povsod, je problem s parkiranjem in to zelo. Od vseh naselj, je boljše tam, ker je na obrobju in ni tako prometno kot celovška, tržaška, šmartinska... se pa zato zooža cesta in je spet gužva, ampak ne kot drugje. Obvoznico imaš zraven. Sicer pa če misliš tam živeti, dejansko ne rabiš avta. Železniška postaja je zraven, avtobus imaš tudi. S kolesom si v 10 min do centra. Če te ne moti ekonomska klasa in socilani ljudje, je najboljše od vsega naštetega. Sam pa nebi živel tam.

PromeuZ ::

Če nimaš garaže ali najetega parkinga na enem izmed MOL-ovih plačljivih parkingov v bližini se pripravi na loterijo in cruisanje za parkingi po soseski.

Precej multi-kulturna soseska. Precej stvari dosegljivih brez avta (lekarna, trgovine, vrtec/šola...), relativno blizu narave (Saveljska polja / Sava) in kot omenjeno relativno dobre povezave javnega prometa (železniška, 5 linij LPP).
<!-- https://pisalnik.wordpress.com -->

SVGA ::

Ekonomska klasa in socialni ljudje? Multi-kulturna soseska? Kaj pomeni to? A ni povsod v LJ isto? Če ni, kje je drugače?

Meizu ::

Meh jaz sem en čas živel na Bratuševi in edini razlog zakaj mi je bilo ok je zato, ker sem imel dobesedno čez cesto parking od firme in sem ta parkiral. Drugače je pa en velik jebitis tam. Še tisti par parkingov ki jih je bilo so hitro z rampami obkrožili in vrgli na calungo.

Scorpy84 ::

SVGA je izjavil:

Ekonomska klasa in socialni ljudje? Multi-kulturna soseska? Kaj pomeni to? A ni povsod v LJ isto? Če ni, kje je drugače?

Ne kjer so hise, nizji bloki manj je tega. Ne recem da ni, ampak ni tako kot v blokovskih naseljih, kjer so na vsakem koraku.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Teror parkomatov (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
36844960 (16233) nokken
»

Stanovanje v centru mesta brez parkirnega prostora

313139 (1470) GenZNPC
»

Parkirišča med bloki (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
14431037 (26958) Saul Goodman
»

Parkirni avtomati - Bežigrad (strani: 1 2 3 4 )

15638165 (32731) solatko
»

Nepravilno parkiranje - napačen naslov na listku (strani: 1 2 )

6112933 (8148) krho

Več podobnih tem