» »

Taco Bell v Sloveniji

Taco Bell v Sloveniji

«
1
2

Ganon ::

Prihaja nova ameriška veriga restavracij. Odprtje v letu 2027, zaenkrat se še ne ve, koliko in kje.

https://forbes.n1info.si/novice/znana-a...

mtosev ::

Super. Še nikoli nisem bil v taco bellu.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Grimnir3 ::

Bil enkrat iz firbca. Ni da bi si želel še kdaj tja :))

socialec ::

To še velja? KFC in Taco bell v okvirju?

Miki N ::

Ma kdo sploh še trza na to krmo? Tudi če bi bila dobra, samo financiraš razne korpo like, ki potem - ironično - za tvoj keš papcajo v finih restavracijah PRAVO hrano. :))

Meee ::

"Ugotavljajo, da na Zahodnem Balkanu, Hrvaškem in v Sloveniji trenutno deluje le peščica globalnih franšiz s področja hitre prehrane."

Mislim piše kot da je to a bad thing :)

strikeout ::

v bistvu fast food z mehiško hrano

strikeout je izjavil:

v bistvu fast food z mehiško hrano

Mehiško je reku :))

To je še manj mehiško, kot je kitasjko v kitajskih restavracijah.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Grimnir3 ()

To izgleda novejša slika (Kraft->Mondelez, recimo) ampak ne najdem več KFC :D Kaj pa McDonald's ipd? ChatGpt pa se izmika optični prepoznavi, ker se mu ne da.

c3p0 ::

Bil 1x v Španiji, ne bi ponovil. Sam poceni mastni sir in osnovni okusi, potem pa še izkušnja za okolico, s plini.

Chipotle je bojda boljši, a ga ni v bližini.

IL_DIAVOLO ::

Ameriško sranje pa res rabimo ja. Kot da ze ni dovolj ljudi s prekomerno tezo in pridruženimi boleznimi.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

tony1 ::

Grimnir3 je izjavil:

Kaj je bilo narobe? V am. velja TB za hrano, ki ti dobro izprazni črevo... Je generalno menu tako zanič ali je problem v pregovorni slabi ameriško umetni hrani?

"Bil 1x v Španiji, ne bi ponovil. Sam poceni mastni sir in osnovni okusi, potem pa še izkušnja za okolico, s plini."

Tnx. Optimistično mislijo, da bojo v Bosni lahko konkurirali lokalni hitri prehrani... Kot bi metali pikado po zemljevidu... Čakam, da bo šel nekdo prodajat steake v Indijo :-D

Pa hočeš večno živet v tej naši obstoječi greznici kot smo sedaj, boš imel kaj na stara delat razen se za pečjo gret in vnuk*e var'vat?

socialec je izjavil:

Pa hočeš večno živet v tej naši obstoječi greznici kot smo sedaj, boš imel kaj na stara delat razen se za pečjo gret in vnuk*e var'vat?

Kaj ni potem Štrikc bolj praktičen kot se fentati s hitro krmo ... :|

tony1 je izjavil:

V am. velja TB za hrano, ki ti dobro izprazni črevo...

Te šale krožijo že dolga leta, so bolj mit, kot realnost.

socialec je izjavil:

Spakiraj in odidi. In ne hodi nazaj s krokodiljimi solzami, ko boš treščil na realna tla.

Tjah, no, če lahko izbiram, bi raje okoli Azorov, da me neka nevihta zajame in da grem s stilom, mater, v globino, med morske deklice plavat in snifat črtice :D Štrik je preveč etnično zlorabljeno - aja, pa še življenjsko zavarovanje ima mogoče omejitve glede izplačila :D

Ganon je izjavil:

Spakiraj in odidi. In ne hodi nazaj s krokodiljimi solzami, ko boš treščil na realna tla.

Zeeeh, nek ekstra sposoben slovenski socialec tujemu socialcu pamet soli :D

tony1 je izjavil:

"Bil 1x v Španiji, ne bi ponovil. Sam poceni mastni sir in osnovni okusi, potem pa še izkušnja za okolico, s plini."

Tnx. Optimistično mislijo, da bojo v Bosni lahko konkurirali lokalni hitri prehrani... Kot bi metali pikado po zemljevidu... Čakam, da bo šel nekdo prodajat steake v Indijo :-D

Šel sem le zato, ker je TB precej znan iz filmov, ipd. in sem ga prvič videl v živo.

Podobno kot Dunkin Donuts pred leti v Berlinu, fuj, poceni margarina in cuker.

tony1 je izjavil:

Grimnir3 je izjavil:

Kaj je bilo narobe? V am. velja TB za hrano, ki ti dobro izprazni črevo... Je generalno menu tako zanič ali je problem v pregovorni slabi ameriško umetni hrani?

Nič ni bilo narobe ali pa vse, kakor gledaš.
Pač fast food, samo da ekstra masten, brez nekega posebnega okusa. Če že moram jest fast food, bi še vedno izbral mcd ali bk.
S samo prebavo jaz nisem imel nekih problemov, mogoče je bilo malo bolj driskasto ko sem naslednjič šel na WC. Medtem ko ženo je fajn pognalo in je še dvakrat kasneje precej nujno rabila wc.

Kot sm reku, probal iz firbca ne bi se pa vračal.

Scaramouche3 ::

A nismo rekli bojkot vsega kar je Muricant?

Scaramouche3 je izjavil:

A nismo rekli bojkot vsega kar je Muricant?

To je bilo še v starih dobrih časih.
Danes se izogibam vsega ameriškega.

starfotr ::

https://n1info.si/novice/svet/mcdonalds...

Izgleda se niso nič naučili.

starfotr je izjavil:

https://n1info.si/novice/svet/mcdonalds...

Izgleda se niso nič naučili.

Lepe novice...

NekdoPach ::

Ja, v bosni morajo konkurirat nešteto čevapčinicam in burekdžinicam, kar je zelo težko :D pravzaprav so čevapi vrhunska hrana proti temu
Pri nas je tega manj, več pa je malomeščanov ki se palijo na wolt + goyslop

NekdoPach je izjavil:

Ja, v bosni morajo konkurirat nešteto čevapčinicam in burekdžinicam, kar je zelo težko :D pravzaprav so čevapi vrhunska hrana proti temu
Pri nas je tega manj, več pa je malomeščanov ki se palijo na wolt + goyslop

Pri njih ni sramota imeti čevapđinico... Pri nas je sramota biti kuhar, kar se avtohtonih tiče,zato tudi nimamo SLO fast food scene..

Tu in v EU je žal vsako obrtništvo sramotno razen fikusiranja v javnem sektorju.

Pogrešam kak fast food s kranjsko klobaso.
Pa štruklji.

Moderen SLO fast food je hipster burger z debelo napol surovo pleskavico, pardon, pattyjem in nekaj pomfrija v kovinski košarici. Dodaj brado, tatuje in črne rokavice.

15 EUR prosim.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: c3p0 ()

Vprašanje za tiste, ki ste že bili taco bellu, a je food dober? Ko sem bil v ZDA žal nisem imel priložnosti probati taco bell.

Tebi bo super.

Če je Mexican food mi bo dobro ja. Tudi mehiški fast food imam rad in ga jem v Takosu.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

c3p0 je izjavil:

Moderen SLO fast food je hipster burger z debelo napol surovo pleskavico, pardon, pattyjem in nekaj pomfrija v kovinski košarici. Dodaj brado, tatuje in črne rokavice.

15 EUR prosim.

T.i. gejburger.

Gregor P ::

A ne velja Taco Bell kot poden še za večje reveže kot McDonalds?:8)

Grimnir3 je izjavil:

Pa štruklji.

Ja, v Ljubljani imamo:
- https://www.klobasarna.si/
- https://www.moji-struklji.si/
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Glugy ::

Jz niti ne povoham teh znanih velikih verig restavracij. Ko sem bil mali sem šel parkrat v Mc Donaldsa sam za krompirček; ne na svojo pobudo to je pa to. Nevem se mi zdi še vedno bolj podpirat lokalne družinske ali vsaj manjše restavracije. Podobno kot kave/late ne bi nikoli kupil v pregrešno dragi pocurkani verigi Starbucks. So lokalci boljši.

starfotr ::

Zasvojenim ljudem skoraj da ne moreš preprečit, da obiščejo svojega dilerja v obliki multinacionalke.

VelkBla ::

starfotr je izjavil:

Zasvojenim ljudem skoraj da ne moreš preprečit, da obiščejo svojega dilerja v obliki multinacionalke.

Eh to je bilo med časom korone ali ko so začeli rahljati določene ukrepe. Taco Bell me niti ne gane kot me niti KFC ni, ki mu ne gre dobro.

bm1973 ::

Grimnir3 je izjavil:

Pa štruklji.

Kranjske niso poceni...

Ker se zahteva noter dobro meso... Da lahko nosi ime kranjska...

Za čevape ne bi dal roko v ogenj za sestavine...

Gregor P ::

... pa tudi tako drage ne:
- Kranjska klobasa (polovička) 5,50 €
- Kranjska klobasa (cela) 9,50 €
priloga: gorčica, hren, žemlja
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

gruntfürmich ::

Glugy je izjavil:

.. bolj podpirat lokalne družinske ali vsaj manjše restavracije...

se zelo strinjam, ampak jih iščeš kot morsko deklico... pa takrat ko jih rabiš so zaprti ali zasedeni. in potem greš kam?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

Zvezdica27 ::

taco bell je ... shit. Po moje je še vedno boljši od McD sam... isti shit.

Moraš vedeti, da imajo Ameri tega ko fuka... Chick-Fill-A, Five guys in tako naprej. Taco bell je meni povprečen, nima pa absolutno nobene veze z mehiško hrano. To je cheap shit predeleva sestavin, isto kot McD. KFC je še slabši od vsega tega...

Vsak kebab je boljši

zz

gruntfürmich ::

mislim da se md vseh teh mcdonalds podcenjuje in lokalni pocarji kebaba precenjujejo...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

barakus ::

Ma naj si obdržijo to plastično hrano sej ok če komu ustreza prav, ampak zdravo sigurno ni. Bolj me moti McDonalds s svojimi ogromnimi tablami in vrtljivimi znaki, zgledamo kot tisti najbolj zahojeni ameriški kraji.

No, no, če kaj, so slovenske oz. evropske restavracije lične, moderno opremljene. Ameriški pa res znajo biti kot v getu. Grdo in ceneno.

barakus je izjavil:

Ma naj si obdržijo to plastično hrano sej ok če komu ustreza prav, ampak zdravo sigurno ni. Bolj me moti McDonalds s svojimi ogromnimi tablami in vrtljivimi znaki, zgledamo kot tisti najbolj zahojeni ameriški kraji.

Očitno Evropejce ne motijo dovolj,da bi jih ignorirali, namesto da imajo tukaj konkurenco, se jim smejete oni pa pobirajo resne denarje...

Indeed, most of McDonald's revenue in Europe from franchisees comes from collecting rent: two-thirds of its total revenue from franchisees comes from rents.

How McDonald's Is Ripping Off Consumers in Europe

Zvezdica27 ::

ja, to je imetnik franšize, potem pa je še najemnik, ki dejansko dela v restravraciji...

najbolj smešno je v velemestih... vsa kulinarika, a folk visi v fast foodih...

zt

tony1 ::

Scaramouche3 je izjavil:

barakus je izjavil:

Očitno Evropejce ne motijo dovolj,da bi jih ignorirali, namesto da imajo tukaj konkurenco, se jim smejete oni pa pobirajo resne denarje...

Indeed, most of McDonald's revenue in Europe from franchisees comes from collecting rent: two-thirds of its total revenue from franchisees comes from rents.

Pa se je potem kaj izcimilo iz te preiskave Meka?

Bostjan_321 ::

Jaz sem enkrat jedel v McD na Madžarskem, ker je bila pozna ura in ni bilo nekih pametnih opcij.

Tako zanemarjenega lokala še nisem videl v življenju, najbolj zahojeni kebab štanti pri nas so bolj na nivoju kot je bila tista svinjarija. Zgleda jim nadzor nad franšizami malo šepa.

PunkDude ::

Scaramouche3 je izjavil:

barakus je izjavil:

Zanimivo branje, hvala.

tony1 je izjavil:

Pa se je potem kaj izcimilo iz te preiskave Meka?

Očitno ne, še vedno poslujejo in se širijo...
Kriv je pa narod, ki jim daje kar lepe denarje, za kar bi moralo biti fast food, ki ima zdaj bolj ceno picerije z postrežbo..

če se ne motim, je bil tak zmagovalni manever že v samem filmu razložen

hojnikb ::

c3p0 je izjavil:

15 EUR prosim.

v piko si opisal izkušnjo v hood burgerju :))
#brezpodpisa
«
1
2

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mc'Donalds (strani: 1 2 3 430 31 32 33 )

Oddelek: Loža
1622235799 (3326) endelin
»

Burger king v btc (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

972213841 (15497) 2dark
»

Mcdonalds panika ob otvoritvi v Ljubljani! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

41466289 (48993) D3m
»

McDonald's - Ptuj & Lesce (strani: 1 2 )

6420755 (16115) Gremio
»

Supersize Me!

Oddelek: Sedem umetnosti
483387 (2046) Tear_DR0P

Več podobnih tem