Forum » Zvok in slika » Kateri sistem pametnih sijalk (Philips, Ledvance, ...) kupiti?
Kateri sistem pametnih sijalk (Philips, Ledvance, ...) kupiti?

celk ::
Kot že naslov pove, sem v zadregi kateri sistem pametnih sijalk se najbolj obnese?
Zanimajo me predvsem realne izkušnje dejanskih uporabnikov.
Na trgu je Philips, ki je drag, in potem cela vrsta cenejših proizvajalcev (Tadfri-IKEA, Ledvance, EGLO, ...)
Ste bili z nečem zelo zadovoljni oz. zelo nezadovoljni.
Uporabil bi obstoječe lestence z grli E14. Torej me zanimajo samo sijalke (in pripadajoče), ne celi lestenci.
Rad bi tudi da ima zadeva daljinec s katerim je mogoče preklapljati med nekaj načini (ne samo z app na telefonu).
Če zadeva deluje tudi brez dostopa v net (samo LAN ali kaj drugega) pa še boljše. Pa ne bi rad doktoriral iz nastavitev in nastavljanja.
Hvala vnaprej, vem da je težko vprašanje.
Zanimajo me predvsem realne izkušnje dejanskih uporabnikov.
Na trgu je Philips, ki je drag, in potem cela vrsta cenejših proizvajalcev (Tadfri-IKEA, Ledvance, EGLO, ...)
Ste bili z nečem zelo zadovoljni oz. zelo nezadovoljni.
Uporabil bi obstoječe lestence z grli E14. Torej me zanimajo samo sijalke (in pripadajoče), ne celi lestenci.
Rad bi tudi da ima zadeva daljinec s katerim je mogoče preklapljati med nekaj načini (ne samo z app na telefonu).
Če zadeva deluje tudi brez dostopa v net (samo LAN ali kaj drugega) pa še boljše. Pa ne bi rad doktoriral iz nastavitev in nastavljanja.
Hvala vnaprej, vem da je težko vprašanje.

Anney ::
Sam imam komplet eglo, ena aplikacija.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Notranje luči (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4994 (1050) | fikus_ |
» | Ko ti crkne ena žarnica, zamenjaj še drugo - mit ali resnica? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 22597 (19312) | bambam20 |
» | različne žarnice na istem lustruOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9862 (8823) | IL_DIAVOLO |
» | Varčna sijalka vs. žarnica (stroškovno) (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 29637 (24963) | BlaiseM |
» | Namizna lučOddelek: Kaj kupiti | 2676 (2220) | kuglvinkl |